Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobar dan.
veceras je pun mesec, i to u tacno - 11:11.:) ovo je najprelomniji pun mesec u ovoj godini.:)
;)
karakterise ga to sto je astroloski motivisan sazvezdjem Bika. dakle, ono sto treba da osetimo kao pozitivnu promenu doci ce preko tela, uz telo, kroz telo,
kroz manifestaciju fizickog zadovoljstva (svojim licnim polozajem i dozivljajem u materijalistickoj ravni zivota). kljucni momenat je osecaj odsecanja od/presecanja trauma za koje smo obicno vezivali sebe upravo u dosadasnjoj nasoj fizickoj manifestaciji. trauma koje su nas sprecavale da osetimo radosti i zadovoljstvo svojim bivstvovanjem u zemaljskom Edenu. ;) Upravo se o tome i radi,strahovi i traume (fizickog) zivota gonili su nas da "edene" trazimo u svim poljima i ravnima koja su daleko od onog u kom bi se zaista osecali zivo i prisutno,fizicki,kao da smo vec tu, u njemu. Veceras,ta magla sa ociju i bica pocinje polako da se razilazi, dajuci nam pravu, realnu unutr. sliku o nasem prisustvu u zemaljskoj bozijoj basti. stavise,o sposobnosti da se tu po bozijoj milosti i ospoljimo,umesto da od toga bezimo stalno gonjeni secanjem na ruzne dogadjaje i traume duboko u nama. nije bilo razloga,oduvek nam je tu mesto,samo sto se sada to mnogo jasnije vidi i shvata. ovo je stoga sto pun mesec pada u sazvezdje - Skorpije. najintuitivniji znak horoskopa cini da pun mesec u njemu dolazi do samih korena svojih osecanja, da bi potom senzualno mocno i lako, kao ostricom maca,odsekao sva ona ruzna,koja nas vezuju za sve zaista negativne nase emocije i sigurno nas uputio u osecanja koja su vernija njihovoj prirodi. zapamtimo,osecanja - u svojoj nastupajucoj prirodi - za svoju svrhu zapravo i nemaju (auto)destrukciju,vec neku vrstu (licne) afirmacije...bitno je samo da li za te vrednosti ima mesta i prepoznajete li im mesto u prirodi/svetu/realnosti.:)

dovodjenje ovog osecaja do svesti i probudjene logike potpomaze planeta Merkur, koja je isto u Biku. Takodje, u Biku su i Sunce,dakle vitalna snaga nasa, ali i Venera, koja budi osecaj za licne vrednosti koje intimno nicu, koje po novoj emociji rastu i koje se neguju. Sve ovo doci ce iznenada, kao u lahoru, zapravo vihoru, a tome doprinosi dobar aspekt sa planetom nadahnuca - Uranom. Sve ovo skupa potpomaze trenutno najpovoljnija, a zaista izuzetna udruzena energija dve planete - Saturna i Plutona. U trigonu s prvo navedenim trima planetama u Biku, ova energija tvori siguran hodnik, safe way, za vas promenjeni osecaj koji vam donosi novootkriveni sens za poverenje u realitet zemaljskog Raja. Da biste znali u kom polju zivota cete najvise osetiti olaksanje i proboj u taj zemaljski Eden (prihvatanje lepote stvorenog, postojeceg, realnog sveta), potrebno je da u vasoj natalnoj karti pogledate u kojoj astroloskoj kuci pada vas poslednji stepen Skorpije. Po znacenju te kuce,tj.onoga na sta se ta od svih 12 kuca odnosi, znacete na kom polju najpre dolazi rasterecenje. Na ostalim planovima pitace se sveze probudjen i osvezen Merkur. Novi klikeri vam zveckaju u glavi, nadjite rupu na livadi da se igrate, nadjite cak i novu igru - sad vise nemate razloga da se bojite kao ranije. Znacete sta treba i sta mozete. ;) Kad pominjem igru, ona vuce za sobom pojam agresivnosti, obicno se to vezuje za sport. Naravno, igra je metafora slobode delovanja, ali mozda vas je od nje odbijala upravo ta agresija kao ideja koja se kroz igru provlaci nehotice, spajajuci se sa starim/uvek novim strahom da cete time biti povredjeni ili cete doci u poziciju da sami nekog povredite,sto ne zeleci zavrsava vasim dobrovoljnim bekstvom od igre,zapravo od radosti zivota. Bas u ovom trenutku, da predupredi ovakav rezon, planeta agresije Mars nalazi se u sazvezdju koje je njen totalni antipod - u zenskom, briznom,majcinskom Raku. Zahvaljujuci njemu, Mars uci da svoju energiju ispoljava na brizan, prirodan i odmeren nacin, onako kako pomaze izgradnji novih pozicija na sveze probudjenoj masti. U svemu tome, prave i prirodne emocije dobijaju svoju potvrdu i razlog da budu ispoljene, naspram svih starih, ustajalih ideja koje su vas zapravo vezivale i nisu vam davale da dopustite da vase prirodne emocije budu prepoznate u bozijoj stvarnosti/prirodnoj reali, kao sto bi i vi sa punim poverenjem mogli videti to njihovo mesto u reali,ono mesto koje ih doziva i daje im prilaz.koje vas je oduvek zapravo zvalo i inspirisalo. i sada to cini. samo sto se to od danas jasnije vidi.;)eto, pa sada srecno,prijatelji dragi.:)

