gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Naravno, al ovaj se jos pravi da je novpa i polovan je red da se očisti!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno, al ovaj se jos pravi da je novpa i polovan je red da se očisti!
ja sam na koječije dlaketine posebno gadljivaNaravno, al ovaj se jos pravi da je nov![]()
Ja sam na sve zivo gadljiva.. Opste poznata po tome u kucija sam na koječije dlaketine posebno gadljiva
Jest, popih Kafetin plus sad ne jedem nist, ne pijem, ne pricam tako da su manje sanse da zaboliJel te prošao malo zub?
e da znaš
Palo mi na pamet da sigurno imas il si imala takve cipelee da znaš
Imala sam takve cipele samo crne naravno
Skoro sam ih bacila![]()
Ladno sam našla slikuPalo mi na pamet sa sigurno imas il si imala takve cipelelici na tvoj gotik stil
![]()
Imam ja jedne dugačke što.se pozadi šniraju al.od kad sam iskrenula nogu u njima ne smem.da ih obučemKoh i gotik!!!Ja sam imala cak jedne tog fazona, samo su bile skoro do kolena i imale kockasu ,,stiklu" koja je pre bila samo potpetica nego stikla, i prakticno su cele bile nekako kockaste
Ah zivot sam im na srebrnoj tacni dala..
EhImam ja jedne dugačke što.se pozadi šniraju al.od kad sam iskrenula nogu u njima ne smem.da ih obučem
OćemoEh
Ja volem dugacke crne gotik cipele al prosto ne mogu da ih nosim jer nije dovoljno udobno za moje udobnosne standarde
Doslo je vreme tetka
Pamtite ovu kahfanu po snovima mojim
Odo otvoriti novu![]()
AjdOdo mila da meditiram
Lepo spavaj i da se probudiš bez zubobolje
Setih se da je i mene tako na moru na Murteru boleo umnjak jer je rastao pa je prestao
Ljubi tetka lipoticu lipu
Aaaaa a aaa upomocOćemo![]()
Eeeeeee
Setih se
Mislim da mora prvo stara da se zaključa
A to može Nina Tica Bau i Esid
Valjda je neko od njih tu