- Poruka
- 15.545
Secam se ove skripte... tada nisam bio registrovan ovde ali kada je iskocila ponekada krstarica u google pretrazi dolazio sam da procitam sta me zanima...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Popio kafu pre sat vremena... sredjivao malo sobu i nznm. Sada opet krevet, mozda pustim nesto na youtube, laganica.Nist evo kontam kahfu da skuvam da se ozhivim.. Sta ti?![]()

A bilo je nekako dushevnije ne znam.. Jesam se navikla sad na ovo al previshe lici na dr mrezeSecam se ove skripte... tada nisam bio registrovan ovde ali kada je iskocila ponekada krstarica u google pretrazi dolazio sam da procitam sta me zanima...
Popila i ja pre par sati al uvek je pravo vreme za kahfuPopio kafu pre sat vremena... sredjivao malo sobu i nznm. Sada opet krevet, mozda pustim nesto na youtube, laganica.![]()

Imam ja dr mrezhe al forum treba da bude forumTu sam. Svrljam po forumu. Da ono ranije je imalo dusu... ovo sada je modernije. Stavio sam crnu temu nekako je kul.

Biche bichekad si nov niko da napise poruku
Aw divna si.Biche biche
Btw, mozes slike stavljati i preko ovog odma levo od smajlija, ce da bude velika vako recimo
Pogledajte prilog 661894

Ne vacajte konobaricu sas masni prstiNist
Dobrodoshao u najbolju kahfanu na forumu![]()
![]()

Ne vacajte uopshteNe vacajte konobaricu sas masni prsti![]()

Eto lipote
Koh zvuchnik il sta li je![]()
Zvucnik ili tako neki djavo. Cuje se dobro, na neizmernu radost komsija.Eto lipote
Koh zvuchnik il sta li je![]()
KohZvucnik ili tako neki djavo. Cuje se dobro, na neizmernu radost komsija.
KulSta je koh?

Jutro metalko mala kako to udje a da ne naspe metalaJutro metalike![]()

Normalan svet polako ustaje a mi bi mogli na spavanje

Odspavacu malo nesto... samo da se zove. Pa kasnije trening lep je dan cini mi seNormalan svet polako ustaje a mi bi mogli na spavanje![]()

Cisto da se kazhe.. Jest finoOdspavacu malo nesto... samo da se zove. Pa kasnije trening lep je dan cini mi se![]()