Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledala sam, ali davno. :D
Super mi je bila.
Odlična serija, ima samo jednu manu, ima premalo epizoda.
Dosije x sam i ja gledala, postala mi dosadna kad su previše krenuli sa vanzemaljicam.
Dobra serija je i Supernatural, Milenijum mi je isto odlična epizoda, bila je tu još neka serija o natprirodnim pojavama, sve su snimala i postojala je ta neka ekipa koja je sve proveravala i dokumentovala, ne sećam se naziva, ali znam da mi je bila, super, išle su po dve priče u svakoj epizodi, sećam se jedne od njih, neki lik je izgubio ruku ali on se ponašao kao da ima ruku, ustvari nije se ponašao, svo vreme je izgledalo kao da ima i dalje tu ruku, zanimljiva serija, mislim da je u naslovu imala nešto kao lovci na natrprirodno ili nešto slično, to su bili neki agenti fbiaja, svega je bilo tu, čak su istraživali i neke uklete kuće
prva epizoda je bila o nekom čudovištu što je neki dečak video, toga se sećam, možda neko drugi zna naziv serije.

Добро јутро свима, само да :bye: и одох.
Jutro :cmok2:
Eto bar ti nisi osto brez posla :D
Pozdrav, Snou, gde si ti sad, da li još radiš ili i vas zatvaraju, šta kaže poslodovac?
Ne zameri na ovom pitanju,to je nešto o čemu ovih dana stalno razmišljam.

Privatna firma, ali radi i za državnu firmu, ovde kod mene je caka ako objekti koje radim ne rade, ne mogu da idem na posao ili imam smanjen obim posla, još na toj dodaj prekid javnog prevoza..........
Meni je ugovor do 30.06, ali u ovoj situaciji...........
a ovih dana sam radila oko 5h
kako će nam se to računati i šta će biti od sutra,
a i muž ide da radi
a žena koja je do sad čuvala pitanje je da li će moći i dalje da je čuva, jer ih sad samo 5 može biti na jednom mestu.
Kod nje su sad trenutna deca roditelja koji zbog posla moraju dati dete na čuvanje
tako da čekam ponedeljak i čekam da čujem da li idem da radim ili ne.
Moraću sutra da vidim na sajtu za biro šta je sa nama spremačicama koje sređujemo poslovne objekte
mi ne možemo od kuće da radimo, a ja bez dozvole nemam nameru da budem van kuće bez dozvole, a poslodovac se ne javlja
sa šeficom jesam u kontaktu ali mi to puno ne znači jer ni ona nezna ništa.

Izvinjavam se na ovako dugom tekstu

a to možemo da rešimo samo uz

Spremachica, Jagoda!!! :zurka: (Drzavni)
Joj bozhe kolko se ta zena dere i skici, a obozhavam je :D
Eh nem pojma, i moji su bez posla jer njima posao zavisi od postara a postara sad nema :pljus:
Samo da se ima za preziveti dok owo traje.. Ne znam sta da welim lako meni da priham kad ja ne radim i izdrzava me se

Spremachica, Jagoda!!! :zurka: (Drzavni)
Joj bozhe kolko se ta zena dere i skici, a obozhavam je :D
Eh nem pojma, i moji su bez posla jer njima posao zavisi od postara a postara sad nema :pljus:
Samo da se ima za preziveti dok owo traje.. Ne znam sta da welim lako meni da priham kad ja ne radim i izdrzava me se

Nisam ja tako opasna kao ona, za oktavu se derem jače i psujem ko kočijaš.

Nego, mala me sad pitaz ašto je ova seka zamenila cigaru za masku?
Lepše joj stoji cigara nego maska
a ona je veliki antipušač.
mada, verujem da je razlog strah, to mi je još pre par dana rekla, vidi samo oči..............
ne vredi što sam joj rekla da je u očima istia, ne vredi ni što je ona glavna doktorica, veterinarka, istraživačica..........vidim da je strah, čak i od onih koje poznaje.
:confused:

kakva te vrsta serija ili filmova zanima?
Nadam se da su ti rekli da ne uzimaš brufen i sve lekove iz te grupe nego paracetamol

Pa mene uglavnom psihodelicno zanima, tipa enter the void, memeto tako na tu foru.
Dali mi diklofenak i sad pogledah, paracetamol je sastojak :D

LSD - junak naseg doba.:cool:

Kakvi junaci takvo i doba :lol:

Da da, samo treba da nađemo ljude koji bi mogli da ga izoluju iz pečurkica, jer ipak treba da ga dajemo u nekoj tačno određenoj dozi. I naravno, treba pare da obezbedimo. :lol:
Tako da rezultati neće skoro, tipa za par godina. z:D

Ja sam Dosije X u osnovnoj školi, kada se puštao na Pinku čini mi se. :zcepanje:
Sada će mi dobro doći to što ima 218 epizoda, da imam šta da radim dok se sve ne vrati u normalu. :D A msm da ću je odgledati za mesec dana, msm šta je to za mene, toliko ih regularno pogledam za meseca dana a kamoli sada. :lol:

Mogao bih ja doniram koji dinar, sve za nauku :lol:

Ja sam gledao isto u osnovnoj ali na politici, tad bile sankcije a oni nikog nista nisu pitali, samo pustaj. Kakva autorska prava i ostale peripetije

Pa mene uglavnom psihodelicno zanima, tipa enter the void, memeto tako na tu foru.
Dali mi diklofenak i sad pogledah, paracetamol je sastojak :D

Kakvi junaci takvo i doba :lol:

Mogao bih ja doniram koji dinar, sve za nauku :lol:

Ja sam gledao isto u osnovnoj ali na politici, tad bile sankcije a oni nikog nista nisu pitali, samo pustaj. Kakva autorska prava i ostale peripetije
gledaj Blek miror

Sreća što imam Kindle pa ne moram da brinem da ću ostati bez knjiga. :lol:
Bitno da je tu knjiga, e manijche :zplez: :cmok2:
Nisam ja tako opasna kao ona, za oktavu se derem jače i psujem ko kočijaš.

