Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Polako dolazim sebi, cele nedelje bila žešća jurnjava.
Sad mogu da odahnem.
Čekam ponedeljak da saznam da li idem na posao ili ne.
Divim se svim onim trgovcima što su po ceo dan radili i trudili se da ostanu smireni i pribrani u svim situacijama koje su se dešavale oko njih.
Ne mogu a da ne razmišljam šta nas sve čeka od ponedeljka, nisam neki paničar.............ali ova situacija utiče na sve na nekog više nanekog manje................
Meni je owo stanje skroz redowno :D
Ma ne umire se tako lako, ewentualno od gladi ako se ostane brez posla al owo ko hebe
Ne brini se, neces me se tako lako resiti :lol:

Khm, khmmm 🤭

Oho, a kojim? Sta tacno vi proucavate ? :lol:

Ima neka zanimljiva serija, film?

Hvala. Samo da prodje ovo pa se svi vratimo normalnom funkcionisanju. Nikom nije lako.
Necu da te se reshim :aha2: :cmok2:
Moram kahfana waljda halucinogenu drogu da ima :aha:

Doooooooktore! Puzh! z:shock: :zskace: :zurka: :obozavam:
Ipak me niste napustili :vatromet:

Jaouuu pa kako da napustim mog Diazepamtchitja :zag: Pa nisam toliko bezdushan :flert:

Koga to vidim, lepo što si došao posle duže vremena. : )

Ooo pa 'de si Bau :lol: Eh sad nema me dva tri .. cetiri, pet, sest ... dana i odmah " posle duze vremena" nemoj da cepidlacimo sad z:hm:

Ne brini se, neces me se tako lako resiti :lol:

Khm, khmmm 🤭

Oho, a kojim? Sta tacno vi proucavate ? :lol:

Ima neka zanimljiva serija, film?

Hvala. Samo da prodje ovo pa se svi vratimo normalnom funkcionisanju. Nikom nije lako.
kakva te vrsta serija ili filmova zanima?
Nadam se da su ti rekli da ne uzimaš brufen i sve lekove iz te grupe nego paracetamol

Nisu gole zbog pandemije :confused: No, moja masta nema granica :zaljubljena:
b30c3e2d3e3f5a34b139975d1b1ab574.jpg

2315d226466d614115234ddae34a4024.jpg

Ma tjuti sad su koze najmanje bitne, vratitje se, a daske ...ako malo bolje razmislim mislim da i meni fali poneka :p
Meni je owo stanje skroz redowno :D
Ma ne umire se tako lako, ewentualno od gladi ako se ostane brez posla al owo ko hebe

Nisam mislila na umiranje, nego na izolaciju koja će najverovatnije da bude uvedena za sve.
A posao?
Bem li ga,verovatno ću od ponedeljka biti na prinudno dobrovljnom odmoru do daljneg, a opet, u gradu sam..............
mogu peške do posla, samo nzm da li ću imati dovoljno vremena da se sa istog i vratim
će da saznamo
dotle ću da kuliram
idem u školu
taman da se podsetim kako se pravilo pišu neka slova i da pokušam da naučim kako se lepo piše,samo
matora sam ja konjina
ćeri moram svaki put da pročitam šta sam napisala, a nekad čak ni ja ne mogu to da pročitam :eek:

Nisam mislila na umiranje, nego na izolaciju koja će najverovatnije da bude uvedena za sve.
A posao?
Bem li ga,verovatno ću od ponedeljka biti na prinudno dobrovljnom odmoru do daljneg, a opet, u gradu sam..............
mogu peške do posla, samo nzm da li ću imati dovoljno vremena da se sa istog i vratim
će da saznamo
dotle ću da kuliram
idem u školu
taman da se podsetim kako se pravilo pišu neka slova i da pokušam da naučim kako se lepo piše,samo
matora sam ja konjina
ćeri moram svaki put da pročitam šta sam napisala, a nekad čak ni ja ne mogu to da pročitam :eek:
Pa ako ne moras da ides, bolje nemoj, u suprotnom neka ti napisu neki radni nalog ili nesto napismeno koliko da mozes da se kreces ako te uhvati policijski cas. Potrajace ovo poprilicno.

