- Poruka
- 94.379
Zato je bezgaćnost konstanta. Niko ne voli kada se mnogo menja![]()
Ladno Bole, velika povrsina pa se gubi toplota.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato je bezgaćnost konstanta. Niko ne voli kada se mnogo menja![]()
Ne znam šta če im dodatni kavez. Dovoljno da te neko baci u taj lagum to je dovoljno mučenje samo po sebi. Preterivali su

Naš organizam kao i telo sklono je prilagodjavanju. Ako ga navikneš na bezgaćnost. Onda čim obučeš gaće ili te žuljaju kao mene ili ti je vrućina kao meniLadno Bole, velika povrsina pa se gubi toplota.

Naš organizam kao i telo sklono je prilagodjavanju. Ako ga navikneš na bezgaćnost. Onda čimobučeš gaće il te žuljaju kao mene il ti je vrućina kao meni![]()

Probo. Onda mi spadaju pa opet kao da nemam gaće. Lastiš se spusti da prostiš do pola duppeta i onda smeta.A da kupis veci broj![]()

hedonizamNe znam šta če im dodatni kavez. Dovoljno da te neko baci u taj lagum to je dovoljno mučenje samo po sebi. Preterivali su![]()

Probo. Onda mi spadaju pa opet kao da nemam gaće. Lastiš se spusti da prostiš do pola duppeta i onda smeta.![]()
Pa da. I to što kažeš- Uopšte ne razmišljam da neko uživa u zločinu. Šta ćeš, prosta mi misaohedonizam![]()

Pa i one sve bez gaća. I onda ne mogu da gledam u oči kada divanimo pa se naljute. Kažem im ja da su pametne, al šta vredi kada one sumnjaju u moje misli i reči jer ih negledam u oči.Ne znam Bole, jedino da nadjes neku Sosu da ti plete po meri i u delu lastisa i u delu ispod![]()

Ee pa jeste glupost.@Selkhet vidi ovo
https://www.krstarica.com/zivot/lju...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header
Mozda je glupost ali ako ti treba pomoc oko teorije tu sam
Nadam se se srecnom kraju tj. da me ne seciras![]()

Pa i one sve bez gaća. I onda ne mogu da gledam u oči kada divanimo pa se naljute. Kažem im ja da su pametne, al šta vredi kada one sumnjaju u moje misli i reči jer ih negledam u oči.![]()
Ee pa jeste glupost.
Ali imaću tvoju ponudu na umu.![]()
Mene sestra jedmom prilikom napala da gledam samo u plavuše. A tada kada sam pored zabavljanja sa jednom pokušavao i nešto da popričam. Moja sestra je bila u šoku kad asam joj rekao da nemam pojma koji boju kose ima ta moja. Meni to nije bitno. Ni sestra mi neveruje. Al stvarno uglavnom nemam pojma ko kakvu frizuru nosi ili kakva je boje frizuraNe znam sta da ti kazem Bole, ja se obradujem kada mogu zensko da pogledam u oci.
Uglavnom im gledam u frizuru i vrh glave.

Mene sestra jedmom prilikom napala da gledam samo u plavuše. A tada kada sam pored zabavljanja sa jednom pokušavao i nešto da popričam. Moja sestra je bila u šoku kad asam joj rekao da nemam pojma koji boju kose ima ta moja. Meni to nije bitno. Ni sestra mi neveruje. Al stvarno uglavnom nemam pojma ko kakvu frizuru nosi ili kakva je boje frizura![]()

Voleo bih da se u modu vrati Ladna trajna. To ti je kao da miluješ neko jagnje, da ne kažem ovcu. Sve one kovrdže se peltu oko prstiju. Možeš da maltretiraš frizuru mesec dana a ona ne spada.Ja uglavnom to vidim, narocito kada smo jako blizu.
Mada cudna stvar, dok nisam poceo da radim plavuse mi nisu bile zanimljive a sada jesu.
Ali su mi crvenokose i dalje najlepse![]()

Voleo bih da se u modu vrati Ladna trajna. To ti je kao da miluješ neko jagnje, da ne kažem ovcu. Sve one kovrdže se peltu oko prstiju. Možeš da maltretiraš frizuru mesec dana a ona ne spada.
A danas ove sa Bob pažom- Pa to ne smeš pipunti. Samo viču na tebe. " Neeeeeeeediraj, peglala sam kosu"![]()

Frizure iz Boletove mladosti, pretpostavljam.Cekaj malo Bole, to je onaj minival iz 80-ih?
Daaaaaaaa to je to iz 80-ih. Oduvek sam želeo da imam frizuru kao Minja Subota al nije mi se dalo.Cekaj malo Bole, to je onaj minival iz 80-ih?
Ne znam te nove frizure kakve su, volim dugu kosu da vidim
Ako ides kod zena na pdf vidi bogomoljkin friz, prava lepota![]()

Tad sam bio dete. Al se sećam ladne trajne i maljavih nogu. Tada su se noslile najlon čarape na maljave noge.Frizure iz Boletove mladosti, pretpostavljam.![]()

Nadam se da ne žališ za dlakavim nogama kao za minivalom.Tad sam bio dete. Al se sećam ladne trajne i maljavih nogu. Tada su se noslile najlon čarape na maljave noge.![]()

Frizure iz Boletove mladosti, pretpostavljam.![]()
Daaaaaaaa to je to iz 80-ih. Oduvek sam želeo da imam frizuru kao Minja Subota al nije mi se dalo.
Gde da gledam Bogomoljku. Bogomoljka se jednom vidi i ode glava![]()
Pa kosa raste... još je nisam odsekla.Imaju 80-e svoje momente
Kad smo kod frizura, kako tvoja lepa kosa?

Pola foruma ti može potvrditi koliko ja tražim žensko sa maljavim nogama. Tražim već godinama. Bitno da su se setili kako kese zagadjuju.A dlake sa nogu što ne mogu da propadnu vekovima to nikom ništaNadam se da ne žališ za dlakavim nogama kao za minivalom.![]()

Pa kosa raste... još je nisam odsekla.![]()