- Poruka
- 83.521
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tetkaaaaaa

Aw imas sinaJa se drzim onog nisu pare za budale
Upravo tako
Sta cu, jednom mi je samo dokundisalo ustadog uzoh jedan mali kufer i rekoh muzhu i sinu: ODO U MALI POZAREVAC DA GAJIM KRUSKE
I od tada mi se gubi svaki trag![]()
Nemam al cu imati jednoga danaAw imas sina![]()

tu sam jaTetkaaaaaa
Tetka vrati se tetka ako si tu daj nam neki znak![]()
![]()

Jeste, ali nikako ziveti kroz to, mrs u sobu na ucenje imam ja svoj zhivot i svoje probleme ja sam te rodila ja cu te i ubitiLepo je ostvariti se kao roditelj![]()
Tetkatu sam ja
![]()

E bes gaMoram ali mi se ne ide

Casovi?Ne,imam obaveze,zato moram
Joj bre tetkaU frci sam oko ovog virusa
Ima nas još, uopšte me ne dotiče ovo, kao i da se ne događa.Izgleda samo mene kompletno zabole za to srranje
Ako treba da mrem nek mrem, ja ne bih al sta je tu je nista zanimljivo u panici imam ja vec dovoljno drugih panikaBlago tebi

ManijacheIma nas još, uopšte me ne dotiče ovo, kao i da se ne događa.

Šta ima da se plašim virusa, nije to toliko opasno, nego se stalno priča o tome, i normalno je da se onda stvara panika kod ljudi.Manijache
Mrtvi ladni![]()
Plase narod vise nego sto treba, ko ih hebe nikad im nije uspelo nicim da me uplase nece ni ovimŠta ima da se plašim virusa, nije to toliko opasno, nego se stalno priča o tome, i normalno je da se onda stvara panika kod ljudi.

jako je opasnoŠta ima da se plašim virusa, nije to toliko opasno, nego se stalno priča o tome, i normalno je da se onda stvara panika kod ljudi.
znam ja sve o tomeAko treba da mrem nek mrem, ja ne bih al sta je tu je nista zanimljivo u panici imam ja vec dovoljno drugih panika
Samo higijena tetka i vitamini i nece grom u koprive![]()