- Poruka
- 94.483
Pusti joj muziku dok uci 
Ne mora metal, moze i klasika.
Moj favorit, Vivaldi i 4 godisnja doba

Moj favorit, Vivaldi i 4 godisnja doba

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uprawo tako doktore!Upravo to, ove aktuelne vesti su vise namenjene za one koji su ovo neozbiljno shvatili a ima ih u poprilicnom broju i potrebno je uplasiti ih malo jer nesvesno sire zarazu, ako si svestan opasnosti preduzmes sve moguce mere zastite i zaista nema cega da se bojis, doza straha uvek postoji i to je prirodno a broj zarazenih ce drasticno porasti na nekoliko hiljada za samo nekoliko dana i to je neminovno, u stvari ja sam gotovo siguran da je vec uveliko broj cetvorocifren samo sto tehnicki nije izvodjivo evidentirati svakog pojedinca, takodje moramo biti svesni da se ovo nece brzo zavrsiti i uopste nije iskljuceno da sve ovo potraje pa i do jeseni sledece godine. Sto pre budemo bili svesni ovoga prebrodicemo celu ovu situaciju dosta lakse i bezbolnije nego da u grcu slusamo vesi iz minuta u minut i brojimo zrtve.
Veche perwerznjakuDobro vece svima
Za dame i
Sumi, radi se normalno, cak nas i pitaju da radimo prekovremeno ali sam odbio. Hocu da se odmorim.
Kako ste veceras!

E besh gaI muž i ja se trudimo da što manje sluša sve to, ali čuje, posebno prošle nedelje kad nismo imali komp, i onda se muž trudio kolko-tolko da ne čuje baš sve.
ali dovoljno je izaći na ulicu...............
Sad sam više nego ikad sigurna da će u septembru biti haos žurka na početku školovanja.
Nešto mi govori da sve drugake čeka rođus žurka.
Ma videla je i ona mene sa maskom, u petak jurim da što pre stignem kući i samo ulećem u stan sa sve rukavicama i maskom, stigla u poslednji momenat, par trenutaka pre tapšanja, mala vrisnula, posle počela da se smeje.
Ju jedva čekam sutra da napušim jednu, bem ti život, trudiš da sve uradiš šta treba izjuriš posle pola osam sa posla i idiotkinja šalje mejl firmi kako joj nisam oprala šolju od kafe, da ti sve po spisku raspalu ludačo razmažena jedna
ajd razumela bih da je rekla nisam smeće pokupila, dezifikovala sve, usisala, nego nisam oprala jednu usranu jbn šolju od kafe, razmaženo derište jedno.
Uf, samo nek mi sutra nešto kaže..............

Dobro sam Dizi
Sutra mogu da se naspavam![]()
🛏

Pusti joj muziku dok uci
Moj favorit, Vivaldi i 4 godisnja doba![]()
E besh ga
Nije da ne treba da zna sta se desawa al opet da nawlaci traume isto nije cilj..
Jooj sto wolem take, to su oni sto misle da se ceo swet vrti oko njih, i gde god se nadju swi samo njima moraju da ugadjaju, ma motka u glawu

Izuzetnog, i šefa i šeficu, samo su oni razlog zašto ostajem u ovoj firmi u kojoj sam, još prošle godine sam rekla ako odete vi idem i ja, a bilo je komešanja, šefica jedno vreme nije radila, dala je otkaz, ali su uspeli da je ubede da se vratiМислим да имаш доброг шефа суми![]()
Izuzetnog, i šefa i šeficu, samo su oni razlog zašto ostajem u ovoj firmi u kojoj sam, još prošle godine sam rekla ako odete vi idem i ja, a bilo je komešanja, šefica jedno vreme nije radila, dala je otkaz, ali su uspeli da je ubede da se vrati
ni sama nzm da li grešim što ostajem tu gde jesam
u sadašnjoj situaciji ostajanje je najboja opcija
kao što mi je prošle nedelje rečeno idemo dan za danom
uklapaćemo se preklapati iznalaziti rešenje dan za dan, dok objekti koji su nas angažovali rade, radićemo i mi koliko nam ljudstvo i vreme dopusti.

