čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mogu li da udjem u kafanu?
danas mi je rdjendan forumski![]()

Mogu li da udjem u kafanu?
danas mi je rdjendan forumski![]()

Zdravo svima...Sta zebro??? Cilj cega.....Astrala, meditacija???Jacanje mentalnih moci zebro, ako to pitas...

Sta je smesno Ramcoh???
Buda i Isus.Spredaing the love!
![]()
Tesko .. reinkarnacija se ne uklapa .. Npr Emanuel Svedenborg za reinkarnaciju kaze da su to secanja nekog duha koji je vec ziveo s kim covek koje misli da je imao prosli zivot ulazi u neku vrstu kontakta. Dakle, taj covek nije ziveo ranije, nego da duh malo zeza. Kako kaze Svedi, to u nebu nije dozvoljeno, da jedna dusa koristi secanja i iskustva od drugih, vec samo na osnovu svog. Po Svediju reinkarnacije nema - laz je.
Umro covek davno. Ali dok je bio ziv, govorio je da je posecivao nebo i pricao sa andjelima koji su mu i ispricali sve te stvari. U njegovom delu "Nebo i pakao" kao i jos par na slicne teme, stoji da ljudi posle smrti postaju ili andjeli ili demoni, naravn sa razlikom u rangu. Postoje andjeoska drustva .. a misao dobija svoju saobraznu sliku. Demonima se nebo cini gadno, andjelima pakao. U dubinama pakla, demoni rade .. cudne stvari .. haoticno .. dok je nebo mirno, vrtovi, mirisi ..Nek' se Emanuel zakune da je tako...
A ko na Tibetu dovedu dete hiljde kilometara rodjeno dleko i ono uzme izmedju stotinak stvari poredjanih pored njega svoje stvari koje je nosio kao monah, sta kazees ma to.....
Nista meni, obrati se pokojnom Svidiju, mozda ga sretnes u toku transaPojma nemas Ramcox....