Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bro jutro
Nocas su me zarobili prvo ljudi a onda vanzemaljci
Naravno, nisu znali s kim imaju posla
Prvo me je jedna cela banda ljudi zarobila da radim za njih, i ja sam ih najblaze receno, ubila nozem na spavanju i pobegla
Posle.. Sam UPOZNALA dva vanzemaljca, jedan drecavo zeleni drugo drecavo plavi
Oboje imaju mozda i tri metra
I idem ja tako s njima, a meni sve vreme neki sumnjiv osecaj.. I kazu vode me da vidim unutrasnjost zemlje, dakle bukvalno da udjem unutra u planetu zemlju
Meni sve vreme sumnjivo ali ipak odem.
Udjemo U planetu zemlju, prvo izgleda kao da ulazimo u rupu a onda da prolazimo kroz drugu dimenziju, a ona rupa za nama se brzinom puza zatvara. Ja vidim da su me i oni resili zarobiti.
Takodje vredi dodati da unutrasnjost zemlje izgleda kao neka duplo naprednija verzija spoljasnjosti zemlje, ko zemlja u 2078oj.
Vidim novorodjeno dete u toj guzvi, otrcim, uzmem ga i bukvalno bacim kroz onu rupu koja se zatvorila sekund posle toga, da bar nekog spasim kad ne mogu sebe
Ovi dvojica odu, ja kako sam bacila bebu na spoljasnost zemlje i okrenula se - tik ispred mene stoji boss vanzemaljaca, losih zlih vanzemaljaca.
Bulji u mene.
Ogroman je ko ovi samo nije mrsav nego nabildovan ajmo reci, i siv
I morbidan
Ja razmisljam da li da ga napadnem i ako ce me pobediti
Ali on samo bulji u mene, vrsi psihoanalizu nadamnom otp
Uradi neki pokret rukom i prolaz se otvori, pusti me.
Literalno su se zli vanzemaljci sazalili na mene.

prava mala metalna pričica :cmok:

Jeste. Jedan od najoškantnijih filmova koje sam gledao. A pre neko veče gledao sam Avengers. Mislim da posle Avengersa nikada više neću ići u bioskop. Mogu samo da kažem živeo Kusturica dole Holivud :D
Vrlo šokantan i uznemirujuć.
Što se tiče Holivudskih filmova i blokbastera uglavnom ih izbegavam u širokom luku, ima toliko
dobrih filmova da neću da gubim vreme na besmislice.

Lepo izgleda, samo nisam čačkao pa mi treba malko vremena da se snadjem. Sttari sam namestio spram svojih potreba a ovde imam da bauljam dok ne pronadjem šta mi treba :D
Mnogo je prakticniji nego sto sam mislila, ove notifikacije zakon, plus je pp mnogo prakticniji, CAK mi se i lajkovi svidjaju
A kako sam ga mrzela na pocetku :zcepanje:
Nego šta nego koh! Slušaj ovo:

Ce da poslusam sad moram d-idem stize mi drug :cmok2:

za nagradu evo ti malo metala :D
Ovaj metal je pretezak za mene :sad2:

има добрих и из деведесетих. Некако у 21. веку Холивуд је пропао па избаци тек по који занимљив филм годишње.
Нашао сам на јутјубу један канал са филм ноар филмовима из тог златног доба, али напросто немам времена да их гледам. Штета што на ТВ-у нема канал који их пушта да их гледам док радим.

има добрих и из деведесетих. Некако у 21. веку Холивуд је пропао па избаци тек по који занимљив филм годишње.
Нашао сам на јутјубу један канал са филм ноар филмовима из тог златног доба, али напросто немам времена да их гледам. Штета што на ТВ-у нема канал који их пушта да их гледам док радим.
Znam. Ima sjajnih filmova, valda nema šta nisam pregledao iz 90-ih. Još na video trakama :D Ponekad se pitam kako danas mogu da snimaju takvo smeće. Prave i rimejk filmove koje su zapravo uništili.

A na primer Španska kinematografija je tako dobra, tako imaju dobrih filmova. Kakav holivud, nisu im do kolena :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back