Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teeeetkaa
Sanjala sam tecu
Mesto desavanja sna je neka ogromna livada, ali, ima neka brda i brdasca, i podzemne prolaze i nemam pojma, al sve se zeleni. I ja jurim negde, i zaustavi me neki lik, i pocne da prica nesto i prica i prica i ja tu nesto bezi zurim zurim idi bla
I skontam da prica o tebi, i stanem ja tu on prica gde si otisla, sve neka najgora mesta na toj livadi, ne secam se pola neka na koja se ne sme ici neka opasna mesta. I kad ja povezem sve, ne secam se niceg al dobro ja tu nesto povezem gde si otisla i pocnem da vristim
I stanem.
,,Odkud ti znas za to?"
Za ta mesta, i ne znam sta kaze, a ja nosim luk i strelu preko ramena i cudno sam obucena ko neki vilenjak sebi izgledam.
I ja krenem da trcim da odem na ta mesta i razderem mu se; ne mrdaj odatle
Okrenem se, da vidim jel bezi, a ti dosla, sva u pepelu od glave do pete. I ja stojim i gledam i sta i kako.. I kao dobro je citava si, pipnem nesto u vazduhu, otvori se neki prolaz, izadjem odatle i kraj :eek:

48383259_2145623255499985_4845521956625186816_n.jpg

Teeeetkaa
Sanjala sam tecu
Mesto desavanja sna je neka ogromna livada, ali, ima neka brda i brdasca, i podzemne prolaze i nemam pojma, al sve se zeleni. I ja jurim negde, i zaustavi me neki lik, i pocne da prica nesto i prica i prica i ja tu nesto bezi zurim zurim idi bla
I skontam da prica o tebi, i stanem ja tu on prica gde si otisla, sve neka najgora mesta na toj livadi, ne secam se pola neka na koja se ne sme ici neka opasna mesta. I kad ja povezem sve, ne secam se niceg al dobro ja tu nesto povezem gde si otisla i pocnem da vristim
I stanem.
,,Odkud ti znas za to?"
Za ta mesta, i ne znam sta kaze, a ja nosim luk i strelu preko ramena i cudno sam obucena ko neki vilenjak sebi izgledam.
I ja krenem da trcim da odem na ta mesta i razderem mu se; ne mrdaj odatle
Okrenem se, da vidim jel bezi, a ti dosla, sva u pepelu od glave do pete. I ja stojim i gledam i sta i kako.. I kao dobro je citava si, pipnem nesto u vazduhu, otvori se neki prolaz, izadjem odatle i kraj :eek:

to je dobar znak
Šiva je sav u pepelu
Nego jel teča bio ćelav ili je imao kosu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back