- Poruka
- 113.738
To nikom u životu ne treba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nikom u životu ne treba

ljubi tetka![]()
A ja danas vredna
Postavljamo novu policu za knjige pa čistim i bacam stare artije

Iznela sam kilograme starih knjiga i artija
Odmah je došla srećna Gancika i odneće to na reciklažu a ona zaraditi koju crkavicu
Svi srećni
bajan osecaj, kad se rasteretis starih nepotrebnih stvari..
ja sam bila vrlo uspesna veceras
uspela sam da u licu ostarim 3 decenije, dehidriram od plakanja, posvadjam se s drugom nakon 15 godina cistog mira, oteram jednu osobu iz zivota, prestanem sa najboljom drustvenom igrom ikad,
i ono najvaznije,
jos dublje spoznam koliko sam los covek

Oh, Dia, ti ekstra super osoba i to što ti se desilo danas je nešto što nam se svima dešava
videćeš kad "prespavaš" sve će biti u redu.
Većina nas se povremeno posvađa sa najboljim prijateljima, i posle toga opet sve bude u redu.
![]()
kafane na forumu služe da bi ljudi sa tog pdf- a mogli SLOBODNO da pričajuEvo mene. Testiram forum preko mobilnog.
Samo da se izvinim za juče ako sam nekoga uvredio.
Ja ipak kafanu gledam malo drugacije jer ako cemo tako, onda koja je poenta imati tolike kafane na forumu kad mozemo samo jednu gde ce svi da se skupljaju i pricaju o raznoraznim temama, zar ne ?
Mozda grešim ali je to neko moje mišljenje.

ništa bez tetkebro jutro
tetka mi je dala napitak za putovanje kroz vreme u snu
dakle stojim pored sina, s jedne strane, ali ne na sinama iz nekog razloga, je voz, a s druge strane je crkva
voz bruji ko da ce svakog trenutka ekspodirati i unistiti sve oko sebe a crkva izgleda ko da u nju niko nije usao minumim 200 godina
odjednom tetka izlazi u crkve, u nekoj ogromnoj sirokoj haljini do poda, narandzasto crveno sareno sto boja
dolazi, daje mi neku mikro bocicu u kojoj je neki plavi napitak od otp 3 kapi
i ima prsten sa crnim kamenom na malom prstu
nestaje u vidu prasine
ja gledam to, gledam oko sebe, bum bum..
kapnem jednu kap toga u usta, samo se stvorim tamo gde se uvek stvorim kad trcim kroz vreme.
pocnem da vristim, opet se stvorim kod voza i crkve, kraj........

ništa bez tetke![]()

![]()
kako si tetka?![]()
dobro
dobro
Evo radim punom parom
Dođem na puš kaf pauzu