Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepa je slika.
Gde je to slikano?
eh taj blic!!!!
Mada i meni povremeno seva
Iz raznih razloga

E kolegla kolegaUsao mi saturn u kadar
Pogledajte prilog 561212
Pocele su cudne stvari da se desavaju, kad god skljocnem nesto mi seva pred ocimakoji je to stadijum
Cek, nemojte dizati paniku, mozda je od blica, odoh proverim![]()

E sad je tu tetka upucenija sto se tice simbolika, vuk, kapija, autobus, nem ti pojma ka sto sam nekad znala.. Jedino ako sam dobro skontala ti pocesto sanjas knjigeсан:
туристичким бусом возач нас вози на неку дестинацију, каже да се зове Земун али то није онај Земун из Београда, више личи на неки стари приморски град рецимо. Довезао нас је увече и рекао да ће ујутру да нас покупи. Има и других људи око мене, али они се не усуђују толико да закораче напред у мрак. Ја пролазим капију и идем у мрак, тек на тренутак неко светло обасја да видим где сам. Десно од мене се налази нека просторија. Пуна је књига, можда је књижара, али ту постоји неки бесни вук који режи. Не смем да уђем. Питам се, шта да радим до ујутру.
Сан се завршава. Нисам далкео одмакао у свом истраживању новог места по мраку.
Vrlo moguce da je to, ili generalno nekim znanjima i intelektualnim napredovanjima da tako kazem.. Sacu ti napisem u pp sta mislim o snu kad udjem unutra, javilo mi se sto bi tetka reklaПочесто и сањам да желим да одем на неку дестинацију, али не могу...типа нема превоза, не дају ми да пређем границу исл. Овог пута није било тог проблема, али нас је возач уместо ујутру како то обично бива одвезао ноћу...није ми најјасније шта то значи. Можда моја потреба за тајним знањима, али их није тако лако стећи.
Mislis kad si se drogiraoEh teski snovi. Ja kako sam bio na hipnozi spavam ko beba. Sad ce kazu da je hipnoza fake ali nije, mozda samo na neke nece deluje
Ko sto ja smatram da nisam dorasla, pardon u mom slucaju, da nisam dostojna, odredjenim stvarimПиши слободно, да додам да ти помогнем - често сањам старе полице са великим древним књигама. Али некако имам отпор да их отворим, уз осећај да им нисам дорастао.

ja se pripremam da postanem pravi jevrejski magИмам ту књигу од Бардона, али се још не усуђујем да је дохватим.![]()

Pam manje priče više muzike![]()

eh Docka moja ja sam se ili prehladila ili je alergija.. zeza me zestoko grlo![]()

Bubim da prođe
mene vata alergija negde tamo u avgustu![]()

meni je to pošelo pre nekih 7-8 godina,
i polako napreduje svake godine
a kad smo već kod romatike

Evo tetke
Ojha!tetka tetka![]()

teca gromada od covekaEvo tetke
Bila sa tečom na večeri
Toliko sam stondirana od hrane da mi ne radi ova sirota ganglija
Divna je kafa
![]()