- Poruka
- 131.220
Odlične ti ove pjesme. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kad te vidim Jeti mladiOdlične ti ove pjesme.![]()

ladno sam razmišljala da i ja napišem pričuDaj neka ti proradi i za prozu, propade mi konkurs.![]()
ladno sam razmišljala da i ja napišem priču
Tri nagrade sam tokom školovanja dobila iz jezika i književnosti
Mada ne pišem
Samo dnevnik davno , davno
Problem je što ne poznajem grad
Mada pravi pisci prvo dobrano prouče materiju o kojoj će pisati
Naravno ako je tema takva,ne mislim na intimnu subjektivnu liriku
ja nisam ni pisac a kamoli ŠatobrijanTo je za pisce najmanji problem, recimo Šatobrijan je pisao odlične putopise
o mestima gde zapravo nikada nije bio.

ja nisam ni pisac a kamoli Šatobrijan![]()

Jeti Jeti brzo mi doletiHahahah
Moram da idem, čujemo se kasnije.![]()

Metal gruva, svira ,kida,
meni cura gaće skida![]()

DockaPam
Otkrila si vremensku kapiju![]()

Teeeetkaa
Sanjala sam tecu
Mesto desavanja sna je neka ogromna livada, ali, ima neka brda i brdasca, i podzemne prolaze i nemam pojma, al sve se zeleni. I ja jurim negde, i zaustavi me neki lik, i pocne da prica nesto i prica i prica i ja tu nesto bezi zurim zurim idi bla
I skontam da prica o tebi, i stanem ja tu on prica gde si otisla, sve neka najgora mesta na toj livadi, ne secam se pola neka na koja se ne sme ici neka opasna mesta. I kad ja povezem sve, ne secam se niceg al dobro ja tu nesto povezem gde si otisla i pocnem da vristim
I stanem.
,,Odkud ti znas za to?"
Za ta mesta, i ne znam sta kaze, a ja nosim luk i strelu preko ramena i cudno sam obucena ko neki vilenjak sebi izgledam.
I ja krenem da trcim da odem na ta mesta i razderem mu se; ne mrdaj odatle
Okrenem se, da vidim jel bezi, a ti dosla, sva u pepelu od glave do pete. I ja stojim i gledam i sta i kako.. I kao dobro je citava si, pipnem nesto u vazduhu, otvori se neki prolaz, izadjem odatle i kraj![]()
Ko je Siva?to je dobar znak
Šiva je sav u pepelu
Nego jel teča bio ćelav ili je imao kosu?

jest, to je teča, alal vera, alal veraKo je Siva?
Teca je imao kosu crnu skoro do ramena malo kracu, i nekako siroko lice nem pojma![]()