- Poruka
- 113.805
auuuuuuuuuuuPa ne znam ni sta je, znam da ga svaka zenska osoba koja se tatovira, istatovira njega
Sanjala sam da se SVADJAM s njim.![]()
Nema tetka sad ideju nikakvu suvislu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuuuuuuuuuuPa ne znam ni sta je, znam da ga svaka zenska osoba koja se tatovira, istatovira njega
Sanjala sam da se SVADJAM s njim.![]()
Blagose tebi
tu sam,
još malo i pajkim![]()
Ne znam ni ja.. Znam da sam ga izvredjala, rekla da nema smisla, da ga mrzim i to je jedino cega se secamauuuuuuuuuuu
Nema tetka sad ideju nikakvu suvislu

možda hoćeš da prekineš taj začarani beskonačni krug u kome se trenutno nalaziš?Blagose tebi
Ja sam sinoc jedva spavala, svaki sekund sam se budila
I i dalje ne mogu da spavamNe znam ni ja.. Znam da sam ga izvredjala, rekla da nema smisla, da ga mrzim i to je jedino cega se secam![]()

Hocu i to razmisljam danima i bas sinoc sam o tome razmisljalamožda hoćeš da prekineš taj začarani beskonačni krug u kome se trenutno nalaziš?![]()
Gud naht DockaLaku noć,
i metalke i lude metalke i lude![]()

Laku noć,
i metalke i lude metalke i lude![]()
doš!o vreme za praksuHocu i to razmisljam danima i bas sinoc sam o tome razmisljala
Naravno, kod mene nema prakse samo teorija i u glavi i nema delanja
ćao Doco dragi
- - - - - - - - - -
doš!o vreme za praksu
Samo polako
Jednoga dana.. To mi je zivotna
kazu da ako nesto zelis ,da se sva vaseljena uroti da se to ostvari ...jednog dana.
,
Hvala na moralnoj i logisticnoj podrsci ,i tebi i Agi I dragom Ambiju.
Sta bih ja bez vas 

Diakazu da ako nesto zelis ,da se sva vaseljena uroti da se to ostvari ...jednog dana.
Dobro jutro,,
Sta bih ja bez vas
![]()
Prihvatam odgovornost.
Obradovao si me ovim.
Bez Bobija je serija nekako prazna.
On kao da zaokruži svaku epizodu, jedva čekam njegovo pojavljivanje.
- - - - - - - - - -
Uf, sad smo otrkili neke stvari onima koji nisu gledali seriju.![]()

Mila moja Žiži!
Ne znam da li sam to ranije pominjala ali nick ŽIŽI mi se mnogo sviđa![]()

Doco, Doco, druže moj...Volim i ja vas![]()

Dia [emoji813]kazu da ako nesto zelis ,da se sva vaseljena uroti da se to ostvari ...jednog dana.
Dobro jutro,,
Sta bih ja bez vas
![]()

to znači da neku cenu moraš da platiš
Sanjala sam kako mi neka zena spalila kosti..
Kao, ja sam negde, NEGDE nesto, svuda okolo su lobanje, ali nekako spaljene, crne, ugljenisane. I kosti, ruku, nogu, sve zive kosti. Ali, ona spaljuje samo decu.. I ne znam zasto sam ja tu. I stavi me u neku pec, a ja ne znam sta se desava, i izadjem a ona mi uzme pola kostiju bukvalno samo lobanju jos imam.
A nekako jos imam i ruke i noge i ako mi je izvadila kosti.
I izlazim odande. Vidim, mog komsiju unutra. Pocnem da lupam ona vrata i da se derem i derem se njemu da ide odatle i derem se i lupam vrata. I nista. I tako ja, bez kostiju, koje su sad ugljenisano crne i u kolekciji s drugima, odem odatle. Ali,
Kao da pokusava da me spreci da odem. Prvo sto padam niz neki ogroman breg, i padnem medju automobile, bukvalno horda automobila sudaraju se jedni s drugim, ko se tu nadje nije ziv. I meni nista.
I ja prodjem kroz automobile najopustenije.
Penjem se na neki drugi breg, bukvalno kao da mi je otezala nacin da odem. Popnem se. Okrenem.
Vidim da stoji iz svoje ustanove za spaljivanje decjih kostiju i zlobno mi se smeje,
Ali to nije ono najgore, drzi nesto u ruci, to se sija.
Ja shvatim da mi fali neka ogrlica, i vidim, nema Opala. I pocnem da vristim.
Shvatim, da joj i jeste u cilju da se vratim. I namerno se ne vracam, bez Opala.
Kako se ja okrenem, prestanem da vristim, samo odjednom, asfalt, normalni automobili koji se ne sudaraju, normalni ljudi, normalan put.
I kraj.

tu smoGde ste ljudi?![]()