Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da nemam fizicko telo.. zapravo sumnjam da ponekad prelazim u neka amorfna stanja ili neku polumaterijalnost.. recimo kad idem u vc ili kad treba da jedem u ostalom slucajevima za sebe smatram da sam na lejeru - misao.
Desava se ima nas raznih
Ja nemam vremena za fizicko jer ga ne stignem osetiti od psihicke i emocionalne osakacenosti
Uostalom fizke stvari su nehigijenske tako da odlicno ako nemas taj problen
Zanimljiv razgovor, nemojte da prestajete. :aha:
:zcepanje:
Ciao Selk :cmok2:

Desava se ima nas raznih
Ja nemam vremena za fizicko jer ga ne stignem osetiti od psihicke i emocionalne osakacenosti
Uostalom fizke stvari su nehigijenske tako da odlicno ako nemas taj problen

:zcepanje:
Ciao Selk :cmok2:
Psihicka osakacenost je difoltno stanje. Ne moze se psihom biti osakacen osim ako ne zelis da mislis a to je nemoguce. Dakle ti si ono sto mislis da si. MIslim dakle postojim kazes sebi a onda se slusas kako si prestala da pricas i bolje se cujes kad ne mislis nista. :P

Moras pre toga biti odredjena dete.. kome se obraćaš? Fluktuirajucoj masi koja ponekad cak nije svesna ni svoje svesnosti a ponekad svoju svet obuhvati umom i poima je isto tako amorfno kao sto je masa koja fluktuira.. ili emocionalnoj nepotvrdjenosti koja emocijom dokazuje da to nije.
Izvinjavam se na neodređenosti, mislila sam na tebe i Dizi. :D
Moram da priznam da me malo boli mozak od ovog tvog posta, trudila sam se da shvatim šta si hteo reći. :lol:

Izvinjavam se na neodređenosti, mislila sam na tebe i Dizi. :D
Moram da priznam da me malo boli mozak od ovog tvog posta, trudila sam se da shvatim šta si hteo reći. :lol:
Puno ces toga nauciti kad prestanes da se trudis sta je pesnik hteo da kaze i samo se prepustis.. gou vuda flou... skinimo se sad svi neka nasa tela flukutiraju i fizicki prestanu da postoje bez emocija.

Psihicka osakacenost je difoltno stanje. Ne moze se psihom biti osakacen osim ako ne zelis da mislis a to je nemoguce. Dakle ti si ono sto mislis da si. MIslim dakle postojim kazes sebi a onda se slusas kako si prestala da pricas i bolje se cujes kad ne mislis nista. :P
Gshahgshags svashta bih ti rekla al si mi drag covek
Sta mai? :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back