Nosi svoj krst maxo...Bog nije dodelio svima krst da ga nose, već samo onima koji to mogu... a to je privilegija!oh, sutra pregledi opet od 8.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nosi svoj krst maxo...Bog nije dodelio svima krst da ga nose, već samo onima koji to mogu... a to je privilegija!oh, sutra pregledi opet od 8.
Mi?Joj kakvi ste![]()
![]()
![]()
Na ovaj crveni nos mi je više izašao!Nadam se da će ti uskoro biti bolje. Možda bi ti neki čaj pomogao.

A defrinol Pinokio?Na ovaj crveni nos mi je više izašao!
Samo da mi prođe radno vreme pa da se premestim pod ćebe![]()
Jaooo, sad si RudolfNa ovaj crveni nos mi je više izašao!
Samo da mi prođe radno vreme pa da se premestim pod ćebe![]()

Volimo se.
Sestroooo!!Kako postajem starija, gluposti su mi sve kvalitetnije...sta ti je iskustvo, a i vezbala sam
Da

Ljubav je tako lepa.
I kazu ljudi slepaLjubav je tako lepa.
Pomalo, ali ne smeta.I kazu ljudi slepa
dodelio mi i invalidsku penziju od 124000 din, cujem od brata inzinjeri sefovi u beograd putu imaju 119000Nosi svoj krst maxo...Bog nije dodelio svima krst da ga nose, već samo onima koji to mogu... a to je privilegija!
Samo mi se cini da Bog preceni tako nekad nekogNosi svoj krst maxo...Bog nije dodelio svima krst da ga nose, već samo onima koji to mogu... a to je privilegija!
ako deco volite se, tako smo se voleli ja i moj Živorad, bog dušu da mu prostiVolimo se.

Nije ti, Maxo, dodelio Bog...zaradio si, svojim trudom, radom i znanjemdodelio mi i invalidsku penziju od 124000 din, cujem od brata inzinjeri sefovi u beograd putu imaju 119000
Dobro si rekla -čini ti seSamo mi se cini da Bog preceni tako nekad nekog
Nije ni Bog a nije ni Maxa već zna se ko...Nije ti, Maxo, dodelio Bog...zaradio si, svojim trudom, radom i znanjem
Htela sam da budem finaDobro si rekla -čini ti se
Dobro me podseti!!! Hvala ti, mislim da ga imam.A defrinol Pinokio?
Najlepša! I treba je čuvati, negovati i sačuvati.Ljubav je tako lepa.
i uspela si !Htela sam da budem fina
pa što se ne uzmete kad se već toliko volite?Ljubav je tako lepa.
Dobro me podseti!!! Hvala ti, mislim da ga imam.
Treba.I hoćemo .Najlepša! I treba je čuvati, negovati i sačuvati.
Jel to obavezno?pa što se ne uzmete kad se već toliko volite?
U planu je.pa što se ne uzmete kad se već toliko volite?
pa nije al kad se već vole...Jel to obavezno?