- Poruka
- 94.556
ti si genije dokazi(naziv knjiga psihopate salvadora dalija)
sad si mi dao ideju hwala![]()
nedam se zbuniti![]()
Seti me sa kada vidis crvenu kiku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti si genije dokazi(naziv knjiga psihopate salvadora dalija)
sad si mi dao ideju hwala![]()
nedam se zbuniti![]()

ochuSeti me sa kada vidis crvenu kiku![]()

ochu
sto je najjache pochela sam stwarno da primechujem kike zbog tebe
reko ju wid ova ima kiku
e evo jer si mi dao ideju
![]()
![]()

da ja i onako nemam taj Bikovski apetitTorta
Tebi ovo na tanjiricu a ja cu ovo vece parcence![]()

pa i utiches, s tobom je vazda lepo pricati, smiren si coek, volem mirne ljudePozitivno uticem i kreiram svet po svojoj zelji![]()

da ja i onako nemam taj Bikovski apetit![]()
![]()
Saturn.. al slabo da bi mi saturn u biku otvorio apetit, pre ga shebaoImas li nesto u Biku, mozda proradi![]()

pa i utiches, s tobom je vazda lepo pricati, smiren si coek, volem mirne ljude![]()

Saturn.. al slabo da bi mi saturn u biku otvorio apetit, pre ga shebao![]()
![]()

Znam ja na kakvu mirnocu mislim, a svako popizdi cak i ti mirni sto ih ne cini nemirnim u generalu.. Nista na svetu lepshe od osobe koja je kao zakucana u zemljuNisam uvek miran, umem i da iznenadim
Ovde ne bih bio miran, cak ni dok traje uvod![]()
Moze dobro bi doshlo kolko ne hasam ovih danaDa li mozemo da se menjamo na koji dan, treba malo da se stesem![]()

Znam ja na kakvu mirnocu mislim, a svako popizdi cak i ti mirni sto ih ne cini nemirnim u generalu.. Nista na svetu lepshe od osobe koja je kao zakucana u zemlju
Poslushatcu sad konachno imam neodlozhice obaveze
Moze dobro bi doshlo kolko ne hasam ovih dana![]()
Nest malo gricnem cisto da ne padnem u neswest.. Dokle cu da trpim teror svoje shebane ishraneDa li bar grickas nesto?

Joj, hvala Snowtrooper, stvarno nije trebalo...
šta bih pitala... odnos Merkura i Saturna? Danas mi je to palo teško, u ličnoj natalnoj sam odmah prepoznala izvor tuge, 10K Merkur Vodolija, 6K, Saturn, Škorpija. Neću da patetišem, boli me to... malo bih da se samoutešim uz pomoć ove loode metalke, @snowtrooper , neće ti proći nekažnjeno!![]()

Poznajemo se površno... nismo neki presretači na zajedničkim temama... Da postavljam ovde pitanje je da dobijem odgovor dogodine kad više nije ni važno
Uostalom, pravi ljubitelj astrologije iznađe odgovor sam, mada nije zgoreg da neko malo pomogne...![]()

Bar danJoj, hvala Snowtrooper, stvarno nije trebalo...
šta bih pitala... odnos Merkura i Saturna? Danas mi je to palo teško, u ličnoj natalnoj sam odmah prepoznala izvor tuge, 10K Merkur Vodolija, 6K, Saturn, Škorpija. Neću da patetišem, boli me to... malo bih da se samoutešim uz pomoć ove loode metalke, @snowtrooper , neće ti proći nekažnjeno!![]()
Bedboj kakav te februar spopao davno proshlo vremeMacke februar mjau![]()
RomantichnoGde ste, gde e ? Bio sam na nekom desavanju i naletim na vas omiljeni namestaj
Pogledajte prilog 663572

Bar dan
I bro jutro svima
Ne znam dal ce ovo imati veze sa zivotom ali cini mi se da sve koje znam da imaju neki kontakt Merkur-Saturn prerano ostare.. Kao da rano postanu svesni svega oko sebe i shebu se.. Sve previse dobro razumeju, tako da jeste tuga, iz prejake svesti oko srranja.. I velika inteligencija i logika
Ne znam sta trabunjam sad sam progledala![]()

JutroDobro jutro Dizi
Sta kada su 3 planete u jednom znaku?![]()

Jutro
Zavisi u kom znaku kuci s kakvim aspektima.. Meni su dve planete u Vazi plus Sunce covek bi pomislio da sam slatka ljubavna osoba a sve nesto odvratno aspektovano, dakle.. Dakle zavisi
Pishi mi na nas drugi pp ovde ne smem duza tumachenja da dajem..
E sanjah kako u zatvoru pijem vino
Ne volem vino![]()