Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
isti slucaj,bez mistifikovanja, samo malko drugacije dozivljen...osecao sam se nekad usamljenijim, tim pre sto su tad neki ljudi i ginuli, ali me je besmisao toga tada duboko posekao....ne kao geler Evolu, nije o tome u mom gradu moglo biti reci ipak......:ok: mada je moze biti i imalo razloga.....:think: vise iznutra,da mi je dugo trebalo da nakon toga uhvatim korak sa daljim smislom svega.ako me kapiras..ali ok,nema veze. ne ponovilo se. Pozdrav za juzni Banat! :)

- - - - - - - - - -

i onda poredjas tih 9231791287391273912 spilova, i iz njih izvuces 1, i to je taj TAROT TAROT! :per::lol:
tako sam ja kupila svoj prvi Tarot u Rimu u radnji sa tarotima
milion špilova i ja sam izabrala moj
i koristim ga od 1984.

:hahaha:
a da rece koju po redu kafu pijem, tek cu drugu :sad2:
evo vidim nesto sam ambivalentirana, jasan znak pada kofeina u krvi :rtfm:

ako ovo ne pomogne....jedna obelixovska, za sve! :zurka:
cappuccino-cup-drink-coffee-drink.jpg

isto,makar se izblamirao,sto bas i nije za pohvaliti..:rumenko::p a u ovu solju iznad kad bi upali,taman bi se pootrovali svi.:hahaha: ali ova nasa dia ovde je`e zmajceke i blucka dugmice napolje,tako da...:lol:

moram da palim da vidim ako mogu nesto da popravim,vidimo seee.
samo da vam otkrijem karte za ovaj mesec mart (iz dva razlicita spila..`heart`&`universal love`)

iz prvog- dve karte: 1.`davanje i primanje` ....energija tece i slobodna je,sa decijom radoscu se vrsi njena razmena,nebitno je da li se daje ili prima,ona se Oseca..2.`balans`...sve to dovodi do osecaja unutrasnje ravnoteze.

iz drugog- `srodna dusa`...to smo mi sebi, ali i svako za kog smo uvek osecali da je to, ali mu nismo davali na znacaju,obuzeti brigama, igranjem zaludnih ljubavnih igara, predrasudama, svim onim sto nam je odvlacilo paznju i energiju - upravo da bi se danas zajednicka energija prepoznala u svetu i nama, sto je u martu potpomognuto znacajem uticaja planete Neptun, znaka Riba, i uopste, okeanskom dubinom i prozetoscu bozanske energije svakoga svakome.;) see ya!:cool:

isto,makar se izblamirao,sto bas i nije za pohvaliti..:rumenko::p a u ovu solju iznad kad bi upali,taman bi se pootrovali svi.:hahaha: ali ova nasa dia ovde je`e zmajceke i blucka dugmice napolje,tako da...:lol:

moram da palim da vidim ako mogu nesto da popravim,vidimo seee.
samo da vam otkrijem karte za ovaj mesec mart (iz dva razlicita spila..`heart`&`universal love`)

iz prvog- dve karte: 1.`davanje i primanje` ....energija tece i slobodna je,sa decijom radoscu se vrsi njena razmena,nebitno je da li se daje ili prima,ona se Oseca..2.`balans`...sve to dovodi do osecaja unutrasnje ravnoteze.

iz drugog- `srodna dusa`...to smo mi sebi, ali i svako za kog smo uvek osecali da je to, ali mu nismo davali na znacaju,obuzeti brigama, igranjem zaludnih ljubavnih igara, predrasudama, svim onim sto nam je odvlacilo paznju i energiju - upravo da bi se danas zajednicka energija prepoznala u svetu i nama, sto je u martu potpomognuto znacajem uticaja planete Neptun, znaka Riba, i uopste, okeanskom dubinom i prozetoscu bozanske energije svakoga svakome.;) see ya!:cool:

sta mi naprica :p ajd ce da vidimo sta ce biti :eek: :bye: :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back