A Trtica?Dok se ne preziva Zaklan, Nepergaća, Guzina ili Šarengaća - dobro je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A Trtica?Dok se ne preziva Zaklan, Nepergaća, Guzina ili Šarengaća - dobro je!
Godinama sam skupljala ta imena iz autentičnih izvora kao što je telefonski imenik i novineA Trtica?
Znam!Bio je neki radio voditelj koji se prezivao Zlojutro i onda bi ujutru kad počinje program rekao "Dobro jutro želi vam Milan Zlojutro"
Naravno, salim se maloSta bih ja bez tebe, komsinice...
Hvala ti.
Odavde ja preuzimam.

Skoro je bilo na tv o tim neobičnim imenima postoji čovek negde u Vojvodini koji se zove Vladimir Putin a postoji i Nikola Tesla i onda pričaju kad kažu kako se zovu ljudi misle da ih zezaju pa onda moraju da vade ličnu kartu da dokažu da se stvarno tako zovu. A ima i neki tip koji se zove Cveće, ne znam prezimeZnam!
Najppznatiji je neki pandur koji se zove ZLOJUTRO VID!
Ne zaebavam se!
Veeovao ili ne,MUŠKO ime CVEĆESkoro je bilo na tv o tim neobičnim imenima postoji čovek negde u Vojvodini koji se zove Vladimir Putin a postoji i Nikola Tesla i onda priačju kad kažu kako se zovu ljudi misle da ih zezaju pa onda moraju da vade ličnu kartu da dokažu da se stvarno tako zovu. A ima i neki tip koji se zove Cveće, ne zna prezime
sam našla kao predlog za ime u crkvenom kalendaruzenino devojacko je kantarJuče pričam sa mužem da li bi me terao da uzmem njegovo prezime u slučaju da se preziva npr. LEŠINA
Jer stvarno poatoji to prezime a da crnje i grđe bude, žena koja ga nosi se zove VESELA!
Dakle, Vesela Lešina![]()

Pa dobro, to je vaga,nije Lešina i Guzzicazenino devojacko je kantar![]()
Posadila bi ga pored sebe...Pa ja ne znam šta bih radila da mi čovek kaže da se zove CVEĆE!!!
znam jednog turinuA Trtica?
A Bulja Todor?znam jednog turinu
Ne zameram....Pa, mislim
Salim se ja malo, ne zameri
Zavisi kakav je! Mož' ga zaliti, poseći, zakopati, pomirisati pa i kući ponetiVeeovao ili ne,MUŠKO ime CVEĆEsam našla kao predlog za ime u crkvenom kalendaru
Pa ja ne znam šta bih radila da mi čovek kaže da se zove CVEĆE!!!

Ja bih ga smotala ( u jointZavisi kakav je! Mož' ga zaliti, poseći, zakopati, pomirisati pa i kući poneti![]()
)Pošto si filmofilZavisi kakav je! Mož' ga zaliti, poseći, zakopati, pomirisati pa i kući poneti![]()
, el si gledala Pinokija od Giljerma del Tora?Nisam ali hvala, pogledaću ga što prePošto si filmofil, el si gledala Pinokija od Giljerma del Tora?

Bio je neki radio voditelj koji se prezivao Zlojutro i onda bi ujutru kad počinje program rekao "Dobro jutro želi vam Milan Zlojutro"
Htela sam da budem fina
Znam ženu (Slovenku) koja se zove Cveta. Zamisli da je u braku s tim Cvećem.Veeovao ili ne,MUŠKO ime CVEĆEsam našla kao predlog za ime u crkvenom kalendaru
Pa ja ne znam šta bih radila da mi čovek kaže da se zove CVEĆE!!!