Nego, mala me sad pitaz ašto je ova seka zamenila cigaru za masku?
Lepše joj stoji cigara nego maska
a ona je veliki antipušač.
mada, verujem da je razlog strah, to mi je još pre par dana rekla, vidi samo oči..............
ne vredi što sam joj rekla da je u očima istia, ne vredi ni što je ona glavna doktorica, veterinarka, istraživačica..........vidim da je strah, čak i od onih koje poznaje.
:confused:
:lol:

Najbolje da sto manje slusa o tome, one jeziwe westi i ostalo, vazda kazhem jedno je ozbiljno shvatiti situaciju drugo panicariti.. Mislim kad svi tolko panicare da ne mora i dete da slusa o tome.. :( reci shali se Dia nece grom u kopriwe :D

Bitno da je tu knjiga, e manijche :zplez: :cmok2:

:lol:

Najbolje da sto manje slusa o tome, one jeziwe westi i ostalo, vazda kazhem jedno je ozbiljno shvatiti situaciju drugo panicariti.. Mislim kad svi tolko panicare da ne mora i dete da slusa o tome.. :( reci shali se Dia nece grom u kopriwe :D
Upravo to, ove aktuelne vesti su vise namenjene za one koji su ovo neozbiljno shvatili a ima ih u poprilicnom broju i potrebno je uplasiti ih malo jer nesvesno sire zarazu, ako si svestan opasnosti preduzmes sve moguce mere zastite i zaista nema cega da se bojis, doza straha uvek postoji i to je prirodno a broj zarazenih ce drasticno porasti na nekoliko hiljada za samo nekoliko dana i to je neminovno, u stvari ja sam gotovo siguran da je vec uveliko broj cetvorocifren samo sto tehnicki nije izvodjivo evidentirati svakog pojedinca, takodje moramo biti svesni da se ovo nece brzo zavrsiti i uopste nije iskljuceno da sve ovo potraje pa i do jeseni sledece godine. Sto pre budemo bili svesni ovoga prebrodicemo celu ovu situaciju dosta lakse i bezbolnije nego da u grcu slusamo vesi iz minuta u minut i brojimo zrtve.

Najbolje da sto manje slusa o tome, one jeziwe westi i ostalo, vazda kazhem jedno je ozbiljno shvatiti situaciju drugo panicariti.. Mislim kad svi tolko panicare da ne mora i dete da slusa o tome.. :( reci shali se Dia nece grom u kopriwe
I muž i ja se trudimo da što manje sluša sve to, ali čuje, posebno prošle nedelje kad nismo imali komp, i onda se muž trudio kolko-tolko da ne čuje baš sve.
ali dovoljno je izaći na ulicu...............

Sad sam više nego ikad sigurna da će u septembru biti haos žurka na početku školovanja.
Nešto mi govori da sve drugake čeka rođus žurka.
Ma videla je i ona mene sa maskom, u petak jurim da što pre stignem kući i samo ulećem u stan sa sve rukavicama i maskom, stigla u poslednji momenat, par trenutaka pre tapšanja, mala vrisnula, posle počela da se smeje.

Ju jedva čekam sutra da napušim jednu, bem ti život, trudiš da sve uradiš šta treba izjuriš posle pola osam sa posla i idiotkinja šalje mejl firmi kako joj nisam oprala šolju od kafe, da ti sve po spisku raspalu ludačo razmažena jedna
ajd razumela bih da je rekla nisam smeće pokupila, dezifikovala sve, usisala, nego nisam oprala jednu usranu jbn šolju od kafe, razmaženo derište jedno.
Uf, samo nek mi sutra nešto kaže..............

Dobro vece svima :pivce:
Za dame i :cmok:

Sumi, radi se normalno, cak nas i pitaju da radimo prekovremeno ali sam odbio. Hocu da se odmorim.

Kako ste veceras!

Pročitala sam naknadno sve što sam propustila.

Malo umorno jer smo morale da pređemo sve časove iz prethodne nedelje, nije još sve završila, ali blizu je kraja.
pratila je ona sve od prvog dana, ali je tek za vikend uspela da isprati sve i lepo zapiše u svesku.

Imam jednu situaciju o kojoj ću morati da se dogovaram sa njenom učiteljicom, u toku ove nedelje redovno je slala sve što je potrebno uraditi i u sveskama i knjigama, samo što većina roditelja domaće šalje preko telefona, ja to nisam u mogućnosti jre nemam takav telefon, sutra u toku dana je moram nazvati da se dogovorimo kako ćemo to regulisati.
Najverovatnije ću nositi njene sveske i knjige na pregled, mada je tako nešto i ona sama spomenula, ali koliko sam shvatila čeka se odobrenje direktora škole.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back