gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Ljudovi treba da se otvara drugi deo kafane.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jeste, hajde ti polako otvaraj, a ja ću posle da zaključam ovu.Ljudovi treba da se otvara drugi deo kafane..
pa ti si mi reko SRAMOTA!Kakvog blama?
Problem je sto nikako necu da otvorim na Subotu ili Nedelju, nemaju pozeljan vajbJeste, hajde ti polako otvaraj, a ja ću posle da zaključam ovu.

Eh, tako je to kad pokšavam da radim više stvari istovremeno.pa ti si mi reko SRAMOTA?
AUUU, totalno te ona Lastavica pomutila
ljubav ljubavEh, tako je to kad pokšavam da radim više stvari istovremeno.
šta fali Nedelji, ona je sunčev dan?Problem je sto nikako necu da otvorim na Subotu ili Nedelju, nemaju pozeljan vajb
Jedino da zakljucas a eto nove negde u sredu
Nije važno, može i da pređe 20k poruka, ti kad odlučiš otvori, do tada je ova otključana.Problem je sto nikako necu da otvorim na Subotu ili Nedelju, nemaju pozeljan vajb
Jedino da zakljucas a eto nove negde u sredu
Bas to, svaka nedelja je preterano osuncana, ima neki uzareni vajb u vazduhu..šta fali Nedelji, ona je sunčev dan?
Vazi, onda pisem u ovoj do srede pa stize novaNije važno, može i da pređe 20k poruka, ti kad odlučiš otvori, do tada je ova otključana.

Nisam znala da je suncev dan a Nedelja je moj omiljeni danšta fali Nedelji, ona je sunčev dan?
pa negde se zadržalo i u imenu SUNdayNisma znala da je suncev dan a Nedelja je moj omiljeni dan
zato ja imam tebe za sve sto ne znampa negde se zadržalo i u imenu SUNday
Kao i za ponedeljak, mesečev-MOONday
Petak je od boginje Freje kao i od Venere

Retka si koja vole nedeljuNisma znala da je suncev dan a Nedelja je moj omiljeni dan

I po meni al nem snage da cekam do petka necu imati gde da shitpostujem tolke dane..Po meni je najbolje u petak otvoriti kafanu
Venerin dan
Ljubav, sex, zezanje, lepota,nema svađa
Ma možešRetka si koja vole nedelju
I po meni al nem snage da cekam do petka necu imati gde da shitpostujem tolke dane..

@sumara-svaka čast!
Ja sad tužna pomislih kako sam vas sve sablaznila sa onim ribama i očekivala sam repku ljutka u 59756 primeraka
A iako su ružne-ipak su fascinantne
I zažalih što samu sebe ne mogu da častim repkom za njih:XD:
i BAŠ TAD JE DOBIH OD TEBE
Ako mi ne zatvore ovu do petka onda odlicno otvaram u petak, ako zatvore pre otvaram u sredu..Ma možeš
I Elle i ja smo mesec dana čekale da Sunce uđe u Strelca da otvorimo novu kafanu
Jel tako da se moji dragi Jarčevi Nina i Bau neće ljutiti
Eh!Oni su dobri pa nece se ljute ali ima ko hoce
Aaaa to su pošalice Vodolije dobričiceOni su dobri pa nece se ljute ali ima ko hoce

I dalje stoji da ako mi zatvore do srede otvaram u sredu, ako zatvore do petka onda u petakI ukazala mi se vizija da Kahvana MORA U PETAK DA SE OTVORI!!!!!
A vi kako oćete
Neće ti niko zatvoritiI dalje stoji da ako mi zatvore do srede otvaram u sredu, ako zatvore do petka onda u petak
Ne, i meni je u cilju da bude petak ali nema teorije da cekam i cekam i nigde ne shitpostujem danima da bih cekala petakŠto si tužna Dia?
Htela si u neki drugi dan?
Ma otvarajte kad oćete-zahebavam se ja