gost 251616
Zainteresovan član
- Poruka
- 456
Moze nesto lagano i bez alkohola ............sinoc je slavlje bas potrajalo i sad mi se spavaaaaaaaaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze nesto lagano i bez alkohola ............sinoc je slavlje bas potrajalo i sad mi se spavaaaaaaaaaaa
Tesko opisati ali ajde.....Meditacijom posmatras u pocetku svoje misli,koje kada totalno umiris, prelazis u fazu transa ulaska u astralnu ravan..Dozivljaj -Kao da letis kroz san,najblize receno....Nisam od isao daleko, sem do prve ravni, dalje je veoma opasno....

.
Galina, potvrđujem - imam odlično iskustvo sa Tibetancima.
BRAVO!!!!!Nije meditacija i nisam ja probala jer sam suvise lenja za bilo kakav vec odredjen ritam u zivotu .
Radi se o tibetanskim vezbama ( 5 kom )
Pre oko godinu i po dana , prijateljica i ja sretnemo trecu koju dugo nismo videli i obradujemo se jer je zaista dobro izgledala .
Mic po mic , u prici dodjemo do tibetanaca
Dobijemo gomilu informacija i onda je trebalo raditi na tome
Ja nisam ali moja prijateljica jeste i jos uvek se bavi time
E sad tu dolazimo do onog sto vas zanima
Da , desilo se i desava ...............moguce je odvajanje , moguce je putovanje , prebacivanje na druga mesta i posmatranje
Faza iz koje se to desava nije san , u isto vreme moze da vidi i samu sebe i i sta se desava oko nje tako da je moguc prekid ali
nesme biti nagao
Vezbama se moze postici dosta i ucenje traje ...
Ima tu toga dosta ali ............. se ne prica i nije za svakoga jer nije bezopasno
Deluje sasavo ........... ali koristi![]()
Veče kolezinice.
Galina, potvrđujem - imam odlično iskustvo sa Tibetancima.

Pitanje za spavaca : U proslosti je bilo daleko manje ljudi nego danas. Kako je njih pocetnih npr 100 reinkarnirano u danasnjih 6 milijardi?
Nije meditacija i nisam ja probala jer sam suvise lenja za bilo kakav vec odredjen ritam u zivotu .
Radi se o tibetanskim vezbama ( 5 kom )
Pre oko godinu i po dana , prijateljica i ja sretnemo trecu koju dugo nismo videli i obradujemo se jer je zaista dobro izgledala .
Mic po mic , u prici dodjemo do tibetanaca
Dobijemo gomilu informacija i onda je trebalo raditi na tome
Ja nisam ali moja prijateljica jeste i jos uvek se bavi time
E sad tu dolazimo do onog sto vas zanima
Da , desilo se i desava ...............moguce je odvajanje , moguce je putovanje , prebacivanje na druga mesta i posmatranje
Faza iz koje se to desava nije san , u isto vreme moze da vidi i samu sebe i i sta se desava oko nje tako da je moguc prekid ali
nesme biti nagao
Vezbama se moze postici dosta i ucenje traje ...
Ima tu toga dosta ali ............. se ne prica i nije za svakoga jer nije bezopasno
Deluje sasavo ........... ali koristi![]()
Pitanje za spavaca : U proslosti je bilo daleko manje ljudi nego danas. Kako je njih pocetnih npr 100 reinkarnirano u danasnjih 6 milijardi?
To ne vidis samu sebe, nego vidis ono sto tvoj nevaljali duh vidi - on projektuje njegovu sliku u tvoj um. Po cika Svediju.

Pojasni. Jedino ako je nekima prvi zivot nastao u razlicitim vremenima .. npr 1689 je rodjen xx i to mu je prvi zivot, da bi kasnije posle smrti inkarnirao sve dok ne dosegne nirvanu, probudjenje ..Ram... Šta ako se u međuvremenu još koja misao zgusnula?
Pojasni. Jedino ako je nekima prvi zivot nastao u razlicitim vremenima .. npr 1689 je rodjen xx i to mu je prvi zivot, da bi kasnije posle smrti inkarnirao sve dok ne dosegne nirvanu, probudjenje ..
Ram... Šta ako se u međuvremenu još koja misao zgusnula?
Drago mi je da si upoznata sa tim ............. nema ih bas puno ili ne pricaju .
Fascinantni su rezultati i na organizam sto i jeste prvobitna namera bila a o ostalom .... ovo bas i nije mesto za pricu
.dobro vece drugovi.. i drugarice
Vidim, ozbiljne teme na tapetu?
Ja se meditacijom bavio dok nisam nacio kako da se odmorim za 15 min. Posle batalio, jer je jedan od nus-proizvoda, bila izuzetna osetljivost na tudje misli... i jako izrazena empatija a to mi je smetalo dovoljno da ostanem na nivou na kom jesam...
poneki put deluje da se podsmevam ljudima koji imaju ekstrasenzornu percepciju, ali nije tako..samo me je strah da cu se vratiti temi, pa cu krenuti dalje, a ne mogu jer imam porodicu kojoj moram da se posvetim...a i priznacete da je neugodno krajnje, kad ste u alfi, a cerkica vrisne pored uveta: TATA!!! UJELA ME SEKA!!!!!!
.