gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
kako samo bodljikavo kurrcevita pesma, dirnuta samPesma o Kolumbu
Do qurca- reče Kolumbo stari
Do qurca- rekoše svi mornari
I ovaj brod što po moru jurca
Do qurca, do qurca!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako samo bodljikavo kurrcevita pesma, dirnuta samPesma o Kolumbu
Do qurca- reče Kolumbo stari
Do qurca- rekoše svi mornari
I ovaj brod što po moru jurca
Do qurca, do qurca!
on sam mirno spava sa knjigom mesto jastuka u svom romantichnom memljivom podrumuJoš će prepodobni Podrumije doleteti sa sapunom i vodom da nam riba usta
Zanimljiv sa.Deste se razbezali
Bivah u snu u nekom morskom svetu i neka ogromna meduza veca od mene mi se nakacila i pratila me u stopu i bla bla
I jos brdo bla bla bica
Samo se svi odjednom razbeze gledam wtf a ono dolazi Zevs
A snovno iskustvo mi je pokazalo da kad se Zevs pojavi, osim u situacijama kad je tu od pocetka, znaci da sam u tako reci smrtnoj opasnosti
I tako me odvedo odatle i bla bla
Oooo škorpijasta.Dobro veče i od mene.![]()
Iči češ kod frizerke na frizuru gde će neka penzionerka da stavljal ladnu trajnu i naiće neki plav, kuštrav muškaracDeste se razbezali
Bivah u snu u nekom morskom svetu i neka ogromna meduza veca od mene mi se nakacila i pratila me u stopu i bla bla
I jos brdo bla bla bica
Samo se svi odjednom razbeze gledam wtf a ono dolazi Zevs
A snovno iskustvo mi je pokazalo da kad se Zevs pojavi, osim u situacijama kad je tu od pocetka, znaci da sam u tako reci smrtnoj opasnosti
I tako me odvedo odatle i bla bla
Misliš da se zezam. Pa ja sam i sada bez gaća. Što više bez gaća to boljeDe si Bole, de su gaće?
Dobro je, pomislilasam da nisi možda obukao gaće.Misliš da se zezam. Pa ja sam i sada bez gaća. Što više bez gaća to bolje![]()
Pa šta ču ih oblačiti, danas vrućinaDobro je, pomislilasam da nisi možda obukao gaće.![]()
Aaaaaa ti, šta čekaš, što ne skidaš gaćeJeste vala toplo. Pametno ih nisi ni oblačio.![]()
Evo skunula.Aaaaaa ti, šta čekaš, što ne skidaš gaće![]()
Hmmmmmmmmm, nešto ne radi. nemoj da lagiš neće onda raditi. Skini gaće, ko svet do krajaEvo skunula.![]()
to mi kažiEvo skunula.![]()
ili od Čika Jove
ala je to lepo kad se ko okupa
što se ne bi kupali, voda nije skupa
Prestala sam to da govorim jer ne znam dal traumira Sumu![]()