Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Seti me sa kada vidis crvenu kiku :deda:
ochu :cmok2:
sto je najjache pochela sam stwarno da primechujem kike zbog tebe :zcepanje:
reko ju wid ova ima kiku :rotf:

e evo jer si mi dao ideju
:cmok2: :zaljubljena:
chocolate-drip-cake-popular.jpg

Nisam uvek miran, umem i da iznenadim :aha2:

Ovde ne bih bio miran, cak ni dok traje uvod :zurka:
Znam ja na kakvu mirnocu mislim, a svako popizdi cak i ti mirni sto ih ne cini nemirnim u generalu.. Nista na svetu lepshe od osobe koja je kao zakucana u zemlju :zaljubljena:
Poslushatcu sad konachno imam neodlozhice obaveze :zaljubljena:
Da li mozemo da se menjamo na koji dan, treba malo da se stesem :rumenko:
Moze dobro bi doshlo kolko ne hasam ovih dana :fdlan:

Joj, hvala Snowtrooper, stvarno nije trebalo...
šta bih pitala... odnos Merkura i Saturna? Danas mi je to palo teško, u ličnoj natalnoj sam odmah prepoznala izvor tuge, 10K Merkur Vodolija, 6K, Saturn, Škorpija. Neću da patetišem, boli me to... malo bih da se samoutešim uz pomoć ove loode metalke, @snowtrooper , neće ti proći nekažnjeno! :ne:

Dizi je dobra, tu dodju i ostali, ekipa sa astro kafane je delom ovde i na knjizevnosti kada nije u bazi :)

Zasto bi me kaznila?

Poznajemo se površno... nismo neki presretači na zajedničkim temama... Da postavljam ovde pitanje je da dobijem odgovor dogodine kad više nije ni važno
Uostalom, pravi ljubitelj astrologije iznađe odgovor sam, mada nije zgoreg da neko malo pomogne... :smeker:

Odgovor je tamo a pomoc uvek dobro dodje.
Ako se ne varam volis muziku koja se ovde najvise vrti pa slobodno svrati na druzenje, tema je uvek nova i moze biti zanimljivo ;)

Joj, hvala Snowtrooper, stvarno nije trebalo...
šta bih pitala... odnos Merkura i Saturna? Danas mi je to palo teško, u ličnoj natalnoj sam odmah prepoznala izvor tuge, 10K Merkur Vodolija, 6K, Saturn, Škorpija. Neću da patetišem, boli me to... malo bih da se samoutešim uz pomoć ove loode metalke, @snowtrooper , neće ti proći nekažnjeno! :ne:
Bar dan :cmok2:
I bro jutro svima :brus:
Ne znam dal ce ovo imati veze sa zivotom ali cini mi se da sve koje znam da imaju neki kontakt Merkur-Saturn prerano ostare.. Kao da rano postanu svesni svega oko sebe i shebu se.. Sve previse dobro razumeju, tako da jeste tuga, iz prejake svesti oko srranja.. I velika inteligencija i logika
Ne znam sta trabunjam sad sam progledala :D

Bar dan :cmok2:
I bro jutro svima :brus:
Ne znam dal ce ovo imati veze sa zivotom ali cini mi se da sve koje znam da imaju neki kontakt Merkur-Saturn prerano ostare.. Kao da rano postanu svesni svega oko sebe i shebu se.. Sve previse dobro razumeju, tako da jeste tuga, iz prejake svesti oko srranja.. I velika inteligencija i logika
Ne znam sta trabunjam sad sam progledala :D

Dobro jutro Dizi :cmok:

Sta kada su 3 planete u jednom znaku? :flert:

Dobro jutro Dizi :cmok:

Sta kada su 3 planete u jednom znaku? :flert:
Jutro :cmok2:
Zavisi u kom znaku kuci s kakvim aspektima.. Meni su dve planete u Vazi plus Sunce covek bi pomislio da sam slatka ljubavna osoba a sve nesto odvratno aspektovano, dakle.. Dakle zavisi :lol:
Pishi mi na nas drugi pp ovde ne smem duza tumachenja da dajem..

E sanjah kako u zatvoru pijem vino :zblesav:
Ne volem vino :fdlan:

Jutro :cmok2:
Zavisi u kom znaku kuci s kakvim aspektima.. Meni su dve planete u Vazi plus Sunce covek bi pomislio da sam slatka ljubavna osoba a sve nesto odvratno aspektovano, dakle.. Dakle zavisi :lol:
Pishi mi na nas drugi pp ovde ne smem duza tumachenja da dajem..

E sanjah kako u zatvoru pijem vino :zblesav:
Ne volem vino :fdlan:

Smeta ti sto pijes vino a ne sto si u zatvoru :lol:
Pa mi smo oboje nocas bili u CZ :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back