Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
A ovo za Silvera i Leptiricu, predivno. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni su ta cvetna imena sasvim okej,npr. Cveta i CvetkoZnam ženu (Slovenku) koja se zove Cveta. Zamisli da je u braku s tim Cvećem.
A onda djeci redom krenu davati imena.. Ruža, Neven, Iris, Jasmin, Margareta, Đurđica..
Mi ovdje imamo i naselje koje se zove Livada, idealno mjesto za takvu obitelj.![]()
Uh kako prijaju ljudi koji donose ljubav u ovu kafanu!A ovo za Silvera i Leptiricu, predivno.![]()
Istina. Prvi put čujem za to ime (Cveće).Meni su ta cvetna imena sasvim okej,npr. Cveta i Cvetko
Ali upotrebiti zbirnu imenicu srednjeg roda za muško ime je sumanuto
Uh kako prijaju ljudi koji donose ljubav u ovu kafanu!
Za razliku od onih kojima je svaka rečenica natopljena mržnjom i negativnostima

Postoje normalna imena kao što su Cvetko i CvetanIstina. Prvi put čujem za to ime (Cveće).
Iz moje zbirkeIstina. Prvi put čujem za to ime (Cveće).
Za to sam čula, tako u jednini.Postoje normalna imena kao što su Cvetko i Cvetan
Znaš li da sam ja našao svoj pandan za prezime u biljnom svetu?Ja bih se po tim biljnim imenima zvala Bunika

Dobar si dodatak nekim jelima.Znaš li da sam ja našao svoj pandan za prezime u biljnom svetu?
Pitao onomad baku šta znači dedino prezime, a ona se nasmejala i rekla mi prevod...
Lovorski...
Da,Bela Rada je DaisyKad malo razmislim o engleskim verzijama nekih imena.
Postoji Daisy, ali da se ovdje netko zove Tratinčica, bilo bi smiješno.
Mada, možda i to postoji, čak ne bi bilo ni toliko čudno u odnosu na ovo Cveće i sl.
Violet bi bila možda Ljubica.
I Cvijetin. Poznavala sam jednog kao detePostoje normalna imena kao što su Cvetko i Cvetan

Prvi predsednik posle Tita se zvao Cvijetin MijatovićI Cvijetin. Poznavala sam jednog kao dete![]()
Da li ovaj film mogu i deca da gledaju?Pošto si filmofil, el si gledala Pinokija od Giljerma del Tora?