- Poruka
- 114.232
Eno spremam specijalitet pa došla da zapalim pljugu i srknem kafu i obidem parohiju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eno spremam specijalitet pa došla da zapalim pljugu i srknem kafu i obidem parohiju

moguce, a ja kad nesto volem totalno se tome posvetimA ja sam vise nego sigurna kad se jednog dana budeš odlučila da naučiš da kuvaš, biće to odlično i maštovito
Imas dva dobra preduslova
Veneru
I voliš da jedeš

pa to ti pričammoguce, a ja kad nesto volem totalno se tome posvetim![]()

pa to ti pričam![]()

onda samo da citam i citam i cekam da mi mozak upije doticne informacijeSvaka praksa mora prvo da se pripremi u teoriji
I najjednostavnijimritual pre primene treba doooobro naučiti
otprilikeonda samo da citam i citam i cekam da mi mozak upije doticne informacije

ne vidim ih jer sam pristojno odsecena od pola forumaVečeras i ovde izmileli trolovi![]()
e to ti je veliiika magijane vidim ih jer sam pristojno odsecena od pola foruma
a i uspevam da selektivno oslepim na degene..

i da selektivno oslepim i da selektivno ogluvimSve mag do moje
e to ti je veliiika magija
![]()

ja sam okruzena sranjima ali nisam dovoljno mudrai da selektivno oslepim i da selektivno ogluvim
kad si dugo u zivotu okruzen srranjima i srranje ljudima naucis neke trikove da izbegnes to
ako si dovoljno mudar ko ja![]()
![]()

tvoja Venera u 1 mora da te smiri jednom da se ne nerviras u tolikoj meri zbog govana..ja sam okruzena sranjima ali nisam dovoljno mudra![]()
![]()

merkur kvadrat saturn mesectvoja Venera u 1 mora da te smiri jednom da se ne nerviras u tolikoj meri zbog govana..
ne valja ni bezati od srranja al kad nemaju veze s tobom il ne mozes da utices na njih
![]()

ehmerkur kvadrat saturn mesec
Nemoguće je da se ne nerviram
Odo dušo da završim specijalitet
Ljubi te tetka![]()

koji je to stadijum 

Edit: Aha, dve slike po poruci, nisam znao za to pre. Izvinjavam se moderaciji na mojoj grešci.![]()

Prelepa je slika.Usao mi saturn u kadar
Pogledajte prilog 561212
Pocele su cudne stvari da se desavaju, kad god skljocnem nesto mi seva pred ocimakoji je to stadijum
Cek, nemojte dizati paniku, mozda je od blica, odoh proverim
Moderacija se zahvaljuje na razumevanju i nada se daljoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.![]()
eh taj blic!!!!Usao mi saturn u kadar
Pogledajte prilog 561212
Pocele su cudne stvari da se desavaju, kad god skljocnem nesto mi seva pred ocimakoji je to stadijum
Cek, nemojte dizati paniku, mozda je od blica, odoh proverim
Moderacija se zahvaljuje na razumevanju i nada se daljoj saradnji na obostrano zadovoljstvo.![]()
moji metalci