Pa ako ne moras da ides, bolje nemoj, u suprotnom neka ti napisu neki radni nalog ili nesto napismeno koliko da mozes da se kreces ako te uhvati policijski cas. Potrajace ovo poprilicno.
Još prošle nedelje sam pitala za tu dozvolu nikakav odgovor od firme nisam dobila, do 19.30 sam bila na poslu a onda laganica busom do kuće.
Šta će dalje biti..............
pokušavam da ne razmišljam previše, a opet...........
opušteno, idem lagano dan za danom
biće kako bude
ako ništa drugo bar sam na odmoru
a koliko dugo, će se saznati...............

Koko sam se shebala :dash: :maramica: diwni neko weche za srranje dogadjaje
Jaouuu pa kako da napustim mog Diazepamtchitja :zag: Pa nisam toliko bezdushan :flert:

Ooo pa 'de si Bau :lol: Eh sad nema me dva tri .. cetiri, pet, sest ... dana i odmah " posle duze vremena" nemoj da cepidlacimo sad z:hm:
Pacijent se ne napushta :zaljubljena: :obozavam:
Kako ste mi Dr Puzh? Kako je izolowano u kuchici? :flert:
:lol:
umiru stari koje volimo
Mada se jedan Kinez od 100 godina uspešno oporavio
Znam, al jbg, wise se sprdam jer mi muka od sweopste panike, mada se u mladji razboljevaju
A kinezi su nadljudi, nesto kroz maglu se secam neke sto je sama sebi ubrizgala bolestinu da bi nasla lek, i nasla evo je ziva sto godina ima, kineskinja
A posao?
će da saznamo
dotle ću da kuliram
idem u školu
matora sam ja konjina
Joj bre to jest shebano, shebano posebno ostati brez posla jos ako nije drzavna firna njima obezbedjene plate, ne znam sta da velim.. Ne znam ni kolko ce owo ludilo trajati.. Ko prezivi pricace sad ima bukwalno znacenje :sad2:

Добро јутро свима, само да :bye: и одох.
Pozdrav, Snou, gde si ti sad, da li još radiš ili i vas zatvaraju, šta kaže poslodovac?
Ne zameri na ovom pitanju,to je nešto o čemu ovih dana stalno razmišljam.

Joj bre to jest shebano, shebano posebno ostati brez posla jos ako nije drzavna firna njima obezbedjene plate, ne znam sta da velim.. Ne znam ni kolko ce owo ludilo trajati.. Ko prezivi pricace sad ima bukwalno znacenje

Privatna firma, ali radi i za državnu firmu, ovde kod mene je caka ako objekti koje radim ne rade, ne mogu da idem na posao ili imam smanjen obim posla, još na toj dodaj prekid javnog prevoza..........
Meni je ugovor do 30.06, ali u ovoj situaciji...........
a ovih dana sam radila oko 5h
kako će nam se to računati i šta će biti od sutra,
a i muž ide da radi
a žena koja je do sad čuvala pitanje je da li će moći i dalje da je čuva, jer ih sad samo 5 može biti na jednom mestu.
Kod nje su sad trenutna deca roditelja koji zbog posla moraju dati dete na čuvanje
tako da čekam ponedeljak i čekam da čujem da li idem da radim ili ne.
Moraću sutra da vidim na sajtu za biro šta je sa nama spremačicama koje sređujemo poslovne objekte
mi ne možemo od kuće da radimo, a ja bez dozvole nemam nameru da budem van kuće bez dozvole, a poslodovac se ne javlja
sa šeficom jesam u kontaktu ali mi to puno ne znači jer ni ona nezna ništa.

Izvinjavam se na ovako dugom tekstu

a to možemo da rešimo samo uz

To su pecurke:zaljubljena:
Bas mi javi sta ste zakljucili:D

Ijao pa toga ima se gleda do 2021 :lol: sam pratio to i onda molder otisao na sluzbeno i ostalim mada davno bilo pozaboravljalo se. Bas pogledam gde ima se nadje pa koliko izdrzim.
Da da, samo treba da nađemo ljude koji bi mogli da ga izoluju iz pečurkica, jer ipak treba da ga dajemo u nekoj tačno određenoj dozi. I naravno, treba pare da obezbedimo. :lol:
Tako da rezultati neće skoro, tipa za par godina. z:D

Ja sam Dosije X u osnovnoj školi, kada se puštao na Pinku čini mi se. :zcepanje:
Sada će mi dobro doći to što ima 218 epizoda, da imam šta da radim dok se sve ne vrati u normalu. :D A msm da ću je odgledati za mesec dana, msm šta je to za mene, toliko ih regularno pogledam za meseca dana a kamoli sada. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back