Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ČESTITKE LSD-ju, NOVOM MODU NA MUZICI :D

I za njega jedna torta :D

b2bcf9023a8e40c8fb07e3f68eaf4b60.jpg
dragi Esid postao mod?
Neka je Sila sa svima vama i nama
( dobro, ne baš svima,trolčuge moraju da postoje i smaraju zbog ravnoteže Univerzuma)

Nije vazno biti gazda kafane, taj mora ostati trezan, brinuti o nabavci i prazniti pepeljare, za zaradu kojom ne moze posteno da se napije.
U kafani je najbolje biti gost. Gost narucuje i piće i pesme, razbija čaše i pijan recituje pesme.
Gazda menja traku u kasi i obećava sebi da će, kad završi radno vreme, otići u neku kafanu i biti gost.

Nije vazno biti gazda kafane, taj mora ostati trezan, brinuti o nabavci i prazniti pepeljare, za zaradu kojom ne moze posteno da se napije.
U kafani je najbolje biti gost. Gost narucuje i piće i pesme, razbija čaše i pijan recituje pesme.
Gazda menja traku u kasi i obećava sebi da će, kad završi radno vreme, otići u neku kafanu i biti gost.

Kao i uvek Hakime u pravu si...:cmok2:

meni se ovaj deo s razbijanjem casa najvise svidja
e
ja mislim, da ste se vi svi nesto dogovorili sad da banete ovde odjedared svi

nego i od mene cestitke za EL ES DI JA
:vatromet:

meni posebno treba te sile tetka posebno
za uzemljenje
ozivljavanje
i jos uzemljenja
a el-es-di-ju treba takodje, i svima zelenima
najje bolnije
zeleneti se rekla bih
otvoren pp.
zavrsila bih u hitnoj da mi je tako
e ja nemam više takvih problema
Jupi je......
Mada od smarača ne možeš pobeći bila zelena ili ne, zaključana ili otključana
Prate u stopu ko hijene
Navikneš se vremenom na miris

Hakime, gazda samo nadgleda rad svojih radnika :D, a na kraju dana pokupi lovu :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back