- Poruka
- 94.440
Bice Dizi novog Meseca gde treba da bude (zaboravio sam gde ide jer sam mator) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ostawi me da pijem sama ako mi se tako ocheVoleo sam i ja da pijem sam, umalo ne postadoh pravi alkos.
Jedne veceri sam imao srecu da vidim u sta mogu da se pretvorim.
Ja bih vise da pijemo zajedno
Moje vestice i ja, mozda i Bau ako softver dozvoljava![]()
Kakvog novog Meseca?Bice Dizi novog Meseca gde treba da bude (zaboravio sam gde ide jer sam mator)![]()
Ne znam o cemu prichasZasto si sokirana sada?

Ostawi me da pijem sama ako mi se tako oche![]()
Nemerem ja to jok jok..
Kakvog novog Meseca?![]()

Tek sad ništa ne kapiram!

pa zašto je to novi mesec?Ako sam dobro ukapirao, Dizi privlaci Mesec u odredjenom znaku kod muškarca.
Mozemo i da menjamo temu.
![]()
Pichemo i zajednoHocu da pijemo svi zajedno![]()
Onog Meseca sto tebe privlaci kao mene Skorpijice![]()
Valjda misli mozda cu opet sresti nekog s Mesecom u RibamaTek sad ništa ne kapiram!
Pichemo i zajedno
Aaa, Mesec u Ribama, biche valjda
Valjda misli mozda cu opet sresti nekog s Mesecom u Ribama

Mozhe al brez kamereAko se karantin produzi, pijemo preko neta![]()
Da, na taj Mesec mislim![]()
Mozhe al brez kamere![]()
Jedino je sigurno da che me taj mesec zauvek uhoditi

Rekoh ti nisam za kameruZasto bez?![]()
Shta chu kad me zhiwot wodi kroz oluje i brodolome pa slabije swracham
Al nema u owoj kahfani policijskog chasa, radi i kad ne radi![]()

NIšta ne fali samostalnom pijenju, i ja volim da popijem sama, što ste svi imali prilike da vidite ovde.Ostawi me da pijem sama ako mi se tako oche![]()
![]()

Preko slike![]()
![]()
NIšta ne fali samostalnom pijenju, i ja volim da popijem sama, što ste svi imali prilike da vidite ovde.
A sada mi je samostalno pijenje spas, poludela bih u ovoj izolaciji da ne pijem sama sa sobom svako veče.![]()

NIšta ne fali samostalnom pijenju, i ja volim da popijem sama, što ste svi imali prilike da vidite ovde.
A sada mi je samostalno pijenje spas, poludela bih u ovoj izolaciji da ne pijem sama sa sobom svako veče.![]()
Retko kad ja preteram kad pijem sama.Umem i ja tako povremeno da popijem, a kad nekad naiđu neki baš zajeb dani prija, al tad ne valja preterati, jes da te niko ne vidi, ali zato glava.................

Retko kad ja preteram kad pijem sama.
Nije mi tada zanimljivo preterivanje, realno.![]()