mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.464
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad nam je stigla donacija sa isteklim rokom trajanja, da se ne baci mi smo je jeli. I šta nam fali? Nemoj neko da se našao pametan da odgovori.Зато и постоје она обавештења "најбоље употребити до:". Кер, немогуће је до у дан одредити рок трајања већине робе, чак и оне лако кварљиве.

Nikad nisam previše obraćao pažnju na rok, bar na blisko vreme isteka. Dan, deset, mesec dana. Većina proizvoda traje 50% duže od naznačenog vremena trajanja (od proizvodnje do isteka).Kad nam je stigla donacija sa isteklim rokom trajanja, da se ne baci mi smo je jeli. I šta nam fali? Nemoj neko da se našao pametan da odgovori.![]()

I da nema crvića. A, iako ima, samo ih sklonišNikad nisam previše obraćao pažnju na rok, bar na blisko vreme isteka. Dan, deset, mesec dana. Većina proizvoda traje 50% duže od naznačenog vremena trajanja (od proizvodnje do isteka).
Otvoriš i pogledaš, ako nije pokvareno, dobro je.![]()

Uzeo euro keks cvetić uz kafu.Uz kafu uzmi jednu bakljavu
ma ne daju mu ako nece da plati , vise mu ne pali onoUz kafu uzmi jednu bakljavu
joook breI da nema crvića. A, iako ima, samo ih skloniš![]()
Hvala

I tebi istoDobar dan
Dobro sam danas. Malo umorna.I tebi isto
Kako si?
Na odmoru sam znaci OKDobro sam danas. Malo umorna.
Ti?

Mozak da odmoriš? Naravno. Trebao si ga na poslu ostavitiNa odmoru sam znaci OK
razmislajm o mnogo stvari
mozda bi trebalo ipak i mozak da odmorim
HeheMozak da odmoriš? Naravno. Trebao si ga na poslu ostaviti![]()

Волим са вишњама.