- Poruka
- 113.175
A kako ćeš u kadi da šetaš šumom?Najsigurnije u kadi punoj vode...samo nos i oci van vode
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako ćeš u kadi da šetaš šumom?Najsigurnije u kadi punoj vode...samo nos i oci van vode
Zalepiće na pločice oko kade tapete sa slikom šumeA kako ćeš u kadi da šetaš šumom?![]()

Ja zamislila neku napravu na točkiće koju turi ispod kade a slavine mi služe za upravljanjeZalepiće na pločice oko kade tapete sa slikom šume![]()
A ja mislila da imam najluđu maštuJa zamislila neku napravu na točkiće koju turi ispod kade a slavine mi služe za upravljanje
Zamislite golog Senu kako jezdi šumom u kadi

Štapovi za... to što si napisala tatalović mi ništa ne znači. Vidiš kako si sad lepo objasnila, tako si mogla i prvi put.Штапови за пецање шта шта?
"Жаклина Таталовић
Новинарка
Жаклина Таталовић српска је новинарка. Радила је у неколико телевизијских кућа а данас ради на телевизији N1."
Draga, draga, draga Džudi, što nam češće ne dolaziš?Pogledajte prilog 1752027 Za ranoranioce![]()

За нас што совимо јер ето хладно је пријатно а лептир још лети, негде ал' не види се јасно где,желим ти леп дан данас.Pogledajte prilog 1752027 Za ranoranioce![]()

bile pre 7-8 godinaE sad šnicle od soje u bačkoj, nemoguće?? Pa oni u kolače meću čvarke i slaninu a nekmoli u šnicle!
srećna vam subota!
Vrela subota. Još 79 dana do jeseni...
Dobar dan
Kakav posao, subota je?Dobar dan
Samo da mahnem, i onda spremanje za posao![]()

To se i ja pitam svake suboteKakav posao, subota je?![]()

Ja ću do pijace i nekih prodavnica.