Luda Srpska Druzina
Veoma poznat
- Poruka
- 14.754
Pa cime ih pumpate? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nedaj se zbuniti lsdEsid nam je fasovo koronu
Ja mislila zajebava se,kad ono.....
Držimo pesnice šaljemo dobre vajbove

Ček da turim masku.U izolaciji sam do 29. pa na proveru. Nije strasno, srecom imam samo blage simptome. Sve je pod kontrolom![]()

Ciao SumoPozdrav svima.
Za početak, držim fige LSD da što pre ozdraviš.
Svo ovo vreme dok me nije bilo bila sam bez kompa, konačno je rešio da kaže kraj,gremlini su odradili svoj posao i ubili ga, jedva uspeh da nađem majstora i da ga popravim.
sad konačno opet mogu na milu mi i dragu Krstu i u kafanče,mlogo ste mi nedostajali svi vi.

Ciao Sumo
Ma owo se swe razbezalo owde.. Ko da kovilj19 napada preko ekrana![]()

Ćao, Dia.Ciao Sumo
Ma owo se swe razbezalo owde.. Ko da kovilj19 napada preko ekrana![]()
Prijatni snovi i neke lepe cure sanjaj.Ja samo da mahnem pre spavanja![]()
Prijatni snovi i neke lepe cure sanjaj.

Trenutno mi je prioritet uživanje u netu.Hvala sumi
Lepo spavaj u uzivaj u internetu![]()
Gud naht SnowJa samo da mahnem pre spavanja![]()
Dobro, ti?Ćao, Dia.
Kako si ti?
Što šta sam propustila, a nešto me mrzi čitati sve, videh samo da je LSD u izolaciji za ostale nisam stigla da prčitam, komp mi proradio negde oko 15h.

Polako dolazim sebi, cele nedelje bila žešća jurnjava.Gud naht Snow
Dobro, ti?
Vala ne znam jel ista pametno bilo, nesto se razbezali swi owih dana.. Samo nek je proradio![]()
Jutro
Nedaj se zbuniti lsd
Zahebi koronu tako da se swi virusi shebu i nikad wishe im ne padne na pamet da ti pridju![]()

Ček da turim masku.
Sad možemo da pričamo.![]()
Kako kad.
Neke i drogicama.![]()

Pozdrav svima.
Za početak, držim fige LSD da što pre ozdraviš.
Svo ovo vreme dok me nije bilo bila sam bez kompa, konačno je rešio da kaže kraj,gremlini su odradili svoj posao i ubili ga, jedva uspeh da nađem majstora i da ga popravim.
sad konačno opet mogu na milu mi i dragu Krstu i u kafanče,mlogo ste mi nedostajali svi vi.

Hvala. Samo da prodje ovo pa se svi vratimo normalnom funkcionisanju. Nikom nije lako.
Dobro vetje, 'el ste svi na broju![]()
Raznim.Oho, a kojim? Sta tacno vi proucavate ?
Ima neka zanimljiva serija, film?
Ma tjuti sad su koze najmanje bitne, vratitje se, a daske ...ako malo bolje razmislim mislim da i meni fali ponekaJa sam na broju, ali mi nedostaje po neka daska, i neke koze su nestale, ali uglavnom tu sam negde, bar se nadam, ovo trenutno je samo privremeno rešenje, ozbiljnija popravka će sačekati tamo neki drugi datum.....

Dobro vetje, 'el ste svi na broju![]()

Raznim.
Evo sad oćemo da radimo nešto sa psilocibinom.
Ima puno zanimljivih serija.
Sada sam počela da gledam Dosije X, oću sve da pogledam dok sam u ovoj izolaciji.

sam pratio to i onda molder otisao na sluzbeno i ostalim mada davno bilo pozaboravljalo se. Bas pogledam gde ima se nadje pa koliko izdrzim.Raznim.
Evo sad oćemo da radimo nešto sa psilocibinom.
Ima puno zanimljivih serija.
Sada sam počela da gledam Dosije X, oću sve da pogledam dok sam u ovoj izolaciji.
Doooooooktore! Puzh!Dobro vetje, 'el ste svi na broju![]()