-Lust
Iskusan
- Poruka
- 5.338
agathe <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne diraj mi BikaSvastika je zenina sestra
Sredicemo mi tog Bika ako treba
Samo prvo Baua da dovedemo u red![]()

Slobodno vas dvoje ste i onako mangupi perverznjaci koji se stalno zezaceJe l' mogu onda samo Baua?![]()

Slobodno vas dvoje ste i onako mangupi perverznjaci koji se stalno zezace![]()

Sada je tu i treci mangup, lepa kiflica sa kikom![]()

Eh stize mi Bik uskoro da provedemo jos ova dva dana u kvalitetnom bludu i razvratnistvu posle se necemo videti 10 dana![]()
![]()
![]()
Tako jePosmatraj vedriju stranu Dizi, uzelece se dok nisi tu i izljubice te kao Pepe macku kad se vratis![]()

Koju sliku?I nemoj da saljes sliku manijaku![]()

Ne znam kako da ti kazem ali, vec je video dobru sestruKako koju, pa dobru sestru
Posalji mu losu![]()

Ne znam kako da ti kazem ali, vec je video dobru sestru![]()

evo sacu i tebi![]()

Ne zna se kojoj od vas lepse stoje kike
Ako Bau pita bilo je kika![]()

![]()
al se meni spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaava
laku noooc
sacu da odlezim malo na lezaljci na terasi, problem nastaje tu sto ponekad jednostavno zaspim s cigarom u ruci po sred terase
morace Bik kad dodje da me budi![]()

e vise puta me probudila cinjenica da je pao zar na mene ili na lezaljku pa je pocela da se pusiKao u Diznijevoj bajci
Dizni jos lici na Dizi
Nemoj sa cigarom, izgoreces se ili zapaliti nesto.
A za to plezenje cu da ti raspletem kike kad te uhvatim![]()

e vise puta me probudila cinjenica da je pao zar na mene ili na lezaljku pa je pocela da se pusi![]()

Izgorecu ja cela, ima da zavrsim ko moj pradeda koji je zaspao sa cigarom u ruci i zapalio se pokoj mu dusi.....Nemoj vise tako Dizi, izgorece ti kika![]()
Izgorecu ja cela, ima da zavrsim ko moj pradeda koji je zaspao sa cigarom u ruci i zapalio se pokoj mu dusi.....
Zakasnio si.I nemoj da saljes sliku manijaku![]()

Heroji i BikSmanji cigare, povecaj Heroje i Bika![]()

Heroji i Bik
i knjiga
odo citati malo dok cekam Bika.. budte dobri ne sirite blud i razvratnistvo![]()
![]()