Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prelepa je slika.
Gde je to slikano?

Planina kod mene u komsiluku a imaju te zanimljive posvecene kosmickim telima

561364

eh taj blic!!!!;)

Mada i meni povremeno seva

Iz raznih razloga

Nista nista sve je pod kontrolom, priroda, mir, tisina i dobra muzika

Mada tisina i muzika su nekako nespojive al aj sad :lol:

Usao mi saturn u kadar :pljus:

Pogledajte prilog 561212

Pocele su cudne stvari da se desavaju, kad god skljocnem nesto mi seva pred ocima :fotograf: koji je to stadijum :huh:
Cek, nemojte dizati paniku, mozda je od blica, odoh proverim :namcor:
E kolegla kolega z:hm: :pop:
Bro jutro :maramica:
Sanjah kako se svadjam s nekim i san je bio jako agresiavn, haotican i uznemirujuc. Drago mi je sto se niceg ne secam sem cinjenice da se svdjam s nekim.. Lakse mi pada sva ona borba s demonima nego neka tamo svadja s ljudskim bicem

сан:

туристичким бусом возач нас вози на неку дестинацију, каже да се зове Земун али то није онај Земун из Београда, више личи на неки стари приморски град рецимо. Довезао нас је увече и рекао да ће ујутру да нас покупи. Има и других људи око мене, али они се не усуђују толико да закораче напред у мрак. Ја пролазим капију и идем у мрак, тек на тренутак неко светло обасја да видим где сам. Десно од мене се налази нека просторија. Пуна је књига, можда је књижара, али ту постоји неки бесни вук који режи. Не смем да уђем. Питам се, шта да радим до ујутру.
Сан се завршава. Нисам далеко одмакао у свом истраживању новог места по мраку.

Poslednja izmena:
сан:

туристичким бусом возач нас вози на неку дестинацију, каже да се зове Земун али то није онај Земун из Београда, више личи на неки стари приморски град рецимо. Довезао нас је увече и рекао да ће ујутру да нас покупи. Има и других људи око мене, али они се не усуђују толико да закораче напред у мрак. Ја пролазим капију и идем у мрак, тек на тренутак неко светло обасја да видим где сам. Десно од мене се налази нека просторија. Пуна је књига, можда је књижара, али ту постоји неки бесни вук који режи. Не смем да уђем. Питам се, шта да радим до ујутру.
Сан се завршава. Нисам далкео одмакао у свом истраживању новог места по мраку.
E sad je tu tetka upucenija sto se tice simbolika, vuk, kapija, autobus, nem ti pojma ka sto sam nekad znala.. Jedino ako sam dobro skontala ti pocesto sanjas knjige :lol:
Valjda sto si knjiski moljac..

Почесто и сањам да желим да одем на неку дестинацију, али не могу...типа нема превоза, не дају ми да пређем границу исл. Овог пута није било тог проблема, али нас је возач уместо ујутру како то обично бива одвезао ноћу...није ми најјасније шта то значи. Можда моја потреба за тајним знањима, али их није тако лако стећи.

Почесто и сањам да желим да одем на неку дестинацију, али не могу...типа нема превоза, не дају ми да пређем границу исл. Овог пута није било тог проблема, али нас је возач уместо ујутру како то обично бива одвезао ноћу...није ми најјасније шта то значи. Можда моја потреба за тајним знањима, али их није тако лако стећи.
Vrlo moguce da je to, ili generalno nekim znanjima i intelektualnim napredovanjima da tako kazem.. Sacu ti napisem u pp sta mislim o snu kad udjem unutra, javilo mi se sto bi tetka rekla
Samo se meni retko javlja s ovim racionalnim Mesecom u Vagi
Eh teski snovi. Ja kako sam bio na hipnozi spavam ko beba. Sad ce kazu da je hipnoza fake ali nije, mozda samo na neke nece deluje

Mislis kad si se drogirao :zplez:
Ah hipnoza :zaljubljena:
Ceo zivot sam htela da naucim hipnozu, samo sto bih je koristila eventualno na sebi :lol:
Cak sam htela mrtva ozbiljna da odem ja hipnozu da mi otklone traume
Al sam se onda setila da su svi do jednog probabli- prevaranti

Пиши слободно, да додам да ти помогнем - често сањам старе полице са великим древним књигама. Али некако имам отпор да их отворим, уз осећај да им нисам дорастао.

Пиши слободно, да додам да ти помогнем - често сањам старе полице са великим древним књигама. Али некако имам отпор да их отворим, уз осећај да им нисам дорастао.
Ko sto ja smatram da nisam dorasla, pardon u mom slucaju, da nisam dostojna, odredjenim stvarim :zcepanje:
Pisem kad udjem moje ispijanje kafe traje solidnih dva sata :D
E kad smo kod odredjenih stvari, citam onu predivni knjigu Inicijacija u Hermetizam, vec sam uveliko dosla do prakse i ima jako jako korisnih stvari koje bih mogla praktikovati koja su otp jacanje psihe i nista sto bi me moglo shebati
Bas me motivisalo to i da ponovo pokusam s meditacijom :zaljubljena:

Preporučujem piceriju Botako
Mozda je ima i u Diagradu a Truman bi isto trebao da je poseti
Moj muž odmara od mesa i imaju FANTASTIČNU vegetarijansku sa spanaćem, kozijim sirom, mocarelom.pelatom.,čerijem, orasima i suvim grožđem u konjaku
Ja sam se razvalila od lazanje, brekćem i umreću
A ko će onda da vas zamajava?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back