mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.936
mada, ja sam dobar psiholog s decom, komsinici sam vise puta ,,vaspitavala" dete jer kako kaze dobar sam pedagog
Umeš sa decom, to je sigurno.
Teška pesma o henriju.
Inače, volim Nikovu pesmu što peva sa Kajli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada, ja sam dobar psiholog s decom, komsinici sam vise puta ,,vaspitavala" dete jer kako kaze dobar sam pedagog
sad si mi uvela dve nove pesme za ljubavne zanose u zivotE ovo je tetka pustala u najmladalačkijim ljubavnim zanosima
- - - - - - - - - -
Kakav je frajer bio ovaj Plant, u P.M.
Lav
Teška pesma o henriju.
probaj mila malo da se protegneš, polako mrdaj vrat,istegni ruke,prosetaj malo po sobisad si mi uvela dve nove pesme za ljubavne zanose u zivot![]()
mene kida glava ne mogu nista vise ni muziku da slusam, mesto da prodje od Kafetina samo sve vise boli..
probaj mila malo da se protegneš, polako mrdaj vrat,istegni ruke,prosetaj malo po sobi
)ne raspada ti se kičma nego ti se zgrce mišići vrata koji su ppvezani sa kičmom jer se kriviš nad laptopomocu.. i opet imam ono ako malo nakrivim glavu unazad manta mi se
ma meni se kicma raspada, i lekari su rekli da je moguce da su glavobolje od kicme
E ova mi je bila za ultra ljubavne patnje "udri me do zore", hrkljuš, hrkljuš (onomatopeja udaranja sa obe pesnice u vugla)
Cave ima kuknjavu kakva mi baš leži
- - - - - - - - - -
ne raspada ti se kičma nego ti se zgrce mišići vrata koji su ppvezani sa kičmom jer se kriviš nad laptopom
Zato meni moj lap stoji spakovan
ne pada,ali još neke ljude je bolela glavaDa li kod vas pada kiša?
Mene je juče glava bolela ceo dan i danas isto, prestala tek kad je kiša počela da pada.
glava hoće da boli i od skupljenog repa.
jer, i od anksioznosti se misici zgrce, tako da cudo da sam jos pokretnaTo je vrsta dugotrajnog bolnog grča
Imam ga i ja
Tipično za depru
padaDa li kod vas pada kiša?
Mene je juče glava bolela ceo dan i danas isto, prestala tek kad je kiša počela da pada.
glava hoće da boli i od skupljenog repa.

Setih se divnog filma Pre kiše...
gadno stanje jedno od najgadnijih, gore od panicnih napada su mi napadi straha koje imam u vecoj grupi ljudi ili kad neko oce da se drogira u mom prisustvuA umem ja i anksiozna da budem, sva se zgrčim od straha, ko životinja![]()
Nisam ga gledala, čula sam da je dobar.
Mene sad ova kiša počinje da uspavljuje.
Odoh ja lagano u prnje i pod ćebe planinu.

i izlomile sav inventar, pjane bile od medovine vazda...
i stvari idu nabolje.nadam se da cete uvek hodati radosne cvetnim livadama,umesto gadnim budzacima gde se ljudske tuge u oko bodu,sto s`kaze...evo,cujte jedan brizni poj nordijskog livadskog losa,kako li je njima mucenicima kad sve to znaju i vide. zivele mi jednu tauzentku, kako kaze milan mumin.
dame srecan vam sa zakasnjenjem osmi mart bio i nadalje ostao, uzivao sam uz muzicki izbor gde ste izgazile svo cvece po livadii izlomile sav inventar, pjane bile od medovine vazda...
a majka zemlja nanovo pusta cvece da izraste,kao sto i vi svaki dan rastete.i stvari idu nabolje.nadam se da cete uvek hodati radosne cvetnim livadama,umesto gadnim budzacima gde se ljudske tuge u oko bodu,sto s`kaze...evo,cujte jedan brizni poj nordijskog livadskog losa,kako li je njima mucenicima kad sve to znaju i vide. zivele mi jednu tauzentku, kako kaze milan mumin.

dame srecan vam sa zakasnjenjem osmi mart bio i nadalje ostao, uzivao sam uz muzicki izbor gde ste izgazile svo cvece po livadi i izlomile sav inventar, pjane bile od medovine vazda...
a majka zemlja nanovo pusta cvece da izraste,kao sto i vi svaki dan rastete. i stvari idu nabolje.nadam se da cete uvek hodati radosne cvetnim livadama,umesto gadnim budzacima gde se ljudske tuge u oko bodu,sto s`kaze...evo,cujte jedan brizni poj nordijskog livadskog losa,kako li je njima mucenicima kad sve to znaju i vide. zivele mi jednu tauzentku, kako kaze milan mumin.
Jednom si me pitala da li imam pesme za raspoloženja
Kad su me kao mladu hvatali ljubavni zanosisa sve setom, onda sam ovo ko manijak slušala
DVE VAGE
Inače je ova pesma posvećena jednom od najjezivijih serijskih ubica Henri Li Lukasu
Teška pesma o henriju.
]

mada, ja sam dobar psiholog s decom, komsinici sam vise puta ,,vaspitavala" dete jer kako kaze dobar sam pedagog![]()
sve izlomljeno sta ces to kad se Dockin metal cuje mora da se skace i lomi![]()
tetka koh je ova svidja mi se![]()

Milo tetkino
Jel te prošla glava?
Da,naročito Doca u ija sa death metalcem Chris Reom![]()

Toliko težak metal puštam da mi je došla komšinica sa gornjeg sprata da se žali na buku
Meni komšije sa gornjeg sprata ne smeju ni da se pojave, jer znaju posledice dolaženja, a to znači da će cela zgrada da bude u problemu, kad spojimo ono što slušamo.
Sećam se jednom oni pravili žurku, prozori otvoreni, kod mene isto neko društvo, na kraju smo morali da im zvonimo, da se žalimo....
Naravno poneli smo gajbu piva

e kamo sreće da su i kod mene komšije takve
malo metalnih kokica da vam napečem