- Poruka
- 198.783
Pitaj drugara šapića sredićeti preko mosta na Adiko te šta pito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj drugara šapića sredićeti preko mosta na Adiko te šta pito
kolko si šuster matova primijoJa sam bio u šahovskom klubu još u osnovnoj školi, to je ono kad si ti otišo u pemziju, amateru
jo što sam ja sladak.Pa moz i slaninu, mada ja grickam nesto slatko
sve sam pobeđivo pa mi postalo dosadno i otišo u biblijoteku i uzeo "Hobita".kolko si šuster matova primijo
mislim ipak da ćemo se videti kad se ti iscimaš domeneStopiraj!
![]()
ovde kod mene u bloku ima ekipa koja igra šah u parku, koje sve izraze imaju za mat, mataruška banja, materica, matavulj, mate parlov...sve sam pobeđivo pa mi postalo dosadno i otišo u biblijoteku i uzeo "Hobita".
Svaki kraj ima klupicu sa penzosima koji igraju šah.ovde kod mene u bloku ima ekipa koja igra šah u parku, koje sve izraze imaju za mat, mataruška banja, materica, matavulj, mate parlov...
nema, na vračaru ih ne vidjam...Svaki kraj ima klupicu sa penzosima koji igraju šah.![]()
ae hipcteru na romobil pa put paketomataE mamu im ebem lopovsku neradničku, banda raspala. Stigao mi paket i uemsto da mi donesu na adresu, šalju na Viber poruku da dođam u PaketShop u Belvilu. Pa mamicu vam jel mi to u blizini, zar nije plaćeno da ga isporučite?
A najblje što u poruci piše pogrešna adresa, debili nesposobni.
Heheh, idem z kabrijom damise vijori kos... uši.ae hipcteru na romobil pa put paketomata
veži neki šal i tamo popi sok od kivija
Ne kaže ništa.@mali roker šta kaže L kako joj je
sad se setih šta smo mi na ljisu pisali 2009 10 11Stopiraj!
![]()
možda nisu bili u mogućnosti...E mamu im ebem lopovsku neradničku, banda raspala. Stigao mi paket i uemsto da mi donesu na adresu, šalju na Viber poruku da dođam u PaketShop u Belvilu. Pa mamicu vam jel mi to u blizini, zar nije plaćeno da ga isporučite?
A najblje što u poruci piše pogrešna adresa, debili nesposobni.
pa sto posto, to njemu sličiVozi trotinet?
![]()