Ne prowociram daleko biloProvokaciras, prvo kika a sada krevet
Slikacu šolju za kafu da ti vratim![]()
Ne mogu swe da powatamTo sve može da se sluša na odmoru i dok se opušta, nema običaj da sluša bilo šta dok uči, sad preko tuba sluša virtualnu učiteljicu, jer prebrzo idu zadaci, iz srpskog malo sporije, ali iz matemtaike mnogo brže, rešila sam to tako što sve opet sluša
nego pisala je sve u svaštaru i sad je krenula sve da prepisuje u redovne sveske i zato je malo u zaostatku.
To još u četvrtak bilo, šef nije ni hteo da mi kaže o tome, ali s obzirom da ću sad ići dok su službenici tu, morao je i on je takođe napušio dotični.
Treba da su sretni da im iko dolazi s obzirom na situaciju
na ovom drugom objektu gde idem, lako sam se sa svima dogovorila iako to nije moj objekat već od koleginice koja više ni na posao ne dolazi jer se plaši i verovatno neće ni dolaziti dok god sve ne prođe.
A sad je još gore, ima nas premalo a objekata previše, neki će to razumeti neki neće i baš me briga, sad se i tako radi samo ono što je najhitnije, zabole me za neku neopranu šolju
Najbitnije je sad trenutno dezinvikovati sve površine a posebno one gde se dolazi u kontakt sa klijentima i mesta gde rade službenici
u ovakoj situaciji mogu sami oprati šolje
na jednom delu tog objekta, sve sredim i operem ali ništa ne ostavljam na svoje mesto, neki tu ovih dana operu svoje šolje
Šef reče nešto u fazonu da su rekli da je to naša obaveza i da je takav ugovor, na to im je on rekao da se to odnosi na redovno stanje a ne na ovo vanredno i lepo ih je podsetio da je njihovo vreme bilo do 15h i da oni imaju dovoljno vremena da operu svoje šolje, a da ja izlazim sa posla u 19.30 i jedva stižem na bus i da se dešava i da peške idem, uglavnom na uvijeno lep način im je rečeno da šolje nisu prioritet
i onda ih je podsetio da provere kad sam izlazila pre svega ovog i kako je na objektu izgledalo pre sveg ovog dešavanja.
Joj, ja se baš raspisah, nešto mi ovih dana običaj da romane pišem

Nek nediraju oni meneNe diraj sve Ovnove ni sve Jarice Dizi
Baua mozes, on je nas![]()

Nek nediraju oni mene
Koche koga ako ne swoj swoga![]()

Ne znam ih a i bolje, manje ljudi bilo kog znaka manje glawoboljeBilo je ovde ranije dobrih Jarica, vise ne dolaze.
Kiflica isto![]()

Ne znam ih a i bolje, manje ljudi bilo kog znaka manje glawobolje![]()

ma od sviju glawoboljaTo ne vazi za nas Bikove jer smo najseksi![]()

Možeš i materijal za eksperimente da doniraš, neću odbiti.
Nisam znala da su i Politici puštali.

