Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prihvatam odgovornost.
Obradovao si me ovim. :D
Bez Bobija je serija nekako prazna.
On kao da zaokruži svaku epizodu, jedva čekam njegovo pojavljivanje.

- - - - - - - - - -

Uf, sad smo otrkili neke stvari onima koji nisu gledali seriju. :rumenko:

Na sopstvenu odgovornost, nesto veci spoiler!!!

Ali to nije taj Bobi. U pitanju je Bobi iz paralelnog univerzuma u kom Sam i Dean nisu preziveli. :mrgreen:

tenor.gif

Poslednja izmena:
Dia [emoji813]kazu da ako nesto zelis ,da se sva vaseljena uroti da se to ostvari ...jednog dana.:kafaz:
Dobro jutro,:kafaz:,:ljub:Hvala na moralnoj i logisticnoj podrsci ,i tebi i Agi I dragom Ambiju.:zag:Sta bih ja bez vas :aha:
:obozavam:

Sanjala sam kako mi neka zena spalila kosti..
Kao, ja sam negde, NEGDE nesto, svuda okolo su lobanje, ali nekako spaljene, crne, ugljenisane. I kosti, ruku, nogu, sve zive kosti. Ali, ona spaljuje samo decu.. I ne znam zasto sam ja tu. I stavi me u neku pec, a ja ne znam sta se desava, i izadjem a ona mi uzme pola kostiju bukvalno samo lobanju jos imam.
A nekako jos imam i ruke i noge i ako mi je izvadila kosti.
I izlazim odande. Vidim, mog komsiju unutra. Pocnem da lupam ona vrata i da se derem i derem se njemu da ide odatle i derem se i lupam vrata. I nista. I tako ja, bez kostiju, koje su sad ugljenisano crne i u kolekciji s drugima, odem odatle. Ali,
Kao da pokusava da me spreci da odem. Prvo sto padam niz neki ogroman breg, i padnem medju automobile, bukvalno horda automobila sudaraju se jedni s drugim, ko se tu nadje nije ziv. I meni nista.
I ja prodjem kroz automobile najopustenije.
Penjem se na neki drugi breg, bukvalno kao da mi je otezala nacin da odem. Popnem se. Okrenem.
Vidim da stoji iz svoje ustanove za spaljivanje decjih kostiju i zlobno mi se smeje,
Ali to nije ono najgore, drzi nesto u ruci, to se sija.
Ja shvatim da mi fali neka ogrlica, i vidim, nema Opala. I pocnem da vristim.
Shvatim, da joj i jeste u cilju da se vratim. I namerno se ne vracam, bez Opala.
Kako se ja okrenem, prestanem da vristim, samo odjednom, asfalt, normalni automobili koji se ne sudaraju, normalni ljudi, normalan put.
I kraj.

:obozavam:

Sanjala sam kako mi neka zena spalila kosti..
Kao, ja sam negde, NEGDE nesto, svuda okolo su lobanje, ali nekako spaljene, crne, ugljenisane. I kosti, ruku, nogu, sve zive kosti. Ali, ona spaljuje samo decu.. I ne znam zasto sam ja tu. I stavi me u neku pec, a ja ne znam sta se desava, i izadjem a ona mi uzme pola kostiju bukvalno samo lobanju jos imam.
A nekako jos imam i ruke i noge i ako mi je izvadila kosti.
I izlazim odande. Vidim, mog komsiju unutra. Pocnem da lupam ona vrata i da se derem i derem se njemu da ide odatle i derem se i lupam vrata. I nista. I tako ja, bez kostiju, koje su sad ugljenisano crne i u kolekciji s drugima, odem odatle. Ali,
Kao da pokusava da me spreci da odem. Prvo sto padam niz neki ogroman breg, i padnem medju automobile, bukvalno horda automobila sudaraju se jedni s drugim, ko se tu nadje nije ziv. I meni nista.
I ja prodjem kroz automobile najopustenije.
Penjem se na neki drugi breg, bukvalno kao da mi je otezala nacin da odem. Popnem se. Okrenem.
Vidim da stoji iz svoje ustanove za spaljivanje decjih kostiju i zlobno mi se smeje,
Ali to nije ono najgore, drzi nesto u ruci, to se sija.
Ja shvatim da mi fali neka ogrlica, i vidim, nema Opala. I pocnem da vristim.
Shvatim, da joj i jeste u cilju da se vratim. I namerno se ne vracam, bez Opala.
Kako se ja okrenem, prestanem da vristim, samo odjednom, asfalt, normalni automobili koji se ne sudaraju, normalni ljudi, normalan put.
I kraj.
to znači da neku cenu moraš da platiš
Ali tako je u svemu
Reciprocitet
A san je neverovatan!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back