- Poruka
- 48.508
Kad bi samo znao koliki je to napor za mene, i uspeh...ne govoriti sve sto mislis na nacin na koji mislisi uspela si !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad bi samo znao koliki je to napor za mene, i uspeh...ne govoriti sve sto mislis na nacin na koji mislisi uspela si !

Jel? Pa to je divno!U planu je.
Nije obavezno , ali nije ni na odmet.pa nije al kad se već vole...
Jeste.Konačno da nađem svoju srodnu dušu.Jel? Pa to je divno!
A gde ćete da živite?Nije obavezno , ali nije ni na odmet.
Kod njega.A gde ćete da živite?
Šta si bre navalio ko smrt na babu !?!A gde ćete da živite?
pa "što se ne uzmete"" pa gde ćete da živite", pusti decu na miru nek se vole!ne kosta ouno, 2000 din+eventualno rucak za kumove...Jel to obavezno?
Ma jok bre...Nema svadbe , ni velikih ručkova.Mi ćemo to rokerski.ne kosta ouno, 2000 din+eventualno rucak za kumove...
O, postajes NislijkaKod njega.
Da..Zamisli....O, postajes Nislijka
Tako je.
Jeste, a papir će da ih veže ko Oho lepak! Pusti ljude da se vole, dedO jedan!pa nije al kad se već vole...
DedO!Šta si bre navalio ko smrt na babu !?!pa "što se ne uzmete"" pa gde ćete da živite", pusti decu na miru nek se vole!
Ako, dobro nam doslaDa..Zamisli....
Imaću najčudniji naglasak.
Jao Pinokijo Pinokijo...Dobro me podseti!!! Hvala ti, mislim da ga imam.
Najlepša! I treba je čuvati, negovati i sačuvati.
ljubav je samo reč i ništa više, ruka u ruci je već nešto drugo, pa to smo valjda naučili do sada majka mu stara...Hvala.Ako, dobro nam dosla

Napiči i mene slobodnoPa šta sam loše napisala? Ne nerviraj me, već sam jednu napičila danas!
Vidiš da su mi ulepšali dan sa ovim lepim izjavama i ti sada mi tu deduješ!

Znas, Maxo, da ljubav bolimoja cerka nekom klincu: volim te ljubavi, hoces samar?![]()
Da, i čudni su mi ljudi koji nikad nikog ne vole.Ljubav je tako lepa.

Има ли можда тамо на југу места за неке ноћне птице?Ako, dobro nam dosla

Slažem se.Da, i čudni su mi ljudi koji nikad nikog ne vole.![]()
Naravno da ima... Nis uzima samo najbolje, vec sam jednom to reklaИма ли можда тамо на југу места за неке ноћне птице?
мсм онако туристички...