Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cuvaj grlo,kako ces se smejati kasnije ;) mozda se moze zanemeti na ovo.slusaj ovog momka.24 godine,ala je postigao da skoluje glas! neverovatno. ima bariton, ali i zapravo najbolji zenski falset kog sam mogao cuti.:eek: iz kirgistana je,to tamo rusija..ali peva na svim jezicima. (sacekaj na 1.minutu,refren...)

cuvaj grlo,kako ces se smejati kasnije ;) mozda se moze zanemeti na ovo.slusaj ovog momka.24 godine,ala je postigao da skoluje glas! neverovatno. ima bariton, ali i zapravo najbolji zenski falset kog sam mogao cuti.:eek: iz kirgistana je,to tamo rusija..ali peva na svim jezicima. (sacekaj na 1.minutu,refren...)
Ajme glasa, dobar dobar, tako cu i ja, samo on vristu uuuuuuuu-uuu-uuuu
A ja cu aaaaaaaaaaa :aha:

sjajan mali.on je nesto kao novak djokovic vokala. Di-mash. Ovo je ona iz filma `Peti element` s Milom Jovovic, koju tamo izvodi lepa plava vanzemaljka operska diva, na jednoj vodenoj planeti gde se desava neki bal, raznorazna kosmicka gospoda i gospodishne. Za razliku od filma, gde je zvuk te dive elektronski iseckano semplovan, da vanzemaljka zvuci jos vanzemaljskije, Dimash je njeno izvodjenje otpevao prirodno,originalno skroz, na suvo grlo,stos`kaze..ludilo.:eek::D

bro jutro :p
tOOlko sam kasljala da sam samu sebe probudila.
mislim da ako jos jednu cigaru zapalim trajno cu izgubiti moc govora
al drzim se ja one moje;
pusi svaku cigaru kao da ti je poslednja jer jednoga dana ces biti u pravu..
pređi na pljuge blaže umesto duvana
A verovala ili DANAS sam o tebi mislila kad sam sa mužem popodne šetala
Primetila sam da lete mace od topole a one izazivaju alergiju
Ne živimo u istom gradu ali nismo daleko a topola ima svugde

pređi na pljuge blaže umesto duvana
A verovala ili DANAS sam o tebi mislila kad sam sa mužem popodne šetala
Primetila sam da lete mace od topole a one izazivaju alergiju
Ne živimo u istom gradu ali nismo daleko a topola ima svugde
prvo ljub tetku :cmok2:
ne mogu.. nema se para za mojih sto kutija dnevno kolko bi mi trebalo.. hh
e za cudo ne radi me alergija za sad

odoh da klopam.cao,snajke `ce se cujemo! :lol:
za kraj,da vam pustim stvar na koju devojke najvise otkidaju. Ovo je originalna pesma jednog francuskog pop-kantautora iz sredine 80-ih.
momcic ju je otpevao zadivljujucim rasponom glasa: cucete bariton, jak muski tenor, nezan zenski soprano, i par neverovatnih tkz.staccata & visokih tonova.
nemojte se zaplakati.:sad2: salim se.:)

odoh da klopam.cao,snajke `ce se cujemo! :lol:
za kraj,da vam pustim stvar na koju devojke najvise otkidaju. Ovo je originalna pesma jednog francuskog pop-kantautora iz sredine 80-ih.
momcic ju je otpevao zadivljujucim rasponom glasa: cucete bariton, jak muski tenor, nezan zenski soprano, i par neverovatnih tkz.staccata & visokih tonova.
nemojte se zaplakati.:sad2: salim se.:)
ajd ajd, prijatno :cmok2:
:zplez:
ce poslusamo

prvo ljub tetku :cmok2:
ne mogu.. nema se para za mojih sto kutija dnevno kolko bi mi trebalo.. hh
e za cudo ne radi me alergija za sad
osim ako i grlo nije od alergije..
vrlo moguce da je i to i prepusenost
oće grlo od alergije ko dobar dan još u kombinaciji sa ljutim duvanom
Treba direkt do grla da nosiš ćilibar
On je ultramegagiga lekovit za grlenu čakru

oće grlo od alergije ko dobar dan još u kombinaciji sa ljutim duvanom
Treba direkt do grla da nosiš ćilibar
On je ultramegagiga lekovit za grlenu čakru
vrlo vrlo moguce, jos sam bas juce bila napolju dok je sve to letelo pola dana bila u dvoristu kod komsinice
ma da znas kako sam se probudila, uopste ne bih ustala pre dva ujutru da se nisam davila u kaslju.. cela kuca me cula kako se nakasljavam
nikad se ne bunim kad je nakit u pitanju :zaljubljena:

Ja imam baš puno ćilibara
Evo sam ti našla neke
71WBOaV305L._UY395_.jpg

Aktivna supstanca baltičkog ćilibara je sukcinatna kiselina, koja je analizirana od strane Robert Koch (1886) – dobitnika Nobelove nagrade i pionira moderne bakteriologije. Koch je potvrdio pozitivan uticaj ćilibara i otkrio da ne postoji rizik od prekomernog uticaja sukcinatne kiseline na ljudski organizam, čak i ako se unosi u značajnoj meri.
Prirodni ćilibar ima elektrostatička svojstva koja su vekovima, a i danas, korišćena u razne svrhe. Neobična moć ćilibara da proizvodi negativne jone koji utiču na smanjenje bola, aktiviraju lekovite procese i obezbedjuju zaštitu od štetnih radijacija. Danas, ćilibar se aktivno koristi u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji, upravo zbog svojih sjajnih karakteristika.
Ćilibarska kiselina absorbuje negativnu energiju..
Baltički ćilibar je jedan od najstarijih i najcenjenijih vrsta ćilibara širom sveta. Naše ogrlice za bebe obezbedjuju kvalitet i originalnost ćilibara.
KAKO DELUJE ĆILIBAR
Pri nošenju ogrlice toplota tela oslobadja ćilibarska ulja iz ogrlice. Ogrlica, napravljena od ćilibarskih perli, u sebi ima i aktivnu supstancu, tzv. sukcinatnu kiselinu. Sukcinatna kiselina je organskog porekla (više informacija na http://en.wikipedia.org/wiki/Spirit_of_amber; http://en.wikipedia.org/wiki/Succinic_acid ) koja se apsorbuje u krvotok i pri tome povećava imunitet organizma.
U Carskoj Rusiji i Nemačkoj do drugog svetskog rata bebe i dadilje su nosile ćilibar radi zaštite, lakšeg izbijanja zuba kod beba i boljeg kvaliteta. Ćilibar je topao i lagan za razliku od žada, tirkiza, minerala i stakla koji su hladni na dodir. Ćilibar gori na otvorenom plamenu i oslobadja dim prijatnog mirisa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back