Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jutro
Tablet mi zabagovo al sreca ovaj put ne mojom krivicom, sace na terasi samo da chitam...
Dizi,nadam se da će ti uši biti bolje.

Mi se danas bacili na veliki posao oslikavanja prozora, za sad smo uspeli da oslikamo dva prozora,ostao još jedan i vrata od terase.:ukras6:
Hvala evo se prepijam cajeva valjda ce skoro proci..
E to mi je lepse i od jelke, to i svecice su mi najlepse :heart: :heart: :heart:
Izašla je dugo očekivana serija Veštac.

Za seriju ne znam za igricu znam :aha:

Jutro
Tablet mi zabagovo al sreca ovaj put ne mojom krivicom, sace na terasi samo da chitam...

E to mi je lepse i od jelke, to i svecice su mi najlepse :heart: :heart: :heart:

Za seriju ne znam za igricu znam :aha:
Izašali serija. Dobara je, odgledao dve epizode za koliko ovog momenta ima prevoda.

A koliko vidim ovde na forumu boli te uvo :ceka:

E to mi je lepse i od jelke, to i svecice su mi najlepse

Nadam se da će ti uskoro biti bolje.
Zajeban ovaj grip što vlada, skoro mesec danas sam je vukla.

Lepo je videtioslikane prozore, ispunih ove godine želju malecke i baš smo uživale obe, bilo me malo strah dok se pentrala na hoklicu, ali sad su prozori prelepi.
ne mogu da ih uslikam i pokažem, moraće mi se verovati na reč.

Kad lavica slika to je remekdelo. :heart: :heart:

Izašali serija. Dobara je, odgledao dve epizode za koliko ovog momenta ima prevoda.

A koliko vidim ovde na forumu boli te uvo :ceka:
lepo vala :ceka:
bole me oba uva verovo il ne, evo sad su se umirila al je tu nos koji hronicno curi i grlo koje grebe
sve skripim dok pricam
Ja samo da mahnem :bye:
Dizi, igra i serija su radjene po serijalu knjiga. Mozda manijak zna vise o njima.

Odoh u provod :pivce:

Dizi, ako dodje Selkhet daj joj :cmok: od mene :tajna:
pa pretpostavih, kad su identicni
ajd lepo se provedi z:kiss:
ocu :heart:
Nadam se da će ti uskoro biti bolje.
Zajeban ovaj grip što vlada, skoro mesec danas sam je vukla.

Lepo je videtioslikane prozore, ispunih ove godine želju malecke i baš smo uživale obe, bilo me malo strah dok se pentrala na hoklicu, ali sad su prozori prelepi.
ne mogu da ih uslikam i pokažem, moraće mi se verovati na reč.

Kad lavica slika to je remekdelo. :heart: :heart:
smori me zivu, al sto kazu ako se lecis izlecices se za sedam dana ako se ne lecis za nedelju dana
ili obrnuto, tako nekako :zcepanje:

verujem da su lepi, umetnost je to :heart:
ja nesto ne slavim nove godine bozice.. nista.. rodjendane.. ne kitim jelke ni nista, ove godine sam okitila i resila da stavim lampice, nesto me spucalo u glavu :zcepanje:
al svejedno nema kod mene one teske euforije i velikog drustva, posebno ne ovo drugo :zcepanje:

sneg od pre godinu dve
mislim da ce se za koju deceniju deci pricati o snegu kao o kakvoj urbanoj legendi, jer ce polako potpuno izumreti pa ce se nove generacije valjati od smeha na legendu da je nekad padalo belo gowno s neba

IMG_20171209_135534_633.jpg

Imam potrebu da vam predstavim jedan muzički film. Zapravo u pitanju je drama.

Drama koja je malko izromantizovana. Za nas muškarce ima pešovanske momente. Dok čovečice ima da plaču na kraju 100%. Ali od sreće.

Film nije mjuzikl. Već priča o jednom vanserisjkim naderenom dečaku koji samo želi da svira muziku- Ono što je meni privuklo plažnju u tom filmu jeste gitara pa još Džipsonka. Neko je za ovaj film vodio računa da upozna gledaoce kako se ulazi u svet gitare i sviranje gitare. Prvo lupetaš bezveze onda pokušavaš nešto da odsviraš i uvek, dobro, skoro uvek, neko ti pokloni trzalicu i kreneš da sviraš. To se malte ne svima dešava, mislim na one koji pokušavaju da sviraju gitaru.

