Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ол инклузер oлако гето тетоизирани мјузидарни нам eфкални предлог без керефекалних гласача

:kokice:

да тко ткога овде не заебава

и тупава изблејава

:tiganj:

мајамамајQ му с' таву

ки да не по100ји

скривени ПДФ

за умне одераторе

Da vas čujem matematičari. Ja priznajem da ne znam :D

Drama, stara Ilirska merna jedinica potekla od starogrckog Drahma sa akcentom na dorski stil i princip izgovora koji potice sa Krita. I dan danas se koristi u Jermeniji kao osnova za novac u samom vrhu indo-evropskih starih i unikatnih reci u jezicima.

100 drama = 7 dana
Vodenica = 7 kamenova
1 kamen = 4 litre
1 litra = 7 dana
28 litri
29 vlasnika

1 kamen = 1 mesec (vodenica radi samo sedam meseci)
1 litra = 1 nedelja
3 litre = 21 dan

Meseci se racunaju po Februaru (28 dana, lunarni ciklus)

29 vlasnika mora da ode u vodenicu i da tamo sredi sve za vreme koje im je ponudjeno da iskoriste.

"U sedmom kamenu samo tri coveka" - dakle 3/28, zavisno od toga koliko su imucni/mogu/imaju/stagod.

Cuveni Leja lupeta za sate jer je nadrljachio jednu ljutu.

Ukupno drama = 19.600.
Ukupno litri = 28
Ukupno kamenova = 7

U proseku, svaki covek ima 6 dana, 18 sati i 25 minuta kada bi merili jednako.

Dobo jutro BTW. :ok:

Poslednja izmena:
bro jutro slusajte san
sa nekom osobom sam ne znam kim, i neka treca osoba je s nama, ispred nas je ustanova, fazon zgrada, koja ide u duzinu i ima dva il tri sprata.. al, izgleda ko zgrada.. - za pocetak izgleda.
treca osoba koja je s nama je nesto zaboravila unutra, ode po to, mi je cekamo. odjednom, vidim da se sve izmenilo, ili da smo mi pre toga bili slepi.
ispred ,,zgrade" su na svakom ulazu strazari. nemci, hitlerovci. odjednom cujem da se iz zgrade cuje dranje i plakanje, na sve strane.
vidim da su zatvorili neku ogromnu kapiju, pardon ,,kapiju" jezivoga tipa za njim.
gledam.. gledam..
kazem ovom sto ga ceka sa mnom: nece se vratiti, ovo je zamka..

okrenem se oko sebe, okrecem se oko svoje ose, svuda okolo, su slicne ustanove.. sve imaju resetke na prozorima. kao da smo u nekom dvoristu, gde je logor do logora, ogromnom dvoristu.
ali nas niko ne detektuje, kao da ne postojimo stojimo tu..

odjednom svi nestanu. ustanove, su duplo starije, sve je raspalo, nema ljudi, nema nemaca, nema dranja.. okrecem se oko svoje ose, sama sam, sve je prazno, ustanove su raspale, zardjale..

budim se.

siguran si da zelis u svet mojih snova
vezi se polecemo :metla:

bice to dug i tezak put
strmovitoga tipa
depresivne atmosfere
bice mnogo oruzja
nekada cudovista
nekad
moracemo da ronimo
nekad
da ginemo

Profi sam vojnik u tvojoj sluzbi draga moja Pam :cmok:
Opremljen sam za teske i zahtevne misije.
Naoruzan do zuba.
Precizniji sam od rakete.
Imam mnogo cudovista na svom kontu.
Ronim do najdubljih dubina.
U svim predhodnim zivotima sam poginuo u borbi ;)
Draga Pam boljeg coveka za ovu misiju ti neces naci :cmok:

bro jutro slusajte san
sa nekom osobom sam ne znam kim, i neka treca osoba je s nama, ispred nas je ustanova, fazon zgrada, koja ide u duzinu i ima dva il tri sprata.. al, izgleda ko zgrada.. - za pocetak izgleda.
treca osoba koja je s nama je nesto zaboravila unutra, ode po to, mi je cekamo. odjednom, vidim da se sve izmenilo, ili da smo mi pre toga bili slepi.
ispred ,,zgrade" su na svakom ulazu strazari. nemci, hitlerovci. odjednom cujem da se iz zgrade cuje dranje i plakanje, na sve strane.
vidim da su zatvorili neku ogromnu kapiju, pardon ,,kapiju" jezivoga tipa za njim.
gledam.. gledam..
kazem ovom sto ga ceka sa mnom: nece se vratiti, ovo je zamka..

okrenem se oko sebe, okrecem se oko svoje ose, svuda okolo, su slicne ustanove.. sve imaju resetke na prozorima. kao da smo u nekom dvoristu, gde je logor do logora, ogromnom dvoristu.
ali nas niko ne detektuje, kao da ne postojimo stojimo tu..

odjednom svi nestanu. ustanove, su duplo starije, sve je raspalo, nema ljudi, nema nemaca, nema dranja.. okrecem se oko svoje ose, sama sam, sve je prazno, ustanove su raspale, zardjale..

budim se.

Hej, gazdarice, nešto ti je palo na glavu... A, to je deda mraz kapa. :lol:

Super san, i ja ih imam takvih sijaset. To jest, ne baš takvih, moji snovi su takvi da ja stalno ubijam nekog u njima ili bežim od nečeg što mene treba da ubije i tako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back