- Poruka
- 131.220
Koga to vidim, lepo što si došao posle duže vremena. : )Dobro vetje, 'el ste svi na broju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koga to vidim, lepo što si došao posle duže vremena. : )Dobro vetje, 'el ste svi na broju![]()
Meni je owo stanje skroz redownoPolako dolazim sebi, cele nedelje bila žešća jurnjava.
Sad mogu da odahnem.
Čekam ponedeljak da saznam da li idem na posao ili ne.
Divim se svim onim trgovcima što su po ceo dan radili i trudili se da ostanu smireni i pribrani u svim situacijama koje su se dešavale oko njih.
Ne mogu a da ne razmišljam šta nas sve čeka od ponedeljka, nisam neki paničar.............ali ova situacija utiče na sve na nekog više nanekog manje................
Necu da te se reshimNe brini se, neces me se tako lako resiti
Khm, khmmm
Oho, a kojim? Sta tacno vi proucavate ?
Ima neka zanimljiva serija, film?
Hvala. Samo da prodje ovo pa se svi vratimo normalnom funkcionisanju. Nikom nije lako.

Doooooooktore! Puzh!![]()
![]()
![]()
Ipak me niste napustili![]()
Pa nisam toliko bezdushan
Koga to vidim, lepo što si došao posle duže vremena. : )
Eh sad nema me dva tri .. cetiri, pet, sest ... dana i odmah " posle duze vremena" nemoj da cepidlacimo sad 
Nisam znao da godinu dana traje pet, šest dana?Ooo pa 'de si BauEh sad nema me dva tri .. cetiri, pet, sest ... dana i odmah " posle duze vremena" nemoj da cepidlacimo sad
![]()

kakva te vrsta serija ili filmova zanima?Ne brini se, neces me se tako lako resiti
Khm, khmmm
Oho, a kojim? Sta tacno vi proucavate ?
Ima neka zanimljiva serija, film?
Hvala. Samo da prodje ovo pa se svi vratimo normalnom funkcionisanju. Nikom nije lako.
eeeee koga to vidimDobro vetje, 'el ste svi na broju![]()

Nisam znao da godinu dana traje pet, šest dana?![]()

Tako je, nije važno koja je godina.A imam mnogo gotivan kalendar iz 2019. zao mi da ga skidam. Ej bitno da je mart![]()

ja egzistiram između svetovaHeej Agatha, pa svi ste tu
![]()
sa golim ženamaA imam mnogo gotivan kalendar iz 2019. zao mi da ga skidam. Ej bitno da je mart![]()
umiru stari koje volimoMeni je owo stanje skroz redowno
Ma ne umire se tako lako, ewentualno od gladi ako se ostane brez posla al owo ko hebe
Necu da te se reshim![]()
Moram kahfana waljda halucinogenu drogu da ima![]()
Toliko brzo se krecem da me ubi ta prokleta dilatacija. evo sad sam kalibrirao casovnik. Znaci sad smo u 2020. aj' nek bude, evo ste zadovoljni sad.Tako je, nije važno koja je godina.![]()

Nisu gole zbog pandemijesa golim ženama![]()

Ma tjuti sad su koze najmanje bitne, vratitje se, a daske ...ako malo bolje razmislim mislim da i meni fali poneka![]()
Meni je owo stanje skroz redowno
Ma ne umire se tako lako, ewentualno od gladi ako se ostane brez posla al owo ko hebe

Pa ako ne moras da ides, bolje nemoj, u suprotnom neka ti napisu neki radni nalog ili nesto napismeno koliko da mozes da se kreces ako te uhvati policijski cas. Potrajace ovo poprilicno.Nisam mislila na umiranje, nego na izolaciju koja će najverovatnije da bude uvedena za sve.
A posao?
Bem li ga,verovatno ću od ponedeljka biti na prinudno dobrovljnom odmoru do daljneg, a opet, u gradu sam..............
mogu peške do posla, samo nzm da li ću imati dovoljno vremena da se sa istog i vratim
će da saznamo
dotle ću da kuliram
idem u školu
taman da se podsetim kako se pravilo pišu neka slova i da pokušam da naučim kako se lepo piše,samo
matora sam ja konjina
ćeri moram svaki put da pročitam šta sam napisala, a nekad čak ni ja ne mogu to da pročitam![]()
Još prošle nedelje sam pitala za tu dozvolu nikakav odgovor od firme nisam dobila, do 19.30 sam bila na poslu a onda laganica busom do kuće.Pa ako ne moras da ides, bolje nemoj, u suprotnom neka ti napisu neki radni nalog ili nesto napismeno koliko da mozes da se kreces ako te uhvati policijski cas. Potrajace ovo poprilicno.
diwni neko weche za srranje dogadjajePacijent se ne napushtaJaouuu pa kako da napustim mog DiazepamtchitjaPa nisam toliko bezdushan
Ooo pa 'de si BauEh sad nema me dva tri .. cetiri, pet, sest ... dana i odmah " posle duze vremena" nemoj da cepidlacimo sad
![]()

Znam, al jbg, wise se sprdam jer mi muka od sweopste panike, mada se u mladji razboljevajuumiru stari koje volimo
Mada se jedan Kinez od 100 godina uspešno oporavio
Joj bre to jest shebano, shebano posebno ostati brez posla jos ako nije drzavna firna njima obezbedjene plate, ne znam sta da velim.. Ne znam ni kolko ce owo ludilo trajati.. Ko prezivi pricace sad ima bukwalno znacenjeNisam mislila na umiranje, nego na izolaciju koja će najverovatnije da bude uvedena za sve.
A posao?
Bem li ga,verovatno ću od ponedeljka biti na prinudno dobrovljnom odmoru do daljneg, a opet, u gradu sam..............
mogu peške do posla, samo nzm da li ću imati dovoljno vremena da se sa istog i vratim
će da saznamo
dotle ću da kuliram
idem u školu
taman da se podsetim kako se pravilo pišu neka slova i da pokušam da naučim kako se lepo piše,samo
matora sam ja konjina
ćeri moram svaki put da pročitam šta sam napisala, a nekad čak ni ja ne mogu to da pročitam![]()

☺
и одох.Pozdrav, Snou, gde si ti sad, da li još radiš ili i vas zatvaraju, šta kaže poslodovac?Добро јутро свима, само даи одох.
Joj bre to jest shebano, shebano posebno ostati brez posla jos ako nije drzavna firna njima obezbedjene plate, ne znam sta da velim.. Ne znam ni kolko ce owo ludilo trajati.. Ko prezivi pricace sad ima bukwalno znacenje
Da da, samo treba da nađemo ljude koji bi mogli da ga izoluju iz pečurkica, jer ipak treba da ga dajemo u nekoj tačno određenoj dozi. I naravno, treba pare da obezbedimo.To su pecurke
Bas mi javi sta ste zakljucili
Ijao pa toga ima se gleda do 2021sam pratio to i onda molder otisao na sluzbeno i ostalim mada davno bilo pozaboravljalo se. Bas pogledam gde ima se nadje pa koliko izdrzim.

Gledala sam, ali davno.Ako nisi gledala Harpers Island je odlična serija
https://www.imdb.com/video/vi4236950809?playlistId=tt1232320&ref_=vp_rv_ap_0