Po mom ukusu film zaslužuje bolje ocene od serije Černobilj, dok opisuje heroja koji je po mom ukusu bolji od Spajdermena.

U ovom filmu, nema feminizma, GAY lobija, nema teorista, zlih Rusa i Srba. Nema borbe za ljudska prava i uspostavljanje demokratije. Film nije opterećen ni sa čim drugim sem sa muzikom. Jedna lepa muzička priča za sve muzičke sladokusce.

Imam potrebu da vam predstavim jedan muzički film. Zapravo u pitanju je drama.

Drama koja je malko izromantizovana. Za nas muškarce ima pešovanske momente. Dok čovečice ima da plaču na kraju 100%. Ali od sreće.

Film nije mjuzikl. Već priča o jednom vanserisjkim naderenom dečaku koji samo želi da svira muziku- Ono što je meni privuklo plažnju u tom filmu jeste gitara pa još Džipsonka. Neko je za ovaj film vodio računa da upozna gledaoce kako se ulazi u svet gitare i sviranje gitare. Prvo lupetaš bezveze onda pokušavaš nešto da odsviraš i uvek, dobro, skoro uvek, neko ti pokloni trzalicu i kreneš da sviraš. To se malte ne svima dešava, mislim na one koji pokušavaju da sviraju gitaru.

Po mom ukusu film zaslužuje bolje ocene od serije Černobilj, dok opisuje heroja koji je po mom ukusu bolji od Spajdermena.

U ovom filmu, nema feminizma, GAY lobija, nema teorista, zlih Rusa i Srba. Nema borbe za ljudska prava i uspostavljanje demokratije. Film nije opterećen ni sa čim drugim sem sa muzikom. Jedna lepa muzička priča za sve muzičke sladokusce.

zvuci valjano!
a sto se tice plakanja, nikad ne placem zbog filmova
postoji samo jedan film koji mi je srce na dva dela prepolomijo i ne smem ni da ga imenujem jer odma placem

ja nesto ne slavim nove godine bozice.. nista.. rodjendane.. ne kitim jelke ni nista, ove godine sam okitila i resila da stavim lampice, nesto me spucalo u glavu :zcepanje:
al svejedno nema kod mene one teske euforije i velikog drustva, posebno ne ovo drugo
Nema je ni kod mene nešto preterano, kad sam bila mlađa više sam uživala i nema to mnogo veze sa godinama već sa tom nekom brzinom življenja, ali ta dečija radost i bezbrižnost poneste i vrati malo u detinjstvo.
A sneg, volela bih da makar mogu jdnog anđela da napravim, jer ovo kako je krenulo za snešku neće biti dovoljno.

Film deluje zanimljivo,Bole.

mislim da ce se za koju deceniju deci pricati o snegu kao o kakvoj urbanoj legendi, jer ce polako potpuno izumreti pa ce se nove generacije valjati od smeha na legendu da je nekad padalo belo gowno s neba
Nemoj molim te da govoriš o ružno njemu, nikada neće pasti. :lol:
Nego to je lepi sneg, divni sneg... moramo da ga prizovemo, ne da ga teramo. :D

Nemoj molim te da govoriš o ružno njemu, nikada neće pasti. :lol:
Nego to je lepi sneg, divni sneg... moramo da ga prizovemo, ne da ga teramo. :D
salem se ja to, mada ne volim ga kakav je sad, lepo je euforicno ono kakav je bio pre, PRAVI sneg, ne ovo sad
mada sam borac za jesen
nem pojma
Joj ja umem da zaplačem i kad gledam crtani film.
To kad emocije krenu i kad se udubiš u film............uf
ja i danas umem da zaplačemkad gledam malog remorkera, na kraju.
ma to je dobro, bolje nego da se nagomilavaju emocije ko kod nas nekih, mi onda kad krenemo jednom da placemo nemoz nas zaustaviti :zcepanje:
Moj čovek. :D
Možda mi se par puta desilo da sam zaplakala zbog filma/serije.
ma to sve zaledjene Devicanske emocije, kazem ja da mi je Mesec u Devici al mi ni natalna karta ne veruje z:((

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back