Kafana Kod nas - Knjiški moljci XXV

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam!
Najppznatiji je neki pandur koji se zove ZLOJUTRO VID!
Ne zaebavam se!
Skoro je bilo na tv o tim neobičnim imenima postoji čovek negde u Vojvodini koji se zove Vladimir Putin a postoji i Nikola Tesla i onda pričaju kad kažu kako se zovu ljudi misle da ih zezaju pa onda moraju da vade ličnu kartu da dokažu da se stvarno tako zovu. A ima i neki tip koji se zove Cveće, ne znam prezime

Skoro je bilo na tv o tim neobičnim imenima postoji čovek negde u Vojvodini koji se zove Vladimir Putin a postoji i Nikola Tesla i onda priačju kad kažu kako se zovu ljudi misle da ih zezaju pa onda moraju da vade ličnu kartu da dokažu da se stvarno tako zovu. A ima i neki tip koji se zove Cveće, ne zna prezime
Veeovao ili ne,MUŠKO ime CVEĆE :eek: sam našla kao predlog za ime u crkvenom kalendaru
Pa ja ne znam šta bih radila da mi čovek kaže da se zove CVEĆE!!!

Bio je neki radio voditelj koji se prezivao Zlojutro i onda bi ujutru kad počinje program rekao "Dobro jutro želi vam Milan Zlojutro"
1707405132963.png

Veeovao ili ne,MUŠKO ime CVEĆE :eek: sam našla kao predlog za ime u crkvenom kalendaru
Pa ja ne znam šta bih radila da mi čovek kaže da se zove CVEĆE!!!
Znam ženu (Slovenku) koja se zove Cveta. Zamisli da je u braku s tim Cvećem.
A onda djeci redom krenu davati imena.. Ruža, Neven, Iris, Jasmin, Margareta, Đurđica.. :fdlan:
Mi ovdje imamo i naselje koje se zove Livada, idealno mjesto za takvu obitelj. 😊

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back