- Poruka
- 131.202
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bau...pa ti mod i na Muzici
sad shvatih![]()
Snezna moja ja cu se slogirati, koci mi se pola glave i srcani udar cu dobiti zbog ovog, gospodina koji je bez i jednog prava zaposeo moju kafanu.

Snezna moja ja cu se slogirati, koci mi se pola glave i srcani udar cu dobiti zbog ovog, gospodina koji je bez i jednog prava zaposeo moju kafanu.

ma pusti malog daleko je on od gospodina![]()

Hmmm?![]()
Je l'?
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Kojim milim povodom?
BTW, lepo je videti revolucionare i ovde![]()

Dia, draga...znaš da je on ovdje samo gost. Prijateljski je navratio kao i ranije...
Muzika ima još jednu kafanu...nek ta bude pod njegovom ingerencijom i svi sretni![]()

Nisi upoznat, ja sam gazdarica jedine poslastičarnice na Krsti
https://forum.krstarica.com/showthread.php/746027-Kafe-poslastičarnica-ŠEĆERLEMA/page122
Izvolite na torte i kolače, inače smo pet-friendly, pa slobodno povedite svoje ljubimce![]()

Zapravo gazdarica je Goca Mrvica..Nisi upoznat, ja sam gazdarica jedine poslastičarnice na Krsti
https://forum.krstarica.com/showthread.php/746027-Kafe-poslastičarnica-ŠEĆERLEMA/page122
Izvolite na torte i kolače, inače smo pet-friendly, pa slobodno povedite svoje ljubimce![]()
mi samo klopamo kolace tamokafaJa...super
upravo sam naručila kaFu![]()

velika bi bila greota kad bi shvatio da mu tudja kafana uopste ne bi radila bez prave gazdarice.Ljudi dobri tetkini
Ovo je sve nesporazum
Malo nas je ovde koji se volimo
Greota da nas bude još manje
jao jao jao uvek neke frke oko tog imaginarnog "vlasništva" nad kafanamaZapravo gazdarica je Goca Mrvica..mi samo klopamo kolace tamo
Zapravo gazdarica je Goca Mrvica..mi samo klopamo kolace tamo
milo tetkinokafa![]()
sad je i ja skuvala
velika bi bila greota kad bi shvatio da mu tudja kafana uopste ne bi radila bez prave gazdarice.
a ja sam ozbiljna u svojim izjavama koje se ne svode na pretnje.

ne znam ja samo znam da sam se zamalo slogirala kao sa onim slucajem koji necemo ni pominjati.milo tetkino
Bau ti nije i nikad neće uzeti kafanu
Bau te voli
Ovo je nesporazum
A zbog nesporazuma su se i ozbiljni ratovi vodili
Treba stati i razmisliti dok se sve ne otme kontroli
Treba shvatiti da se mi ovde u suštini ne poznajemo
A upoznavanje nije uvek prijatno
![]()
Obzirom da kod nas vlada blagostanje, evo jedne i vama, da se zasladite, prijatnooooo
Kad poželite, svratite kod nas![]()

zbog tog slučaja ti se i bezazlene stvari čine ozbiljnimne znam ja samo znam da sam se zamalo slogirala kao sa onim slucajem koji necemo ni pominjati.
hvala hvala ce da vidimo dal ce svartimo
ovo ukusno deluje![]()
zbog tog slučaja ti se i bezazlene stvari čine ozbiljnim
Ja imam prijateljstva po 30 godina
I bez obzira koliko ja mrzela konflikte među prijateljima oni su neminovni, pa se i meni desi da se popichkaram, durim pa oprostim ili se izvinim ako je do mene
To su izazovi koji se moraju prevazići
Živimo u nezdravoj zemlji i svi oni vajbovi utiču i na nas
Da ne govorim o ličnim frkama
Treba prepoznati neprijatelje prave
A Bau sigurno nije jedan od njih
znam tetka.
naravno da nije Bau neprijatelj
samo su morale odredjene stvari da mu se pojasne.
inace bih ja za ozbiljno osla.
v.d.mozes da buds samo ako te ja promovisem u v.d...U Gocinom odsustvu ja sam v.d., nisi obaveštena![]()

sve ja previse ozbiljno shvatam. oboljenje iz jednog od milion proslih zivotaTi malo previše ozbiljno shvataš sve ovo?![]()

upravov.d.mozes da buds samo ako te ja promovisem u v.d....
dotle ako cemo sa pravnog gledista ja sam gazdarica u svim kafanama, koje besplatno iznajmljujem korisnicima ..![]()

ČESTITKE LSD-ju, NOVOM MODU NA MUZICI
I za njega jedna torta
![]()