- Poruka
- 113.026
Ti si ozbiljno zabrazdio u onom gnezduStrašno, moram da pazim da i mene ne uvučete u to.![]()
Kuku meni kukavici sinjoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ozbiljno zabrazdio u onom gnezduStrašno, moram da pazim da i mene ne uvučete u to.![]()
Kako su gadne.Na velikim dubinama, u potpunom mraku žive ribe sa svetlećim organima
Izgledaju ko iz pakla da su došle
Majka Priroda je najveći Umetnik
![]()
![]()
![]()
![]()

Budi pazljiv, ko nam se jednom pridruži nikad se ne vratiStrašno, moram da pazim da i mene ne uvučete u to.![]()

Ја сам врло лењ по питању медитације, а баш један сан ми је поручио да би ми то било јако добро. Заправо, Амер организује медитацију у једном кафићу у Калифорнији, а ко не може да сврати ради то у исто време од кућеAaa jes
To mu dodje ko grupna meditacija na neki nacin..
Ja sam hvala mili boze ponovo pocela da meditiram
Um telo i duh su mi bili u rastrojstvu bez toga

moje ribice?Aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa
Aaaaa aaaaaaaaaaaa aaaaa
Aaa
Aa..
Aaaaa...
A..
Ovo je bilo traumaticno
Onda obavlja te grupne, tu je bar organizovano i nemoz da begasЈа сам врло лењ по питању медитације, а баш један сан ми је поручио да би ми то било јако добро. Заправо, Амер организује медитацију у једном кафићу у Калифорнији, а ко не може да сврати ради то у исто време од куће![]()

Damoje ribice?
Imam knjigu koja se zove Ribe Jadrana
Od babe i dede
Nisam još pošla u osnovnu školu kad sam je čitala
I od tada sam zaljubljena u čudovišne ribe
Čovek je zver najveća

Meni vala jesu, presekao sam se kad sam video.
to smo i mi radiliЈа сам врло лењ по питању медитације, а баш један сан ми је поручио да би ми то било јако добро. Заправо, Амер организује медитацију у једном кафићу у Калифорнији, а ко не може да сврати ради то у исто време од куће![]()
да, код њих 15:30 субота поподне, код нас пола сата загазили у недељу.to smo i mi radili
Jer suptilna energija ne poznaje prostornu razdaljinu
Bitno je samo da uskladis vremensku zonu
зато што си хиперсензитивна. Ја немам тај проблем.Meni grupne meditacije ne zvuce privlacno
Osetila bih se ometeno od strane tudjih energija

Moze biti.. Ja volem svoje rituale samostalno da obavljam uostalomзато што си хиперсензитивна. Ја немам тај проблем.![]()

Zar tako moderatoru, sramota!

Kakvog blama?sva izgoreh od blama