- Poruka
- 55.168
Ne izigravaj cililidersicuE jesi nadrk danas, baš. To je zezanje, ako si ukapirala i za sebe to isto pišem.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izigravaj cililidersicuE jesi nadrk danas, baš. To je zezanje, ako si ukapirala i za sebe to isto pišem.![]()
ja sam na poso išo u japamkama i šorcu a vi odlikaši mučite se šta ću vam jaSrecan rad.
Sto ne mozemo u kostimima na posao?
![]()
Ćega?Ne izigravaj cililidersicu
al za tebe nije zezanje ti stvarno imaš više entiteta u vugliTo je zezanje, ako si ukapirala i za sebe to isto pišem.
Velikimi IQ veći nego kotebe stomak bežibreal za tebe nije zezanje ti stvarno imaš više entiteta u vugli![]()
Tacno..nit da ga bijes..nit sta da mu radis.al za tebe nije zezanje ti stvarno imaš više entiteta u vugli![]()
jeste sigurno bi međeda pobedio u šahuVelikimi IQ veći nego kotebe stomak bežibre
ma traži pažnju pokući ga samo ignorišuTacno..nit da ga bijes..nit sta da mu radis.
Evo, ne znam
A hebi ga.ma traži pažnju pokući ga samo ignorišu
ja mu lepo kaem namaži se slannom pa će ti se kuče radovati
ma okej je on samo je napast a i ponekad je tupadžija ko rodni troterA hebi ga.
Tek sad mi zao.
Mada najbolje kad te ignorisuto znaci te ostavili na miru
nemam ščim prodo sam kola@pura moca kaT ces do mene?
Imam ja ideju.Tacno..nit da ga bijes..nit sta da mu radis.
Evo, ne znam
Šah je dosadan tu ti netreba IQ nego nabubaš par poteza, toje za penzionerejeste sigurno bi međeda pobedio u šahu
idem da sipam sirće u ove moje crne očiImam ja ideju.![]()
Pa idi busomnemam ščim prodo sam kola
vozom neću prokop preti da ubije građane eno popucali neki stubovi
nemoj ni ti vozom do prokopa ne zezam se teraj ih u pčkmtrn
Jerti miriši slaninica, a?A hebi ga.
Tek sad mi zao.
Mada najbolje kad te ignorisuto znaci te ostavili na miru
prestani da lupašŠah je dosadan tu ti netreba IQ nego nabubaš par poteza, toje za penzionere
neradi mu trajavan@pura moca kaT ces do mene?
tesno mi u busuPa idi busom
ko te šta pitoneradi mu trajavan
Pa moz i slaninu, mada ja grickam nesto slatkoJerti miriši slaninica, a?![]()
Ja sam bio u šahovskom klubu još u osnovnoj školi, to je ono kad si ti otišo u pemziju, amateruprestani da lupaš