Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Dobar dan ljudovi i čovečice. 
Lepo izgleda forum samo nikako da s enaviknem na njega
Lepo izgleda forum samo nikako da s enaviknem na njega

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Metalna tetka da ti budem iskren ja ti sekire davao nisamPa to ti se poručuje da možeš tako i na javi
Čak sam i ja zbog vas počela da sanjam ponovo
Sanjala sam da mi neko daje tibetanske ritualne predmete
Samo ne mogu da se setim ko![]()

Bro jutro
Nocas su me zarobili prvo ljudi a onda vanzemaljci
Naravno, nisu znali s kim imaju posla
Prvo me je jedna cela banda ljudi zarobila da radim za njih, i ja sam ih najblaze receno, ubila nozem na spavanju i pobegla
Posle.. Sam UPOZNALA dva vanzemaljca, jedan drecavo zeleni drugo drecavo plavi
Oboje imaju mozda i tri metra
I idem ja tako s njima, a meni sve vreme neki sumnjiv osecaj.. I kazu vode me da vidim unutrasnjost zemlje, dakle bukvalno da udjem unutra u planetu zemlju
Meni sve vreme sumnjivo ali ipak odem.
Udjemo U planetu zemlju, prvo izgleda kao da ulazimo u rupu a onda da prolazimo kroz drugu dimenziju, a ona rupa za nama se brzinom puza zatvara. Ja vidim da su me i oni resili zarobiti.
Takodje vredi dodati da unutrasnjost zemlje izgleda kao neka duplo naprednija verzija spoljasnjosti zemlje, ko zemlja u 2078oj.
Vidim novorodjeno dete u toj guzvi, otrcim, uzmem ga i bukvalno bacim kroz onu rupu koja se zatvorila sekund posle toga, da bar nekog spasim kad ne mogu sebe
Ovi dvojica odu, ja kako sam bacila bebu na spoljasnost zemlje i okrenula se - tik ispred mene stoji boss vanzemaljaca, losih zlih vanzemaljaca.
Bulji u mene.
Ogroman je ko ovi samo nije mrsav nego nabildovan ajmo reci, i siv
I morbidan
Ja razmisljam da li da ga napadnem i ako ce me pobediti
Ali on samo bulji u mene, vrsi psihoanalizu nadamnom otp
Uradi neki pokret rukom i prolaz se otvori, pusti me.
Literalno su se zli vanzemaljci sazalili na mene.

desi Bole setio si nas seDobar dan ljudovi i čovečice.
Lepo izgleda forum samo nikako da s enaviknem na njega![]()
koh je koh!Pozdrav Bole, ja sam se već skoro navikao.
Dia, evo ovo ti je dark country:

metalko moja malaprava mala metalna pričica![]()

Sad si me zbunio, jer čini mi se da misliš na Incendies, ali to je francuski.Baude. Treba mi tvoja pomoć. Zaboravio sam kako se zove fim, španski govorni, gde majka umire i ima ćerku i sina. Pa im ostavlja pisma da pronadju oca i brata u Palestini.![]()
Lepo izgleda, samo nisam čačkao pa mi treba malko vremena da se snadjem. Sttari sam namestio spram svojih potreba a ovde imam da bauljam dok ne pronadjem šta mi trebadesi Bole setio si nas se
jbt meni se skroz svidja ovaj novi forum a mrzela sam ga kad je bio u probi
koh je koh!![]()
![]()
metalko moja mala
jesi videla kako samo metalne snove imam
u mene su i snovi metalni![]()
Nema na čemu, kako je to dobar film, nemam reči.Jeste taj je film. Francuski, ja sam pogrešio. Hvala Baude car si![]()
Jeste. Jedan od najšokantnijih filmova koje sam gledao. A pre neko veče gledao sam Avengers. Mislim da posle Avengersa nikada više neću ići u bioskop. Mogu samo da kažem živeo Kusturica dole HolivudNema na čemu, kako je to dobar film, nemam reči.
Vrlo šokantan i uznemirujuć.Jeste. Jedan od najoškantnijih filmova koje sam gledao. A pre neko veče gledao sam Avengers. Mislim da posle Avengersa nikada više neću ići u bioskop. Mogu samo da kažem živeo Kusturica dole Holivud![]()
Mnogo je prakticniji nego sto sam mislila, ove notifikacije zakon, plus je pp mnogo prakticniji, CAK mi se i lajkovi svidjajuLepo izgleda, samo nisam čačkao pa mi treba malko vremena da se snadjem. Sttari sam namestio spram svojih potreba a ovde imam da bauljam dok ne pronadjem šta mi treba![]()
Ce da poslusam sad moram d-idem stize mi drugNego šta nego koh! Slušaj ovo:

Ovaj metal je pretezak za mene
za nagradu evo ti malo metala![]()

To si u pravu, ima odličnih iz tog zlatnog doba Holivuda, ovo novije katastrofa.старих добрих холивудских филмова има велики број...само некако људи више воле нове филмове.
Evo i ja sad. Nema više šta da gledam. Reko specijalni efekti 4dx filmovi. Samo mi se jetra promućkala i smučio mi se film.Vrlo šokantan i uznemirujuć.
Što se tiče Holivudskih filmova i blokbastera uglavnom ih izbegavam u širokom luku, ima toliko
dobrih filmova da neću da gubim vreme na besmislice.
Evo i ja se sada uhodavam. Ima dobrih foricaMnogo je prakticniji nego sto sam mislila, ove notifikacije zakon, plus je pp mnogo prakticniji, CAK mi se i lajkovi svidjaju
A kako sam ga mrzela na pocetku
Ce da poslusam sad moram d-idem stize mi drug
Ovaj metal je pretezak za mene![]()
Znam. Ima sjajnih filmova, valda nema šta nisam pregledao iz 90-ih. Još na video trakamaима добрих и из деведесетих. Некако у 21. веку Холивуд је пропао па избаци тек по који занимљив филм годишње.
Нашао сам на јутјубу један канал са филм ноар филмовима из тог златног доба, али напросто немам времена да их гледам. Штета што на ТВ-у нема канал који их пушта да их гледам док радим.

Jedino mi se ne svidja sto mogu da me prate oni koje ja ne pratimEvo i ja se sada uhodavam. Ima dobrih forica![]()