Blek miror je odličan!
Provokaciras, prvo kika a sada krevet
Slikacu šolju za kafu da ti vratim![]()
ali i bez kose lepo izgledaNe znam ih a i bolje, manje ljudi bilo kog znaka manje glawobolje![]()
ma od sviju glawobolja![]()
Od materijala mogu samo mene doniram
Politika je tad bila najbolja piratska tv, film izadje u bioskop oni ga puste
Odgledah 2 epizide, dobra je. Bas cu se posvetim ovih dana. Odgledah i invisible man, simpatican sf horor.
Vidi kako ljupka pevacica. Bas ima super vokal a ni frizura nije losa
Mada trenutno se šiša na nuluali i bez kose lepo izgleda
E kad smo kod znakova evo kako se ponasaju u izolaciji
Ovan
On je sve kupio za sebe, ali ne previše, samo toliko da ne brine da li ima dovoljno. Najbitnije je da bude bezbjedan i da ne mora da ide napolje zbog bilo čega što mu nedostaje. Zato on pravi i posebnu listu za sebe, iako možda živi sa porodicom.
Ipak, treba da razmisli stvarno koliko mu stvari treba jer se može desiti da kao i svaki Ovan može dosta brzo da potroši sve. Ali, ako je neko spreman u ovoj situaciji, on je. Ako ga pitate da Vam pokaže šta je sve spremio za karantin on to jedva čeka, da biste vidjeli kako se spremio.
Bik
Bik sigurno ne planira da napušta svoju kuću bespotrebno, ali njemu izolacija ne pada teško samo ako ima hranu.
Oni s vremena na vreme biraju da odahnu i da se ne viđaju sa drugima jer im je to nekad iscrpljujuće. Njima je dosta da imaju hranu za mjesec dana, samo da ne budu gladni.
Opet mogu da pogledaju neku seriju od prve sezone, a to će ih takođe usrećiti. Bik uvijek igra na sigurno.
Blizanci
Postoje dva tipa Blizanaca. Jedan provodi vrijeme u izolaciji tako što slaže papire, knjige i novine na najrazličije moguće načine. Bitno je ono što treba da se pročita, ono što je pročitano, boje i veličina knjige.
Drugi ćaska sa svima bez prestanka, priča telefonom, jer izolacija mora nekako da prođe, a ovako će proći najbrže. Javlja se prijateljima i rođacima sa kojima se nije čuo dugo, jer je sada vrijeme za to.
Rak
Panika koja može da zavlada u domu Raka može samo da bude oko toga da mu nešto nedostaje. Ali to se ne dešava jer je on spreman za svaku situaciju.
Pozvaće sve rođake kod sebe, da mu ne bude dosadno.
Svijet Raka je sada kuhinja i krevet i njemu je bitno da uživa u svemu što je obezbijedio. Ušuškanost doma mu je prioritet u svakoj situaciji, iako će biti preosjetljiv, neće to svako moći ni da vidi jer neće imati kontakt sa previše ljudi.
će Vam dati najbolji savjet šta da se radi kod kuće kad više nemate ideja.
Lav
Lav voli da se izoluje iako mu to teško pada, ali on zaista brine za sebe najviše na svijetu jer sebe najviše i voli. Svakako, uvijek će se naći neko društvo ili rođaci koji će doći kod njega kući misleći da je vrijeme za žurku, ne za karantin.
Nije lako Lavu, ali mora da se odrekne pažnje drugih ljudi neko vrijeme. Zato će svakako objavljivati na društvenim mrežama sve što mu se svakog dana desilo.
Djevica
Djevica je sigurno nabavila asepsol, alkohol i masku. Ne, ona nije to nabavila sada, nego još prije par mjeseci. Ona je spremna na sve, na svaku situaciju na koju niko nije spreman. Uvijek ima parolu da je bolje spriječiti nego liječiti. Takođe, ona zna gdje da nađete šta god da Vam nedostaje.
Vaga
Vagi je bitno da nije sama. Sama ne može da podnese da bude u izolaciji. Ali ako baš mora onda će naći šta da radi vrlo lako.
Ako je sa partnerom, onda će druga osoba da uradi sve što može za nju, jer je ona napravila spisak. To je savršen balans. Svakako, ne odstupa od svojih pravila, od njege, šminke i lijepog oblačenja, pa čak i kad je niko ne vidi.
Škorpija
Škorpija je spremna na sve, ali psihički. Njoj ne treba ništa, jer gdje god da je neko stavi ona se dočeka na noge i snađe se. Njoj izolacija ne pada teško jer je vježbala i kad treba da dođu neželjeni gosti neće se javiti na telefon, niti će otvoriti vrata.
Ona zna šta sve može da se desi u svetu, pa onda zna da je ipak bolje da bude bezbjedna u svom domu. Zato joj izolacija i ne pada teško, pa može da sredi kuću konačno kako je zamišljala, a da joj niko ne smeta
Strijelac
Strijelac je isplanirao svoj proces izolacije jako lako. Što se njega tiče ovo je zasluženi odmor na kom će da radi da bi poslije mogao da putuje. Sva putovanja će da isplanira.
Pristaje na sve samo ako ima sve stvari koje ga zabavljaju. Internet, knjige, kućni bicikl – sasvim mu je to dovoljno da uživa, bilo da je sam ili sa nekim drugim.
Pored njega nikom nije teško jer on čini druge ljude raspoloženim, tako da ako ste sa njim u izolaciji to će svakako proći brzo.
Jarac
Jarac sve shvata ozbiljno, pa i izolaciju. Napraviće plan za rad, kao da se ništa ne dešava. Ništa ne smije da odstupi od rasporeda jer će tako da ima kontrolu bar nad vremenom.
Ako radi, mnogo će sve lakše da podnese jer mu neće biti dosadno. Ako ne radi, onda će da sredi neke stvari u kući koje odlaže godinama, jer kad će ako ne sada.
Vodolija
Vodolija voli da bude sama, ali u isto vrijeme voli da se druži, ako ima vremena. Pošto će sada da ima dosta vremena onda će joj prijatelji nedostajati, ali je ona od onih koja će da zakaže kafu sa nekim onlajn.
Neke ideje koje ima za posao će sada da razradi i da ih kasnije sprovede u djelo.
Ipak, većina Vodolija radi od kuće ili može da radi onlajn, pa neće imati dosta promjena kao svi. Jedino što ne vole zabrane, ali kad prihvate brže će vrijeme da protiče.
Ribe
Ribe vole da se druže, ali ne stalno, samo kada njima odgovara. One će da brinu da li svi imaju hranu i lijekove, pa ako mogu da pomognu biće sigurno jedne od volontera.
Ne pokazuju brigu, jer znaju da to nije nikom od pomoći. Lako će im proći izolacija ako nađu dobre serije, filmove, ako slušaju muziku ili crtaju.

Svaka donacija je dobordošla.Od materijala mogu samo mene doniram
Politika je tad bila najbolja piratska tv, film izadje u bioskop oni ga puste![]()

Drago mi je da ti se sviđa.Odgledah 2 epizide, dobra je. Bas cu se posvetim ovih dana. Odgledah i invisible man, simpatican sf horor.

Dobro jutro Dizi
Ko te dira?![]()