Pun Mesec :zaljubljena:
Lastavice malena, slatkice moja :cmok2:

Ajme cudnoga li dana.. Ponovo se druzim s drugom s kojim rec nisam progovorila pune dve godine
Ali to su te neke tanane veze kad s nekim ne pricas 15 godina pa se sretnete i pricate ko da ste jos juce bili na kafi

Misliš nastavljaš da se družiš?
I meni se to dešava, imam jednu drugaricu srele se pre neki dan, skoro tri godine se nismo videle, pričale smo dobrih sat vremena, sad ako nam vreme dozvoli nastavićemo gde smo stale, opet lako može da se desi da prođe i više od mesec dana da se opet vidimo.
Razlog, nedostatak vremena, suprotne smene, svašta nešto, ali uvek kad se sretnemo kao da nije prošlo vreme...........

Mene vise cudi ovo sto sanjah pre posla.

Nisi lord Dizi, jos si mala :plez:

Sta si to uradila sirotom Biku?
ja sam lord vrhovni lord nad lordovima :rtfm:
hipnotisala ga svojom lipoton :aha:
Divan ti je novi navatar!!!!!!!:heart:
tetka :cmok2:
sad mi bila sestra divanismo dobrih dva sata :zaljubljena:
Misliš nastavljaš da se družiš?
I meni se to dešava, imam jednu drugaricu srele se pre neki dan, skoro tri godine se nismo videle, pričale smo dobrih sat vremena, sad ako nam vreme dozvoli nastavićemo gde smo stale, opet lako može da se desi da prođe i više od mesec dana da se opet vidimo.
Razlog, nedostatak vremena, suprotne smene, svašta nešto, ali uvek kad se sretnemo kao da nije prošlo vreme...........
to :D
eh reko ja, to su te neke tanane veze s nekim ljudima, obicno se s takvima osecam tolko povezano kao da smo rod
Znaš čiji je to Sigil.;):cmok:
teco :cmok2:
ciji je to Sigil? :confused:

ja sam lord vrhovni lord nad lordovima :rtfm:
hipnotisala ga svojom lipoton :aha:

tetka :cmok2:
sad mi bila sestra divanismo dobrih dva sata :zaljubljena:

to :D
eh reko ja, to su te neke tanane veze s nekim ljudima, obicno se s takvima osecam tolko povezano kao da smo rod

teco :cmok2:
ciji je to Sigil? :confused:
lepocje uvek kad se sa nekim obnovi prijateljstvo
A za sigil.....objasnio mi teča u pp
Kako da kažem khm, ovaj....
Svetlonošin

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back