Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam sta da ti kazem Bole, ja se obradujem kada mogu zensko da pogledam u oci.
Uglavnom im gledam u frizuru i vrh glave.
Mene sestra jedmom prilikom napala da gledam samo u plavuše. A tada kada sam pored zabavljanja sa jednom pokušavao i nešto da popričam. Moja sestra je bila u šoku kad asam joj rekao da nemam pojma koji boju kose ima ta moja. Meni to nije bitno. Ni sestra mi neveruje. Al stvarno uglavnom nemam pojma ko kakvu frizuru nosi ili kakva je boje frizura :ceka:

Mene sestra jedmom prilikom napala da gledam samo u plavuše. A tada kada sam pored zabavljanja sa jednom pokušavao i nešto da popričam. Moja sestra je bila u šoku kad asam joj rekao da nemam pojma koji boju kose ima ta moja. Meni to nije bitno. Ni sestra mi neveruje. Al stvarno uglavnom nemam pojma ko kakvu frizuru nosi ili kakva je boje frizura :ceka:

Ja uglavnom to vidim, narocito kada smo jako blizu.

Mada cudna stvar, dok nisam poceo da radim plavuse mi nisu bile zanimljive a sada jesu.
Ali su mi crvenokose i dalje najlepse :zaljubljena:

Ja uglavnom to vidim, narocito kada smo jako blizu.

Mada cudna stvar, dok nisam poceo da radim plavuse mi nisu bile zanimljive a sada jesu.
Ali su mi crvenokose i dalje najlepse :zaljubljena:
Voleo bih da se u modu vrati Ladna trajna. To ti je kao da miluješ neko jagnje, da ne kažem ovcu. Sve one kovrdže se peltu oko prstiju. Možeš da maltretiraš frizuru mesec dana a ona ne spada.

A danas ove sa Bob pažom- Pa to ne smeš pipunti. Samo viču na tebe. " Neeeeeeeediraj, peglala sam kosu" :ceka:

Voleo bih da se u modu vrati Ladna trajna. To ti je kao da miluješ neko jagnje, da ne kažem ovcu. Sve one kovrdže se peltu oko prstiju. Možeš da maltretiraš frizuru mesec dana a ona ne spada.

A danas ove sa Bob pažom- Pa to ne smeš pipunti. Samo viču na tebe. " Neeeeeeeediraj, peglala sam kosu" :ceka:

Cekaj malo Bole, to je onaj minival iz 80-ih?

Ne znam te nove frizure kakve su, volim dugu kosu da vidim :zaljubljena:

Ako ides kod zena na pdf vidi bogomoljkin friz, prava lepota :zaljubljena:

Frizure iz Boletove mladosti, pretpostavljam. :D

Imaju 80-e svoje momente :lol:
Kad smo kod frizura, kako tvoja lepa kosa?

Daaaaaaaa to je to iz 80-ih. Oduvek sam želeo da imam frizuru kao Minja Subota al nije mi se dalo. :ceka:

Gde da gledam Bogomoljku. Bogomoljka se jednom vidi i ode glava :ceka:

Na temi da vas vidim danas, juce se kacila, valjda.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back