- Poruka
- 113.108
Nem pojma
Ja gledam samo Torent bioskop
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nem pojma

bockha nasha fotogrfska
sprdam se, jer ima mnogo utripovanih umetnika, sto misle da su uvatili boga za muda, pa mi gade samu umetnost.......zašto je umetnost pederska?![]()
chozdra sto bi Bole rekoPozdrav svima u kafani
Za dame i vestice
Danas mi javili kada treba da se javim u smestaj.
Kada stize novi SW u bioskope?![]()

Već se prikazujePozdrav svima u kafani
Za dame i vestice
Danas mi javili kada treba da se javim u smestaj.
Kada stize novi SW u bioskope?![]()

ima mnogo istripovanih svudabockha nasha fotogrfska
sprdam se, jer ima mnogo utripovanih umetnika, sto misle da su uvatili boga za muda, pa mi gade samu umetnost.......
chozdra sto bi Bole reko![]()
jes.. zato sam ja u ilegali, nigde ljudi oko mene nidje problemaima mnogo istripovanih svuda
Njih ne računam
Ionako u svemu na jednu kvalitetnu stvar dolazi sto kila govana

Dali jeste genije i jeste veliki umetnik@ tetka
ili jos gore onih fejk umetnika, sto im je primer, Dali strava, vole poderane pantalone i poeziju pa misle da su ZATO I ONI UMETNICI![]()

Pojavio se pre par godina jedna slikarski pravac kojem nisu nadenuli ime. Ali ja jesam@ tetka
ili jos gore onih fejk umetnika, sto im je primer, Dali strava, vole poderane pantalone i poeziju pa misle da su ZATO I ONI UMETNICI![]()

a ti čekaš bioskop?Mozda stigne i ovde do Božića![]()
ja ga ne volim al to je bio samo nako primerDali jeste genije i jeste veliki umetnik
Vole ga i oni koji nisu fejk
šta je to Tist?Pojavio se pre par godina jedna slikarski pravac kojem nisu nadenuli ime. Ali ja jesam
Naime umetnik uzima Tist i stavlja ga u medjuguzni prostor. Zatom svoju umetnost prenosi na platno. Čitao sam pre par godina o tom slikarskom pravcu kojem nisu dali ime. Medjutim..... Ja sam mu ime nadenuo. U pitanju je " Čmaronizam"![]()
Ma biče na netu. Treba da gledaš seriju Mandalorijan.Mozda stigne i ovde do Božića![]()
wtfPojavio se pre par godina jedna slikarski pravac kojem nisu nadenuli ime. Ali ja jesam
Naime umetnik uzima Tist i stavlja ga u medjuguzni prostor. Zatim svoju umetnost prenosi na platno. Čitao sam pre par godina o tom slikarskom pravcu kojem nisu dali ime. Medjutim..... Ja sam mu ime nadenuo. U pitanju je " Čmaronizam"![]()
Slika dupetom mesto rukomwtf
e tolko me kida glava da mi se slova mantaju pred ocima tesko mi i da razmisljam a kamoli da znam sta je cmaronizam
Izvinjavam se mislio sam na kičicu ili ti Kist. Odmah ispravljamšta je to Tist?
Postoji doduše četkica slikarska koja se zove KIST

zanimljivo tj uzasnoSlika dupetom mesto rukom
Ma biče na netu. Treba da gledaš seriju Mandalorijan.

Upravo takoSlika dupetom mesto rukom

koliko god zvučalo idiotski,slikanje dupetom je zapravo UŽASNO TEŠKOzanimljivo tj uzasno
ne izlazim ja medju ljude, samo kuchni bioskopNemam net na kompu
Dizi, vodi Bikce u bioskop da gledate film![]()
pa i zvuci uzasno teshko... volem akrobacije neironicno, al se time nikad ne bih bavilakoliko god zvučalo idiotski,slikanje dupetom je zapravo UŽASNO TEŠKO
jer pored slikarskog talenta poterbma mu je zavidna- na cirkuskom nivou- veština akrobacije

I to sve golišavi rade. Tu Dijazepam ima posla sa egzorcimomkoliko god zvučalo idiotski,slikanje dupetom je zapravo UŽASNO TEŠKO
jer pored slikarskog talenta poterbma mu je zavidna- na cirkuskom nivou- veština akrobacije

nehigijena klasicnaI to sve golišavi rade. Tu Dijazepam ima posla sa egzorcimom![]()