Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaka donacija je dobordošla. z:lol:

I niko im ništa nije mogao. :zcepanje:
Doduše, ne sećam se da sam nešto puno gledala Politiku, u moje doba je Pink nekako bio najbogatiji sa serijama.
Msm bar sam ja njega najviše gledala koliko se sećam.

Drago mi je da ti se sviđa. :D
Nisam gledala Invisible man.
Sve za unapredjenje civilizacije :lol:

Ja sam izgleda stariji od tebe posto pink mislim da nije ni postojao kad je politika pocela pusta dosije X :eek:

Ljudi koji se deru su inace fasisti
A meni su swi u kuci fasisti, swi se deru

Deri i ti njih :lol:

Ja sam izgleda stariji od tebe posto pink mislim da nije ni postojao kad je politika pocela pusta dosije X :eek:

Zar nije išao na 3K?
Ne sećam se da je serija išla na politici.
Kako si ti, sad, kako se osećaš?

I ja sam do petka u izolaciji, dr. kaže običan grip, ali da se za svaki slučaj ponašam kao da je korona.
Temp. nemam, ali kašljem i to baš žestoko.

Sinoć sam kući došla u 17.02, jbt, samo sam se osvrtala da ne vidim policijjska kola kako prolaze, a išla delom gde nemaš gde da se sakriješ, u jednom momentu čujem iza sebe,oko 16.58h, neko trubi, samo sam stala i rekla gotovo je, neka bude šta bude, ispovala i posao i sve živo, a bio samo jedan poznanik.
Kad sam ušla u stan bila sam skroz mokra, trik majicu sam bukvalo mogla da cedim koliko je bila mokra.
Ja sam sinoć bukvalno za nekih 15minuta stigla kući, a obično mi treba pola sata.

Sve za unapredjenje civilizacije :lol:

Divno je naići na altruizam u ova teška vremena. :zaljubljena:

Pa cenim da jesi stariji, pošto se ja baš i ne sećam da je Politika bila nešto aktuelna kada sam ja bila mala (mada opet, možda je samo mi u kući nismo gledali).
Ja sam devedesetih imala jednocifren broj godina. :D
Ne sećam se baš najbolje tih ratova, krize, sankcija i izbeglica... jedino mi je bombardovanje u dobrom sećanju.

Mada kad malo bolje razmislim, nisam baš sigurna da sam gledala na Pinku Dosije X. :think:
Gledala sam ga tamo negde recimo 2001, 2002... tako negde.

Divno je naići na altruizam u ova teška vremena. :zaljubljena:

Pa cenim da jesi stariji, pošto se ja baš i ne sećam da je Politika bila nešto aktuelna kada sam ja bila mala (mada opet, možda je samo mi u kući nismo gledali).
Ja sam devedesetih imala jednocifren broj godina. :D
Ne sećam se baš najbolje tih ratova, krize, sankcija i izbeglica... jedino mi je bombardovanje u dobrom sećanju.

Mada kad malo bolje razmislim, nisam baš sigurna da sam gledala na Pinku Dosije X. :think:
Gledala sam ga tamo negde recimo 2001, 2002... tako negde.
Takva ti je nasa generacija, altruisti skroz naskroz :lol:

A pa ja sam 90tih bio dvocifren, gledah poceh da gledam 1994-95. Meni cale bio na ratistu pa mi ostalo u secanju a tokom bombardovanja jednom na 500m palo, vadili gelere ceo dan a drugi put na km pogode nisovo skladiste za gorivo, kako smo izvibrirali to vece :lol: Bilo neponovilo se. A pre par godina nesto prekopavali po dvoristu i nadjemo bombu iz 2 svetskog, skoro ko nova samo izgleda je neispravna bila :lol: Bas nas hoce ta vojna oprema :hahaha:

Sta si ti planirala za danas sem da ne izlazis iz kuce?

Takva ti je nasa generacija, altruisti skroz naskroz :lol:

A pa ja sam 90tih bio dvocifren, gledah poceh da gledam 1994-95. Meni cale bio na ratistu pa mi ostalo u secanju a tokom bombardovanja jednom na 500m palo, vadili gelere ceo dan a drugi put na km pogode nisovo skladiste za gorivo, kako smo izvibrirali to vece :lol: Bilo neponovilo se. A pre par godina nesto prekopavali po dvoristu i nadjemo bombu iz 2 svetskog, skoro ko nova samo izgleda je neispravna bila :lol: Bas nas hoce ta vojna oprema :hahaha:

Sta si ti planirala za danas sem da ne izlazis iz kuce?
Eee pa vidiš, ja '94-'95 ne da nisam gledala Dosije X, nego nisam znala ni da čitam, ničega se ne sećam iz tih godina, pa ni kada mi je otac bio na ratištu. :zcepanje:
A za vreme bombardovanja je kod mene bilo mirno, ali se videlo lepo kada su gađali recimo refineriju u NS. :(

Planirala sam da jedem i gledam pomenutu seriju... jbt ovim tempom ću je odgledati za dve nedelje. :zcepanje:
Padalo mi je na pamet u par navrata da možda izbacim đubre tu u kontejner ispred zgrade, ali nemam pojma... razmisliću još o toj akciji. :lol:

Dok ne pogodi nekog u glavu! :zcepanje:

Neka saceka polijciski cas pa iako pogodi nekog odmah ih nazove i prijavi ga sto se seta kad mu vreme nije :lol:

Extra. z:D

A i to što kažeš :lol: ... to ovde u Bg-u izgleda nije ništa neobično, zafrljačiti đubre sa prozora. :confused:

Kako si ti inače?
Kakva je situacija tu kod tebe? Jel neki policijski čas na snazi?

Sam dobro, temperatura mi na normali, samo jos kasalj i nos.

Ovde situacija pa pojma nemam, nisam se seckao, skoknem do prodavnice i to je to ali nema tih casova jedino zabranje okupljanja i da se drze distance. Uglavnom su disciplinovani sto se toga tice ovde.

A sve moze se nadje na automatu :lol:

5443C81E89CAA2AF355FF7275F882FF6.jpg

Neka saceka polijciski cas pa iako pogodi nekog odmah ih nazove i prijavi ga sto se seta kad mu vreme nije :lol:

Sam dobro, temperatura mi na normali, samo jos kasalj i nos.

Ovde situacija pa pojma nemam, nisam se seckao, skoknem do prodavnice i to je to ali nema tih casova jedino zabranje okupljanja i da se drze distance. Uglavnom su disciplinovani sto se toga tice ovde.

A sve moze se nadje na automatu :lol:

5443C81E89CAA2AF355FF7275F882FF6.jpg

Pametan predlog. :zcepanje:

Jbt pa onda su ovde restriktvnije mere nego tu. :confused:
Evo sad oće Gospodar da napravi tako da svi zaraženi budu pod medicinskim nadzorom, koliko sam ja skontala.
Ne bi se ti njemu šećkao ni do prodavnice... ma ni do wc-a realno. :lol:

Na automatu samo nabitnije. z:lol:

Evo sad oće Gospodar da napravi tako da svi zaraženi budu pod medicinskim nadzorom, koliko sam ja skontala.

Zdravo Selki :cmok:

Brat mi kaze da bez proousnice ne sme da se izadje u Srbiji.
Ovde ja kao i kod LSD-a, ako imas masku mozes svuda.

nije do Gospodara nego zbog neodgovorne i nedisciplinovane stoke koja ga je još izabrala
To su mu Kinezi savetovali
Zbog debilne propagande da to nije ništa i da je panika isfabrikovana dobili smo danas ovo,stotine mrtvih svakodnevno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back