Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
 - 14.554

i ja volim mišaZato ja nemam zmiju,morala bih živim miševima da je hranim
A ja volim miša

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja volim mišaZato ja nemam zmiju,morala bih živim miševima da je hranim
A ja volim miša

Imala sam dve mišice, Micu i Anđui ja volim miša![]()

Zeceve ili zabeObično viđam one zelene.
Plave nisam viđala.
Cero moja a kako sa miševima stojiš?Džaba, strah me![]()
Ljudi jedni drugima ubedljivo najgore boleštuge prenoseJa ne volim miševe. Štetočine i prenose leptospirozu![]()
Obično viđam one zelene.
Plave nisam viđala.
o gušterimaZeceve ili zabe
Ne znam o cemu pisemo
Oj bojim se!!Cero moja a kako sa miševima stojiš?
Dobro ti nisam poslala moju sliku sa pitomim pacovom na ramenuOj bojim se!!
Тридесет четири су решени и ту стадох са бројањем,згадили ми се за цео живот и на ивици сам да се срушим јер преносе болештине.i ja volim miša![]()
Jednom da predjem bos iz kuce do prostorije u dvorisru, bilo leto, ponoc...samo sam osetip pod nohom hladnu ljugavu gumuEvo, baš su iste ovakve
Priznaj da nije tako strašna
I nije krastava nego glatka
Jedino što jako glasno krekece
Da manjeg stvorenjca, da jaceg kreketa!
![]()
Kod nas još traje epidemije leptospiroze pa sam u jačem strahu valjda, moraju proći 3 mjeseca od posljednjeg zabilježenog/prijavljenog slučaja zaraženog. Znači do augusta minimalno..Dobro ti nisam poslala moju sliku sa pitomim pacovom na ramenu
Te velike krastace umeju da budu malo gadnjikave, pogotovo kad su mnogo velikeJednom da predjem bos iz kuce do prostorije u dvorisru, bilo leto, ponoc...samo sam osetip pod nohom hladnu ljugavu gumu
Pihhh a to zabetina ona malo veca. Bas me cudi kako nije pukla
Sa Omerom pod ruku, on jede ježa ti gaziš žabeJednom da predjem bos iz kuce do prostorije u dvorisru, bilo leto, ponoc...samo sam osetip pod nohom hladnu ljugavu gumu
Pihhh a to zabetina ona malo veca. Bas me cudi kako nije pukla

Nije bila bas toliko velila ali veca od onih malih. Taman lepa za stopaloTe velike krastace umeju da budu malo gadnjikave, pogotovo kad su mnogo velike
Ali one jesu srodne ali ne i iste
Čak se i na engleskom zaba kaže frog a krastača toad
Kako smiješ hodati vani bosonog?Sa Omerom pod ruku, on jede ježa ti gaziš žabe![]()
Sanse su minimalneKod nas još traje epidemije leptospiroze pa sam u jačem strahu valjda, moraju proći 3 mjeseca od posljednjeg zabilježenog/prijavljenog slučaja zaraženog. Znači do augusta minimalno..
Skoro sam i kornjacu izbacio iz dvorista. Sjatile se zveri kod mene ko da sam dr DulitlSa Omerom pod ruku, on jede ježa ti gaziš žabe![]()
Pa i krpelj je pitom, ne leti, ne skače-znači ako dirneš grm ili granu na kojem se nalazi, travu i sl. napada da se nahraniSanse su minimalne
Jedino cega trebamo svi da se plašimo su krpelji
Jer većina ih je zarazena i za razliku od drugih životinja za koje se paranioci tripuju- golubovi,miševi itd,krpelj ŽELI I NAPADA ČOVEKA
e to je stvarno zajebano
Ima li nešto čega se ti ne bojiš?Oj bojim se!!

Ima, ne bojim se...Ima li nešto čega se ti ne bojiš?
Treba te isterati iz grada i oterati negde na selo da budeš okružena raznim živuljkama![]()

Nije pitomPa i krpelj je pitom, ne leti, ne skače-znači ako dirneš grm ili granu na kojem se nalazi, travu i sl. napada da se nahrani![]()
Najsigurnije u kadi punoj vode...samo nos i oci van vodeNije pitom
Skače
Ženka izlegne jaja na grani drveta i mali krpelji PADAJU ljudima i životinjama na glavu
Zato mnogi ljudi nalaze krpelja u kosi,vratu ili ramenima
Kad padnu tek onda se zakače za travu
Ako te je promašio odozgo,odozdo neće
Tako jaNajsigurnije u kadi punoj vode...samo nos i oci van vode