- Poruka
- 94.446
ocem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tebe pa u hramu Bodljikawog si sta se chudis![]()
Treba bockati Baua da se iskupi.
To ce Konjce da radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ocem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
e tebe pa u hramu Bodljikawog si sta se chudis![]()
Mrš!!!Treba bockati Baua da se iskupi.
Konju drago mi je sto widim da si se okrenuo prawim wrednostima
nechemo troshiti bodlje na manijaka, sachekachemo da widimo da li che sam shwatiti welichinu Bodljikawizma
Treba bockati Baua da se iskupi.
To ce Konjce da radi![]()

Konju drago mi je sto widim da si se okrenuo prawim wrednostima![]()
nechemo troshiti bodlje na manijaka, sachekachemo da widimo da li che sam shwatiti welichinu Bodljikawizma![]()
eror.......
eror.......
Bodljikawi je konkretno moj to morash znati i najwishe mene slusha ne tamo neke anonimuse![]()

pojenta je da je Bodljikawi mojAnonimusi?
Pa to sam ja iz mladjih dana![]()

Sve za unapredjenje civilizacijeSvaka donacija je dobordošla.
I niko im ništa nije mogao.
Doduše, ne sećam se da sam nešto puno gledala Politiku, u moje doba je Pink nekako bio najbogatiji sa serijama.
Msm bar sam ja njega najviše gledala koliko se sećam.
Drago mi je da ti se sviđa.
Nisam gledala Invisible man.

Ljudi koji se deru su inace fasisti
A meni su swi u kuci fasisti, swi se deru

Ja sam izgleda stariji od tebe posto pink mislim da nije ni postojao kad je politika pocela pusta dosije X![]()
Divno je naići na altruizam u ova teška vremena.Sve za unapredjenje civilizacije
Ja sam izgleda stariji od tebe posto pink mislim da nije ni postojao kad je politika pocela pusta dosije X![]()

Takva ti je nasa generacija, altruisti skroz naskrozDivno je naići na altruizam u ova teška vremena.
Pa cenim da jesi stariji, pošto se ja baš i ne sećam da je Politika bila nešto aktuelna kada sam ja bila mala (mada opet, možda je samo mi u kući nismo gledali).
Ja sam devedesetih imala jednocifren broj godina.
Ne sećam se baš najbolje tih ratova, krize, sankcija i izbeglica... jedino mi je bombardovanje u dobrom sećanju.
Mada kad malo bolje razmislim, nisam baš sigurna da sam gledala na Pinku Dosije X.
Gledala sam ga tamo negde recimo 2001, 2002... tako negde.

Bilo neponovilo se. A pre par godina nesto prekopavali po dvoristu i nadjemo bombu iz 2 svetskog, skoro ko nova samo izgleda je neispravna bila
Bas nas hoce ta vojna oprema
Eee pa vidiš, ja '94-'95 ne da nisam gledala Dosije X, nego nisam znala ni da čitam, ničega se ne sećam iz tih godina, pa ni kada mi je otac bio na ratištu.Takva ti je nasa generacija, altruisti skroz naskroz
A pa ja sam 90tih bio dvocifren, gledah poceh da gledam 1994-95. Meni cale bio na ratistu pa mi ostalo u secanju a tokom bombardovanja jednom na 500m palo, vadili gelere ceo dan a drugi put na km pogode nisovo skladiste za gorivo, kako smo izvibrirali to veceBilo neponovilo se. A pre par godina nesto prekopavali po dvoristu i nadjemo bombu iz 2 svetskog, skoro ko nova samo izgleda je neispravna bila
Bas nas hoce ta vojna oprema
Sta si ti planirala za danas sem da ne izlazis iz kuce?

Nisam ni ja znao da citam tih godina ako ti je za neku utehu
Ma bacaj sa prozora, odredbe vlade mora se postuju![]()
... to ovde u Bg-u izgleda nije ništa neobično, zafrljačiti đubre sa prozora. Ee pusto je ovde kod mene sa moje strane zgrade, nikoga ne bi doveli u opasnost moji projektili od đubreta.Dok ne pogodi nekog u glavu!![]()
Dok ne pogodi nekog u glavu!![]()

Extra.
A i to što kažeš... to ovde u Bg-u izgleda nije ništa neobično, zafrljačiti đubre sa prozora.
Kako si ti inače?
Kakva je situacija tu kod tebe? Jel neki policijski čas na snazi?

pojenta je da je Bodljikawi moj
shta si ti iz mladjih dana?![]()

Neka saceka polijciski cas pa iako pogodi nekog odmah ih nazove i prijavi ga sto se seta kad mu vreme nije
Sam dobro, temperatura mi na normali, samo jos kasalj i nos.
Ovde situacija pa pojma nemam, nisam se seckao, skoknem do prodavnice i to je to ali nema tih casova jedino zabranje okupljanja i da se drze distance. Uglavnom su disciplinovani sto se toga tice ovde.
A sve moze se nadje na automatu
![]()

Pametan predlog.
Jbt pa onda su ovde restriktvnije mere nego tu.
Evo sad oće Gospodar da napravi tako da svi zaraženi budu pod medicinskim nadzorom, koliko sam ja skontala.
Ne bi se ti njemu šećkao ni do prodavnice... ma ni do wc-a realno.
Na automatu samo nabitnije.![]()
nije do Gospodara nego zbog neodgovorne i nedisciplinovane stoke koja ga je još izabralaPametan predlog.
Jbt pa onda su ovde restriktvnije mere nego tu.
Evo sad oće Gospodar da napravi tako da svi zaraženi budu pod medicinskim nadzorom, koliko sam ja skontala.
Ne bi se ti njemu šećkao ni do prodavnice... ma ni do wc-a realno.
Na automatu samo nabitnije.![]()
nije do Gospodara nego zbog neodgovorne i nedisciplinovane stoke koja ga je još izabrala