- Poruka
 - 48.596

Paa, neee.jel po ledjima radi
Njih dvojica imaju spešl rilejšnšip
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paa, neee.jel po ledjima radi
Ja ne bih, al snowko uporan.Paa, neee.
Njih dvojica imaju spešl rilejšnšip

Sve ti iscepao majicu koliko te vukao, a ti se otimaoJa ne bih, al snowko uporan.![]()
uta taTišina ti što si zaboravio kako idu brzine, ebli te elektomobili i kineski atomatikci.![]()
Te nemate struju, te nemate vodu.. Šta imate? I, ne, nisi ti tačan odgovor.Plakni se ti za svaki slučaj ako dolaziš.![]()
E a što mi kvariš zabavu?Te nemate struju, te nemate vodu.. Šta imate? I, ne, nisi ti tačan odgovor.

jel si sisao aE a što mi kvariš zabavu?![]()
Sisaj tijel si sisao a
a jel ces moci stepenicama se popeti

Ja ne bih, al snowko uporan.![]()

a znaciSisaj ti![]()
Znači sad ti je baš nisko?Rekli mi da snizim standarde, više od toga ne mogu![]()
Samo gledamIzvolte

Kolko je Snowku nisko?Samo gledam![]()

nisam čitala kako se igrate danas, samo buljim u praznoKolko je Snowku nisko?![]()

je l otvorena kutija ili kesa sa tim grizom?Htela sam da pravim kolače ali sam skontala da mi je grizu istekao rok 17 dana![]()

Nije. Zaboravila sam na njega.je l otvorena kutija ili kesa sa tim grizom?
ništa mu ne fali ondaNije. Zaboravila sam na njega.
Hvala. Pa to kontam i ja. Nego, da ne bude da pored ove frke sa zubima, još dobijem i trčkalicuništa mu ne fali onda
inače, to "upotrebiti do" se odnosi na kvalitet ne na sigurnost hrane
mislim, kako hoćeš, naravno

naravno, podrazumeva se neko "normalno" vreme nakon prelaska zadnjeg datuma, ne sad godinu ili sličnoinače, to "upotrebiti do" se odnosi na kvalitet ne na sigurnost hrane

Зато и постоје она обавештења "најбоље употребити до:". Кер, немогуће је до у дан одредити рок трајања већине робе, чак и оне лако кварљиве.naravno, podrazumeva se neko "normalno" vreme nakon prelaska zadnjeg datuma, ne sad godinu ili slično
ali u pricipu, ako je zatvoreno i bilo na tamnom mestu, ja to samo grabim i mešam![]()