- Poruka
- 131.220
Ali za sada je još uvek veća smrtnost od "običnog" gripa, pa se ljudi nisu uplašili zbog toga jer se ne priča o tome, kolikojako je opasno
samo ljudi umre od komplikacija od tog gripa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali za sada je još uvek veća smrtnost od "običnog" gripa, pa se ljudi nisu uplašili zbog toga jer se ne priča o tome, kolikojako je opasno
Ma vażiAli za sada je još uvek veća smrtnost od "običnog" gripa, pa se ljudi nisu uplašili zbog toga jer se ne priča o tome, koliko
samo ljudi umre od komplikacija od tog gripa.
Ne znam tetka koristi mere opreza onda koje su potrebne i bez previse brige kolko mozes.. Ne moze se ni na sve uticatiznam ja sve o tome

Ti se sigurno razumes bolje od nas dobar si doktor.. Ali nista nema od brige i panike, kao sto iz prevencije se neki trudi da jede i pije zdrave stvari il nedajboze ima neku bolestinu pa radi na tome da se ne shebe jos vise tako i s ovim..Ne plašim se ja samo za sebe
Ne znam, što se mene tiče potpuno sam opušten, ni ne razmišljam o tome.Ma vażi
Ne crkavam al to me hebe a ne neki virus..Ne crkavaš
To je manje realno nego da fasuješ virus
Budi srećna da je takoNe crkavam al to me hebe a ne neki virus..
pa ja živim u sredini gde je zaraznost 1000 puta većaNe znam, što se mene tiče potpuno sam opušten, ni ne razmišljam o tome.
bolje da više ne pričamo,neću da vas bedačimTi se sigurno razumes bolje od nas dobar si doktor.. Ali nista nema od brige i panike, kao sto iz prevencije se neki trudi da jede i pije zdrave stvari il nedajboze ima neku bolestinu pa radi na tome da se ne shebe jos vise tako i s ovim..
Aritmiju, a tek treba da urade ultra zvukBudi srećna da je tako
Mlada si i nisu ti našli ništa na srcu
Nemoj sebe da bedacisbolje da više ne pričamo,neću da vas bedačim

Imala sam i ja aritmije i to baš tvojim godinamaAritmiju, a tek treba da urade ultra zvuk
Nisam bas srecna sto se svakih malo gusim
Sta je to?Imala sam i ja aritmije i to baš tvojim godinama
Od hipertireoze
pojačana funkcija tiroidne žlezdeSta je to?![]()
Ne znam ni to sta je..pojačana funkcija tiroidne žlezde
Endokrina žlezda koja se nalazi u vratuNe znam ni to sta je..
AaaEndokrina žlezda koja se nalazi u vratu
Zovu je i štitna
Reguliše metabolizam i lučenje joda
ja sam ti čim smo se upoznale rekla da proveriš T3 i T4,hormone štitne žlezde al to je jedino moguće ako se izvadi krvAaa
I meni su rekli da to pregledam
Ako nema nikakvog bodjenja hocu
Secam se.. Jel to bese zbog onog mrsavljenja bilo il sta?ja sam ti čim smo se upoznale rekla da proveriš T3 i T4,hormone štitne žlezde al to je jedino moguće ako se izvadi krv
E pa moguce da je to ne znam..Mršavljenje,lupanje srca,aritmije,tremor ruku,prolivi i NERVOZA
mnogo je opasnija Corona koje se ne plašiš nego vađenje krvi koga se plašiš